Silkroad Online (iSRO)
-
Balázs2 #77613 Helló!
Látom sro még lejjebb süllyed az internet fos tengerébe!
Le a kalappal azok előtt akik nem kerülnek elmegyógy intézetbe, én ha még játszanék és ennyit kéne a belépéssel tökölni, tuti hogy megbolondultam volna... Mikor játszottam még akkor a belépés sokszor úgy felbaszott tiszta ideg beteg voltam mikor már 888. alkalommal sem engedte be a tetves stall karit.Megváltás volt nekem hogy abbahagytam, nem volt semmi élvezet benne csak mérgelődés...:S Végén már gyűlöltem feljárni sro-ra, muszáj volt mert ugye goldot árultam.
1 szó mint 120 jobban megéri elmenni cengázni stb. stb.a természet lágy ölébe üddögéni, mint egy gép előtt akár 10 percet is fordítani erre a xara, már bocsánat..Most láttam ezt a videót h mennyi kis nyomorult szarral lépnek be csak azért h másik ne tudjon belépni, hányinger keltő komolyan!:S
Vannak még kitartó emberek, de ők is előbb utóbb rájönnek hogy már nincs értelme sro-val játszani.:)
A kommenteket még jó "megfigyelőként" olvasgatni a hátsó sorból, de ha azt mondanák h öreg adok neked 100 ezret, és játszál újra, azt mondanám komám!köszi, de nem kérek belőle!(inkább elmegyek 40 fokba a kőművesekhez maltert keverni:D)Ennyire beleunhat,megundorodhat egy ember sro-tól, pedig én nagyon szerettem játszani vele, nem a levegőbe beszélek.
További kellemes vasárnapot, és jó étvágyat mindenkinek az ebédhez!:D