Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gameplusz
Bugosak megint az event scrollok... Have fun 😛

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Annyiból talán kevesebb török lesz h itt nehéz ölni, nem olyan h mész magadra húzól 5 mobot azt mindent 1 skilel ölöd 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Messi6502
Én, mindenképp kipróbálom, nekem bejön.
Amúgy handgrinddel nekem sincs bajom, én még szerettem is, ha olyan karival csináltam, amelyiket szerettem. (wizard; glavier)

Kryon utsó mondatával is egyetértek, mm hogy: "a fejlesztés idõbe telik, de az ember találékony..." Ezt igazából mindenre lehet érteni 😄

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Csak videokat láttam, meg olvastam róla, szépen néz ki, talán túlságosan is csicsás, fõképp a skillek, a karakterek hangja meg harc közben kb mint a nõi tenisz 😊
ha kijön eu, és lesz free trial még ki is próbálom, de
nem azt mondtam, hogy alapból xar lesz, hanem hogy idõvel le fog romlani, ha nem tesznek ellene, ahogy sro is el lett b#&@&
a fejlesztés idõbe telik, de az ember találékony...

Hát kóreaiaknak nem sikerült megcsinálni, sztem segíts nekik 😉
Biztõs fizetõs lesz (hollandoknál Ubi reklámozza), kérdés h havi, vagy 1szeri. Kryon, próbáltad ? low lvl-en még nincs agyatlan grind.

Messi6502
Ugyan már, mindent megcsinálhat 1 bot, amit te kézzel, elég akár 1 sima AutoIt script-bõl kiindulni...
És Aion se biztos, hogy havi fizetésû mmorpg lesz, legalábbis nem tudok olyan információt, ha mégis van errõl valami infó, akkor ezt a sort hagyjuk figyelmen kívül 😉
3 v 5 óra, attól függ gyerek v felnõtt vagy 😉

De még 1x mondom nekem bejön maga a játék, tehát én kipróbálom majd az eu-s verziót.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

sroban nem bannolják a botot 😊
és azért van, mert ha agyatlan grindel fejlõdhetsz, akkor azt érdemes gépesíteni, ugyanis szórakozást nem okoz, amiért ember arra áldozza az idejét.

de hereletépéstõl tartva offnak OFF 😊

Hja, de egy idõ után azt hinné az ember h van határ, de mint sro-nál látszik nincs, botolnak ? botolok én is...

JackyBoy
mindennek a hátterében az üzlet áll, így kell gondolkodni és akkor rájöttök mindenre...

back from the past.

Küldetés van.
Ám ti ennyire már bocs de hülyék vagytok ? 😄 sro-ban azért van ennyi bot mert ha banolják akkor regiz újat, na most sztetek ha fizetõs 1 játék, akkor minden 1es goldbot után vesznek új játékot ? Arról nem is beszélve h a skillek nagyrésze skill-chain-re épül, és azt a bot nem igazán ismeri. Sõt quest is van, és nem ölj meg ennyit és boldog leszel (hanem szerezz 10 ilyet <#buck>). Ám 5 órát lehet játszani, nem 3-at, bár nekem 5öt se igazán sikerült lejátszani, lévén h napközben loginserver tele, most 5-tõl már ~30 perc alatt be lehet jutni (igen, sorbanállás van, nem dc 😄). De sztem inkább offtopikban kéne anyázni, mert g+ letépi a herénk 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

néha kell egy kis off is, hogy ne csak azt olvassuk, hogy kinek hanyas a botja, mennyi spje van, ki kit akar lehúzni, és hogy AZ ÖSSZES TÖRÖK MONNYON LE!!! xD

(ezt az új cavet majd 1x megnézem, de még nem vettem rá magam a loginra...)

Messi6502
Ezeket úgy tudják, csak megoldani, ha nem lesznek goldbotok, ezen dõl el minden..lehet-e majd botolni, vagy normális gm aktivitás lesz...
Am nekem maga a játék bejön, ha kiadják eu-s változatot, kipróbálom.

