Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy volt de az email címet nemirta át mert akkor ha pw-t vált elküldik emailba a pw-t
vagy nem ?^^
Fav mondjuk Sigfried, nyert ugye anno sos +8-at (mert som még nincs a gameben 😄D), azt másnapra kipakolták ^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
asd
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
#76891 full! Mi az a "dirk"? De most komolyan!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
2 csak is full str lehet más nem
Kis szintü rogue (dirk) str vagy int? Hibrid vagy full legyen?😄 nem nagyon ismerem ezt a fajtát😄 Crossbov vagy dirk?
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Eldorado: 64 Force Glaive ^^
Bár szerintem meg fogja próbálni, csak lehet nincs pénz immortalra jelenleg😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
97es kari, 97 FF + 280k sp-vel, sun+6 sworddel... kérjek érte egy uj autót?
btw reggel csináltam két +5 staffot,jól indult a reggelem...(12db elixir kellett :Ð)
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Már csak a Lv 58 as nuker karim van meg Lighting,Fire,Cold 4500 Skillpoint Lv55 Wolf 10 silk 1-2m 85+5 staff. 56+3 spear ,, 60+4 shield 60+4 sword.
érdeklõdés: email : [email protected]
De már nem érdekelt, mert volt állandó plvlem, aki húzta a sajátját, és tartani kellett vele a lépést.. majd 98on +7es fegyóval szépen kifarmolja ami még kell neki, nagyon nem izgat😊
De 1 hónap alatt annyi idegességet, relogot, meg auto party acceptel való b.szkódást senkinek nem kívánok. Pedig fix helyem volt, 3nap alatt találtam egy állandó 89es bard-ot, majd 2hétre rá 90es FF wizz sun+7staffal +sbottal fejezte be nekem😊
De egy átlag játékos, ergo--> nincs nagy ismeretsége, vagy 90körüli int karija, az a kefét megeszi mire talál valakit.
Ráadásul ott a sok türk scammer meg láma..
És akkor még delevelrõl nem is beszéltünk. hiába van sbot, vagy loader+auto resser progi.. A sok kis buzi nullfarmolt hülyegyerek azon éli ki magát, hogy a te káposztádat ölögeti le, vagy oda állítja a botot.. Az emberek irigyek, és olyankor rosszindulatúak..
De ami nagy elõny, hogy csak egyszer kell túlesni rajta, kibírni azt az egy két agyvérzés közeli állapotot naponta, utána mosolyogva megnõ a kari😊
Kiskariba van már 1.1M sp de már egy hónapja ki sem néztem ongokhoz. Pedig 3M-et akarok belerakni. Az ong farmhoz több türelem kell mint bármihez. Legalább is a mi szerverünk idiótákkal van tele, bár gondolom máshol is ez a helyzet. Itt sportot ûznek abból hogy napi hányszor tudnak végigmenni np-c thifekkel és huntikkal a kiskarikon... Az egy hónap kihagyás miatt a helyem is oda, de azt megoldom a jól bevált módszerrel. Egy hónap múlva kb 100 a másik karim, trade ruha fel irány ki a régi helyemre. Npc-s területsebzõ vizard thiffel megoldom a vissza foglalást. Csak mert tanulékony vagyok... 😄
Fõleg h én még anno anno kevesebb mint a feléért vettem 1 74 es wizardot ami nem volt szarul farmolva és cucca sem volt 1 hulladék , dehát talán akad aki megveszi ^^GL
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Inkább tennéd be ongokhoz, és farmoltatnál kiskarikat 😄 Ám sok érte a 11ezer szerintem. Ha azt vesszük 1 alap premibõl (3500Ft-os) simán kihozható egy 75-80os kari(farmot nem számoljuk) 😄 Ha jó ismeretségi köre van az embernek 😊 Én 2 alap premibõl lettem 64->82, úgy hogy még farmra is jutott idõ 😊
Egy kicsit el vagy tévedve, nem tudom mikor játszhattál utoljára.
már lvl 100 a max. szint, és 90re FF karikat lehet venni 15k körül.
A Te kariaid ennyi pénzért soha nem fognak elkelni.
Ha mégis, írj légyszi, mert ennyi pénzért összerakok heti 3 ilyen karit😊
LOL 😄
asd