Silkroad Online (iSRO)
  • Murakawa
    Hát nem tudom..
    Aki Force karit csinál, főleg str-t az készüljön fel rá, hogy drága kari, sokkal drágább mint a többi.
    Eleve hatalmas parry-t kell a ruhákon csinálni. másnak "elég" a fehér 61% átlagban mindnen, de egy forcosnak igencsak illik a 80+, mert nincs lighting. ergo nincs + parry. ( egy db 10D dodging tabihoz 131 eart7 és 131 water7 kell, amik nem olcsó elementek.. nálunk legalábbis earth7 6k/db..)
    emellett egy 97-99es partihoz kijutni, 100%os futással 30perc (b4 Youl termekbe ugye..) És még az a szerencsés, ha share partiba ölsz, mert akkor expeléshez nem kell futás, mert bard ad speedet a partiban+tölti manád, így nappi 1x kell repotizni. ergo 1x 250k míg kimegy.
    4es partiban fejlődés esetén, minimum az 50%os futi kell, ami 30percig működik + 4-5óránként visszamegy repotizni.. Na ez így baromi DRÁGA..
    El sem tudom képzelni, hogy mért csinálják így egyesek. én nem :-)

Jobhoz, pvphez szintén 100% futi kell. Nem biztos, hogy minden trade parti beáldoz egy karit bardnak, legtöbbször veszed a potit.

a puri pillről meg annyit, hogy 1m/ 50db. Nem hiszem, hogy olyan hú de nagy költség lenne,ha meg neked mégis az, nemkell beállítani automata töltésre(auto use puri pill-off), ésszel kell csak használni, így nem fogy olyan sok.