82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Akuman
    és még probálkozni se lehet, mert 1 perc után aztmondja disconnect (ami ugye azért szép mert bent se vagyok) és kivág a játék már a belépés menünél

érdekes
  • Akuman
    szóval ez a Silkroad ereje mi?! sose tudsz bejutni, ha meg igen akkor meg sose kapcsolod ki a gépet csak hogy benttartsák a karikat? :D lehetetlen belépni :)
  • dragon11
    Ez egy korrekt ötlet. Esetleg támaszd ki valamivel.:D
  • Akuman
    akkor csak válasszak ki egy szervert és nyomogassam rá a csatlakozást amig be nem enged? :)
  • Akuman
    nem minden van ám benne a Faq-ban :) azért kértem
  • Saxo17
    az első kérdésre: kedd 9órai server update után lehetséges belépni elsőre oan 15percig. Amúgy a nap 24órájában tele minden server.
    A 2. kérdésre: http://sro-faq.uw.hu/
  • foxpal
    Igen ^^
  • Akuman
    jah igen...és direkt vagy ugy hogy 2-3 proba után "dissconnect"-el kivág a játék?
  • Messi6502
    Nem tudom hányas.
    Jah arra emlékszem, ha taxin voltál mindig buffoltad taxiztatót, + órákért :D
  • Akuman
    Hello
    2 kérdésem lenne:
    1. mikor lehet bejutni a szerverekre, mert hogy mindegyik tele van az meglepett :) hányóra fele érdemes probákozni?

2. van olyan valaki akinek volna türelme arra hogy 1 órát szánna rám ingame, és eligazítana, és válaszolna 1-2 kérdésre ha úgy adódik :)
  • foxpal
    Jóvan nemvolt farmolva a kari igyekeztem de nemsikerült..
    Partybais csak azért vettek be mert volt pár buffom aztán kidobtak ha jött egy másik buffer..
  • foxpal
    Itt a szupercsapat:D
    night hanyas?
    Most fontolgatom megint hogy felhúzok egy kiskarit de kéne lové is...
  • foxpal
    Szeszi elcserélte velem a karit a karimon kb 250m érték volt
    Most viszont teljesen lekopasztotta -.- ehelyett úúj karira tette..
  • Messi6502
    Az iSRO-s pt botolást írta le.
    Am sejtettem, a nukerből gondoltam, hogy te leszel :)
  • surr3al
    lol, mint említettem, nem botolunk...
    am IDS vágom így:D (Keta vagyok :D)
  • surr3al
    Ghost 95ös, mingyár 96os :D kiskarija meg 80
  • Messi6502
    IDS

Am azt írja, hogy botba beírod x,y koordinátát, amit a pt tagok közösen használnak, beállitod mikor menjen városba, mit vegyen és néha ránézel.
  • surr3al
    mi volt a neved?
    #77980 a nukeremmel én is kb 50ig grind (1-2 szintet penonon felhuztak), aztán 64ig vegyesen grind meg taxi, 64től cave pt
    #77979 ezt csak én nem értem?
  • Messi6502
    Hát, én nagyon régóta nem láttam, azóta lehet már volt benn, mióta abbahagytam.
  • Messi6502
    2eshez hozzátartozik, hogy 63-66 között már 9es gapban voltam..

Illetve mielőtt nagyon félreértenéd, én is jártam taxira, ha volt olcsó esetleg ingyenes, de az biztos, hogy 56 után csak grindeltem, előtte meg kábé 60-40% volt a grind/taxi eloszlás. Partyzni meg nem lehetett (én a szerver összevonás előtt nyomtam) vagy nem volt senki a környéken (se takla, se cave, se másutt) vagy nem jött össze a party.
    Régen fox-szal próbálgattuk, de könnyen behalt, szóval neki max delvlezés volt.
  • Cat 02 #77981
    Ili azóta se volt bent ?
  • Messi6502
    1, igen a klánba minden este tradeltünk, néha ds-el, többször ghost-tal, amivel volt mindenkinek lóvéja, de furcsa mód én lazán elgrindelkedtem...
    2, főleg 60 alatt lehet leggyorsabban fejlődni, még farmmal se borzasztó, 3 hónap alatt vittem fel glaviert 5ös farmba 66ra, sztem nem sok..
    3, ismerem a party rendszert nem kell bemutatni.

fox: Te hogy állsz ksroval? Remélem legalább te utolérted Ghostot :D
  • doxadmin
    Mondanak egy xy koordinátát, beállítod, start, és reggel/este ránézel. Szerintem ennyi.
  • surr3al
    1. a taxihoz is pénz kell, és azt grinddel keresed meg (akár ölsz és fejlődsz és szeded a dropot, akár te csinálsz taxit), vagy tradelsz
    2. igaza van sanyx85nek abban, hogy 60 alatt nemigazán tudsz mást csinálni ha nem vagy egy kalapácsujjú hardcore grinder, aki 24órából 25öt játszik. viszont 60tól elég jó ptket lehet csinálni cave-ben.
    3. itt olyanok a pt-k, hogy van kb 4 wizz/nuker ami öl, 1 cleric, 2 bard, és 1 lurer. nem olyan mikor egy 8as ptbe belépnek az emberek, és akkor mindenki öli amit talál. nemtudom ez isron hogy megy, de kb szerintem simán meglehet itt élni bot nélkül, meg pénzköltés nélkül
  • doxadmin
    Minden szerveren van pár magyar guild, bármelyikre mehetsz.
  • Akuman
    hopp..elírtam :)
    nem az érdekel hogy hol a legtöbb, csak ahol van pár
  • at16
    sry duplapost...

