82377
Silkroad Online (iSRO)
  • jack0101
    Elég csóri az akinek nem fussa 50 v 100 unipillre.
  • Holborn
    hát aki egy-két pakk pillt nem tud megvenni .... (:
  • jack0101
    Az igaz, de én egy ideig maradok a pillnél :D
  • horitazi
    Másik az,hogy nem mindenkinek van fölösen annyi goldja,hogy minden szarhoz pill-t vegyen.
  • Mikk0
    Eladó 100as CH Swordos nuker kari Persián > MortalWh0re
    Pw váltóval, lehet még email-t is váltani.
    Lejárt devil spirit, pet, egy két itemm mallos cucc, halloween settek.
    Ár megegyezés alapján.
    98 Fire 91 Bicheon 60 Cold 40 Light.
    Kép:
    http://img44.imageshack.us/img44/875/sro2009100822470674.jpg
    S/S:
    http://img242.imageshack.us/img242/8895/sro2009100822471910.jpg
    Cuccok:
    http://img44.imageshack.us/img44/5271/sro2009100822473799.jpg
    Ékszerek:
    http://img242.imageshack.us/img242/6678/sro2009100822474486.jpg
    Storage:
    http://img242.imageshack.us/img242/7947/sro2009100822491702.jpg

Érdeklődni: [email protected]
  • Murakawa
    A státusz leszedő elengedhetetlen.
    Pvp-ztél mál bladerrel, esetleg más force karival?
    Bladert még alkalmanként(nem mindig, hidd el) ki tudod pillezni(puri pill)..
    De force kari ellen kötelező a Cure therapy, mind2 sor.

Hidd el van tapasztalatom, force bladerrel játszok:)
  • jack0101
    ott van PL a MP növelő a forcenál, minek az max Wizznek jönne jól, mert annak el szokott fogyni.
    Vagy ha esetleg Heuksal /Cold/forcos vagy, nincs sok értelme, de a snow shield miatt ne olyan könnyen halsz ve, és talán néhány skillt is tudsz snowshield közben használni.
  • jack0101
    Nagyon kell spórolni a skillekkel, meg 2x is meg kell gondolni mi mre fontos, mert a végén ott tartasz hogy annyi sp kellesz, hogy 1 év hardcore farm után se tudod összeszedni.
    Én special a statuszleszedő skillnek se látom sok értelmét, annyi, hogy egy rakat SP, de ha van 30k fölös SP-d akkor húzd csak ki nyugodtan, de a pill is majnem tudja amit az a skill.
  • jack0101
    őszintén, minek egy forcos glavisnak annyi MP?
  • Holborn
    firewall arra is jó, hogy pvp-ben 42-n nem 1 lövés vagy a 90-es wiznek hanem 2 (:
  • horitazi
    Őő igen..az meg lehet :)
    Na szóval amit leírtam az a Force\Force.
    Glavienak:Fire imbue,buffok,passive,shield buff kb ennyi,firewall csak közelharcban lehet hasznos számára.(véd fektetés ellen pl.)
  • Rabbit20
    ő szerintem egész force kategóriára gondolt, mm benne fire, light, cold, force ^^
  • horitazi
    Cure Therapy Series(status leszedős
    Rebirth Art Series(újraélesztés)
    Natural Therapy Series(ízlés szerint,nem fontos annyira)
    Vital Spot Series(debuffok)
    Force Increasing Series(passive)

