Silkroad Online (iSRO)
  • porcica
    Köszi a válaszokat, még a gúnyorosokat is. Tipikus magyar hozzáállás, hogyha szépen kér az ember valamit, akkor semmi segítség; ha meg odapirít, akkor rögtön van reagálás.

Egyébként nem az én karim veszett el, hanem a páromé, csak bíztam benne, hátha egy csajnak hamarabb segítetek, de naiv hozzáállás volt. A karinak úgy néz ki lőttek. Nem ma kezdtük, a párom karaktere 2 hete lett lvl99-es, soha nem adta oda senkinek a karit játszásra, nem fogadott el senkitől illegális progikat, és még a jelszó is, meg a titkos kérdés is furfangos volt, erre lehet hogy feltörték? Csak tudnám hogyan... Ha meg bannolták, akkor előtte jeleznie kellett volna a joymaxnak valamilyen módon.. tudja a fene. Próbált csinálni ugyanolyan accountot, de azt írja, hogy már használatban van.. de belépni meg nem lehet vele, rossz jelszó, olyan mintha tényleg kitörölték volna a srovilágból. Na mindegy, köszi mindenkinek, és további jó játékot!

Doxadmin - nem tudom, hogy milyen párkapcsolati élményeid lehettek eddig az életben (ha egyáltalán voltak már), de egy normális kapcsolatban az embereknek, ha bajuk van, akkor azt megbeszélik egymással, nem pedig köcsög módon kiszúrnak azzal, akit elvileg szeretnek. Sajnállak nagyon, ha te ez utóbbit már megtapasztaltad.