SUN kardot szeretnék keresni. de nincsen egész szerveren. hova állítasak be botot hogy találjon 2 degreset ?:D

ja és a szint sem mindegy ugy hallottam ...
  • at16
    hát...
    annyit biztosan tudok hogy egyik szerveren sincsenek vagyarok. szóval nem kell tőlük félni.
    ami a Magyarokat illeti azt a bannerban olvashatod :D
  • Akuman
    Hello Mindenkinek!

MOstanában figyeltem fel erre a játékre, és fontolgatom hogy kiprobálom
    1-2 olyan információ kéne, hogy megik szerveren vannak többen vagyarok, illetve, volna olyan valaki aki ingame magyarázna nekem ha elakadnék valamiben?

Előre is köszönöm
  • foxpal
    83-tól voltak pt-k
    b2 8-s terembe partiztak
    Engem oda bevettek mindig ha volt hely
  • Cat 02 #77971
    Ez is eléggé taxi gyanús :D
  • sanyx85
    60 alatt igaz taxiznak mivel party nincs a számukra csak taxi.
    De viszont 60 felet akkár ilyen is lehet.
    Mindösszesen 40%-ot fejlődtem 3 óra alatt ami nem egész nap.

http://img219.imageshack.us/img219/4433/sro2009063011570254.jpg
  • foxpal
    Hát volt akinnek csak irtam hogy party és kivittek :D
  • JackyBoy
    sosem csináltam ilyet, max kézzel felhúzott karim kb 64es volt, de még arra is sajnáltam az időt...
  • Cat 02 #77967
    1 éve te is ugyanezt csináltad... más világ van ott. Ám a 100asok közül nemhiszem h sok taxizott volna, csak egyszerűen party-znak (nem úgy :D) folyamatosan.
  • Maala
    Affene, lekéstem messit egy órával, pedig én is ugyanezt írtam volna. :D

Nyomni egy tracet nem egyenlő egy 8as partiban grindeléssel. :-P Kb 1 szinttel van a Botolás felett. Az meg, hogy valaki csak Uniquera vadászik 'kézzel', vagy rendesen 8as partizik... Lelke rajta. :)

Az igazi 'kézzel játék' mindenkinél megegyezik, és ez a PvP. Persze, ha az átlag török/kuvaiti szintjén nézed a PvPt, akkor iSRO ebben a tekintetben lemarad mindentől, és 'csak a pénz'. De az csak egy része iSROnak is, ahogy nálatok is a vannak különféle 'rétegek'.
  • Kryon
    xD
  • Messi6502
    szvsz mindenki azt tartja a legjobbnak amelyiken ő maga játszik, mindennek megvan az előnye és hátránya.

Amúgy meg...az igazi játékosoké, akik tudnak is kézzel játszani-hoz csak annyit fűznék hozzá, hogy az nem játék, hogy folyton taxin ültök. Én is kSROztam, klán 75%a csak taxizott - v inkább nem csinált semmit -, de ő ugyan grindelni nem fog, 15% grindelt + taxizott, maradék nyomta grindelve. Én a grind+taxiba tartoztam, nem is tartom magam nagy játékosnak, bárki betudja tenni karit 1 taxira, de nem mindenki tud grindelni.

lusta, türelmetlen embereké-hez meg annyit, hogy bizton állíthatom, többet szórakoznak mint a legtöbb isro/ksro játékos.

Én már nem fogok egyikkel se játszani a 3 közül,
    1, inkább fizetek havidíjasra, mint 1 premire és árban ugyanott vagyok (már ha silver prem), és nem kell + pénzér még több cuccot vennem, ha jó akarok lenni. (Számomra Aiontól várok vmi újdonságot, de ez itt most off.)
    2, szintúgy mint első, ha telített a szerverei, ha nem akkor meg nincs kedvem azt látni, hogy levagyok maradva 2 legenddel + 10 szinttel, 30 skill szinttel etc
    3, Számomra ez tetszett legjobban, de egyszerűen ksrohoz kell rengeteg idő, és nekem abból nem mindig van, illetve külföldiként nem is tudod ki aknázni minden lehetőségét a játéknak.
  • JackyBoy
    a "tudnak is kézzel játszani" alatt mit értesz?:)

azt, hogy annyira nincs életük, hogy ott ülnek a gép előtt éjjel-nappal és kockulnak ahelyett, hogy kimennének focizni, vagy bulizni?
    hát azok tényleg tudnak vmit...^^
  • sanyx85
    1; ISRO=pénzes embereké!
    2; SJSRO ÉS A TÖBBI T.S.=lusta,türelmetlen embereké
    3; KSRO= Az igaz játékosoké akik tudnak is kézzel játszani

Szerintem ennyit a hasonlóságról, és mindenki eldönti
    hova tartozik.Én személy szerint a 3-as.