Én ezeket húzom force bowerként
  • jack0101
    Nekem is jól jönne.
  • jack0101
    Szia. Én az Eldoradon vagyok most 64-es forcos glavies és most úgy vagyok vele, hogy a 9-es farmot megúntam, és x-bowval próbálkozok.
    Én glavinál a kombókat és szúrást visszahúztam, Force-ból pedig az élesztést, az életadást(de nem annyira muszály énszerintem, így is van élet de Pt gigánál szerintem jól jöhet. Az effekteket mindenképp ,jah még a kört is, ami véd a szörnyektől, taxinál party- nál ha AFK-n vagy vagy mittudomén, de az jó, hát én ezeket viszem, remélem hogy tudtam segíteni.
  • Richardix
    sziasztok! még elég új vagyok (illetve kb 2 éve játszottam) és szeretnék kérdezni a Kínai karikról. Mikor még régen játszottam kaptam egy konkrét tanácsot mit fejlesszek a Force-oknál, amit 2 év alatt ahogy kell, el is felejtettem. Egy str-es karit csinálok, glaivet használok. Lehet izélgetni, hogy csináljam ahogy jónak érzem meg minden, de nem szeretek elszúrni egy karit. Szóval remélem kapok tippeket... és köszi előre is!
  • MilkesFlakon
    Helló all.
    Kiváncsiságból egy kSro-s nem tudna csin valami vidit az uj Soul spear skillről? ( ami az emperor után jön)
    tY :)
  • miga
    Köszi szépen!
    Baxus, akkor a 8-as party hiányzik neki... Gondolhattam volna.
  • Murakawa
    *
    2. questet ugyanitt felvenni:) nem megölni:D (bár majd azt akarod!)
    Elírtam :D bocsi xD
  • Murakawa
    Röviden megpróbálom neked összefoglalni.
    Nem tudom a questek nevét, így leírom elölről az egészet, remélem segít.

1.elmész wind townba és felveszed az első questet.
    ebben 73mas feather maszkokból kell ölni olyat, aminek tekercs van a feje felett(ezeket a brain peak feletti úton találod). Ha kidobták az 1db quest itemet, azon az úton mész tovább, és ott leszenk a 72 es madarak(azokból is tekercseset ölj, szintén 1 quest itemért.)
    Ezután még mindig ugyanabban a questben el kell szállítanod valamit a Hearh Peak felirat előtti kereszteződésben lévő NPC-nek.
    HA ezzel megvagy vissza Wind town.
    2. questet ugyanitt megölni.
    első lépésében 78-80as triblikből üss ki 5db quest itememt.
    második lépésként 85-87 attackerekből 7db quest itemet.
    majd vissza Wind town.
    3. questet szintén itt felvenni.
    Elkell futni mind a 7 peak-be, és leölni a 90as madarakat a fészekben! sorrend mind1.
    ITT jön a csavar! CSAK 8AS PARTIBAN MŰKÖDIK a 3. quest.
    Ha mind a hetet leölted,vissza wind town és megkapod a követ(kulcsot). +3db quest itemet.

Na nagyjából ennyi, remélem segítettem. Jó szórakozást, 100%os futival min 1,5 óra, de inkább 2 :)
  • DonCol
    Nem szoktam Roc-ra járni, lerablás után eléggé le van gatyásodva a kari, de ha jól emléxem akkor talán a Rock Mountain felirat környéki 72es black eagle és 70-73as bumerángos köcsögök között rohangálnak 90es tekercses questmobok. azok dobják. Javitson ki vki, ha tévedek...
  • miga
    Hali!
    Roc questet szeretném csinálni holnap, de elakadtam a kulcsszerzésnél.
    Tudja valaki mit kell csinálni mikor Bukra ideadja a Spirit Essence-t?
    Preparation Material 2 quest.
    Körbementem mindegyik peak-on, leöltem mindenhol a rocky guardíant, de semmi.
  • kn00bis
  • horitazi
    Áramtalanítani kell a routert/modemet,azzal helyre rázódott nálam az ilyen jellegű probléma.
  • doxadmin
    Off.:
    Volt már pár, láttam és tapasztaltam is pár érdekes(és számomra kellemetlen) dolgot és még fogok is több mint való - egyiknek sro-hoz is volt/van köze - ezért is mondtam. Tudok mesélni pm-ben, ha nincs jobb dolgod.

