Silkroad Online (iSRO)
  • Murakawa
    Tényleg régen játszhattál már sro-val:D
    vagy csak nem vagy formában. ha 100% futit veszünk alapul, ami 30percig van rajtad, az 1 nap alatt48db:) de legyen csak 40, mert nem mindig vagy spoton.
    Az kérlek 10mill. megnézem, ezt mikor termeled ki egy nap gold droppból 1 karival.(teljesen más, ha 4-5 goldbot fut taklában közben, akkor simán, 1 is elég..) Maximum alkemiből, jobb droppokból, vagy plvl-ből.
    Szóval igen is drágább:) ha csak az 50%osat veszed, akkor fele költség. Azt valóban kitermeled. De az 50% futással még mindig hátrányban vagy, a többiekhez képest, hiszen nekik 69-77% van. Ők ezt a goldot másra költik, tehát igen is drágább a force kari.

Az att rating csökkentést pedig végképp nem értem minek keverted bele, arról beszélgettünk, kinek nagyobb a parry-ja, hogyan tudod szintbe hozni az ellenfelével. Nem arról, hogyan tudod kevésbé számottevővé tenni, az alacsony parrid.

Ha jól emléxem, volt force karid, tehát tisztában kell(ene) lenned azzal, hogy azt a 10 másodperces buffot nem tudod az egész pvp alatt az ellenen tartani.

Persze jó magyar mentalitással mindenbe bele lehet kötni, ahogy meg is tetted. Részemről a beszélgetést lezártnak tekintem, nem vitatkozom :D

Aztán csináljatok force karit ratyi parrykkal! hajrá! nem is kell az minek :D Engem ugyan nem zavar, csak tanácsot adtam..