Silkroad Online (iSRO)
-
szvsz mindenki azt tartja a legjobbnak amelyiken ő maga játszik, mindennek megvan az előnye és hátránya.
Amúgy meg...az igazi játékosoké, akik tudnak is kézzel játszani-hoz csak annyit fűznék hozzá, hogy az nem játék, hogy folyton taxin ültök. Én is kSROztam, klán 75%a csak taxizott - v inkább nem csinált semmit -, de ő ugyan grindelni nem fog, 15% grindelt + taxizott, maradék nyomta grindelve. Én a grind+taxiba tartoztam, nem is tartom magam nagy játékosnak, bárki betudja tenni karit 1 taxira, de nem mindenki tud grindelni.
lusta, türelmetlen embereké-hez meg annyit, hogy bizton állíthatom, többet szórakoznak mint a legtöbb isro/ksro játékos.
Én már nem fogok egyikkel se játszani a 3 közül,
1, inkább fizetek havidíjasra, mint 1 premire és árban ugyanott vagyok (már ha silver prem), és nem kell + pénzér még több cuccot vennem, ha jó akarok lenni. (Számomra Aiontól várok vmi újdonságot, de ez itt most off.)
2, szintúgy mint első, ha telített a szerverei, ha nem akkor meg nincs kedvem azt látni, hogy levagyok maradva 2 legenddel + 10 szinttel, 30 skill szinttel etc
3, Számomra ez tetszett legjobban, de egyszerűen ksrohoz kell rengeteg idő, és nekem abból nem mindig van, illetve külföldiként nem is tudod ki aknázni minden lehetőségét a játéknak.