On:
    Ha feltörtek (és nem valami beragadás ami a napokban megjavul), és nincs semmi más módja a kari visszaszerzésére, gondolok én a jelszóváltásra, akkor chargeback, hogy legalább a pénz pár %át visszakapjátok, persze csak ha kell. (persze csak ha ez lehetséges)
  • THeArrow
    ja 1x volt ien nekem is csak nekem szerencsére hétfőn este :d szal leis feküdtem azt másnap már minden királyzsírvolt ^^ holnap már jolex hidd el
  • surr3al
    igen, asszem THe_Arrow-nak volt ilyen jellegű problémája. Asszem neki megoldota az insp
  • ThedarkmanHUN
    Ez kérlekszépen egy létező bug ... itt a forumon is irta nem 1 ember hogy ugyanez a hiba, lehet pm-elni neki, online-ként jelzi de közben mégsincs ott ... Próba holnap nemkell feladni :)
  • BaSRuTTeN
    szerintem holnap inspi után be fog engedni....olyan nincs hogy eltűnik 1 kari....de hasonló esetről hallottam már hogy 1 kari így beragad, a szerver úgy érzékeli mintha benn lenne azért nem enged be újra...szerintem ez is ilyesmi lehet....remélem rendbe jön. engem is nagyon bosszantana a dolog főleg hogy lvl 99-nél van ez...
  • Rabbit20
    joymaxnak írtatok már?
  • porcica
    Elvileg a játékban benne van, a klánból se tűnt el, pm-et is lehet küldeni, egyedül csak fellépni nem lehet :) Nem értem komolyan. Ennél már az is jobb lenne, ha tudná az ember, hogy kibannolták, vagy hogy feltörte valami majom. Egyedül csak az a furi, hogy miért lehet állandóan próbálkozni a jelszavával, miközben ha én 3x elrontom akkor várhatok 10 percet, neki meg nem kell. Egyébként már lemondtunk róla, csak rohadt sok pénz van benne, meg idő és sajnálja az ember nagyon. Nem csináltunk 20 karaktert, mint mások, csak egyet és hogy pont 100 előtt lett neki annyi, nah az eléggé frusztráló. De nem baj, én is abbahagyom, legalább nem kell pénzt költeni rá.

A másik szerveres dolgot kipróbáltatom vele, esélytelen hogy felengedi, de köszi, hogy próbáltál segíteni, egy próbát megér :)
  • BaSRuTTeN
    és esetleg még azt is meg lehetne próbálni hogy 1 másik szerveren elfogadja-e az id-t meg a pw-t(ellenőrzés képen)
  • BaSRuTTeN
    porcica!

a kari benn van a játékban? pm-et lehet neki küldeni?
    esetleg a holnapi inspi után kellene még megpróbálni ,lehet hogy 1 szerver re-start megoldja a problémát
  • porcica
    Köszi a válaszokat, még a gúnyorosokat is. Tipikus magyar hozzáállás, hogyha szépen kér az ember valamit, akkor semmi segítség; ha meg odapirít, akkor rögtön van reagálás.

Egyébként nem az én karim veszett el, hanem a páromé, csak bíztam benne, hátha egy csajnak hamarabb segítetek, de naiv hozzáállás volt. A karinak úgy néz ki lőttek. Nem ma kezdtük, a párom karaktere 2 hete lett lvl99-es, soha nem adta oda senkinek a karit játszásra, nem fogadott el senkitől illegális progikat, és még a jelszó is, meg a titkos kérdés is furfangos volt, erre lehet hogy feltörték? Csak tudnám hogyan... Ha meg bannolták, akkor előtte jeleznie kellett volna a joymaxnak valamilyen módon.. tudja a fene. Próbált csinálni ugyanolyan accountot, de azt írja, hogy már használatban van.. de belépni meg nem lehet vele, rossz jelszó, olyan mintha tényleg kitörölték volna a srovilágból. Na mindegy, köszi mindenkinek, és további jó játékot!

Doxadmin - nem tudom, hogy milyen párkapcsolati élményeid lehettek eddig az életben (ha egyáltalán voltak már), de egy normális kapcsolatban az embereknek, ha bajuk van, akkor azt megbeszélik egymással, nem pedig köcsög módon kiszúrnak azzal, akit elvileg szeretnek. Sajnállak nagyon, ha te ez utóbbit már megtapasztaltad.
  • madmac
    ja és miért angol?:D
  • vénfarok
    az jó kérdés
  • Saxo17
    És ha ez csro akkor hogy van neki kihúzva 5 mastery ?! (pacheon,heuksal,fire,light,cold)
  • vénfarok
    :S nemjön be a kép
  • vénfarok
    csro-ba glavis gyereknek sun+7 shieldje meg sun+6 bowja van,azért h magára toljon 2 buffot -.- meg persze sun+9 glavie és full sun garment set..igaz csak 9d
  • Messi6502
    Hát én is régen a jegyzettömbös megoldást választottam, de egy idő után megragadt az agyamban, és utána nem volt rá szükség.