De ne offoljuk már tele a topicot 😊

majd kiderül
de a minimum amit tudnia kéne, item és gold kereskedelem akadályozása, küldetéseken alapuló fejlõdés, és, hogy semmiért ne kelljen külün fizetni, alapon kívül
ha ezt megoldják, van remény, ha nem akkor csak új sro vagy L2 lesz

Morphin
amíg meg nem szedik magukat, addig lesznek csak aktív GMek...utána szépen elmennek körbeutazzák a földet, mint a sro-s GMek.,és nagyívbõl szarnak az egészre, de ne így legyen!

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
Nekem sem tetszik...nem is tudom melyik mmo-t próbáltam régebben ami tök ugyanilyen volt,nagyon nem jön be a karakterek mozgása...(a skillek azért egész jól néznek ki,de az nem minden) jah meg most valszeg nem töltök le 7gigát emiatt...
(inkább megvettem ma 2rongyért a BF2142 Deluxe-ot...ápr.20ig a CdGalaxisban 50%on vannak az EA termékek!egy-egy régi nagy nevet érdemes megnézni szerintem)<#integet2>

Messi6502
Lényegen szerintem sem változtat, fõleg, h amíg nincs eu-s változat, addig napi 3 óra game nem eredményez gyors fejlõdést, ha meg kijön eu, lévén mmorpg, jönnek a botok stb..
Lehet vmi holt más mint a sro, ha fejlõdni kell, szvsz playák 90%a a bot mellett dönt.
Csak, akkor tartom valószínûtlennek, ha ott a gmek normálisan végzik a dolgukat, amibõl viszont az következik, hogy aki bot nélkül nem tud ölni / nincs ideje, nem játszik, és ha havi fizetõs v bármi más pénz keresés lesz a játékban, kevesebb pénzt nyer belõle a cég.
Amit nem valószínû, hogy megkockáztat a cég.

gameplusz
Ez egy szar.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Ha fizetõs nem hiszem.
Arról nem is beszélve h sro-ban nincs 3 faj (amibõl 1 el gép van). 3 nagy terület, rengeteg kisebbel, foglalható terület,vár, elõször npc fajtól, utána ellentõl... meg hasonló apróságok...

Az a kérdés, mennyi idõ alatt esik sro szinvonalára.
A koreaiak valahogy nem tudnak elszakadni a grind alapú játékmenettõl, az pedig hozza magával mindazt ami miatt sroban (és más ottani gammákban) anyáznak. Szerintem kb 1 év múlva tele lesz bottal, és pénzért szerezhetõ elõnyökkel ez is. 😊
reménykedni lehet, de ismerjük már õket
...és alig lesz török... xD

doxadmin
legalább nem csavarog az a gyerek 😛 Lehet testvérek, és egyszerre érnek haza a suliból <#vigyor>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Morphin
hát akik kézzel, még partyzva is, megcsinálnak egy 90+os karit...elég nagy kockák lehetnek, fõleg,hogy ugye mindig együtt kell ölniük...getlifeplease<#eplus2>

már legább tudjuk mér jött legend 4 korábban 😄

asd

Tudom eléggé hihetetlen h nem botolnak mégis itt tartanak. De pl most is benn stalloznak városba. Szinte minden medusán ott vannak, naponta 1szer meg is ölik. 99es mobokon pt-znak napi 5óra gt-t (Tõlük kiteleik) + ugye mivel nem botok ezért van egy ember aki húzza hozzájuk a mobokat folyamatosan.

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

gameplusz
A húsvéti nyuszi is jön majd hétfõn...

Hát igazából Oasis-on van egy "United" nevû guild ami elvileg full legit, és kb 10-en 95-96 körül vannak + van legalább 1 97es is. -.-

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

JackyBoy
csak rám kell nézni....<#wave>

back from the past.

Biztos, lvl 20 körül xD

Na te meg az "egész nap handgrind" ne nevettesd ki magad xD
Van még ilyen ember isroban ?

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Tud valaki eladó kariról vagy valaki ismerõse Venus vagy olyan szerveren ami venus után volt nyitottak😊
IfjuSkywalker
Cat lécci vegyél fel MSNen...ment privibe a cimem! (semmi perverz😊 csak pár kérdés)

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Andr0
OFF:
open béta wáwáwá 😄

Armin & Ayu fan

Eladó lvl 90-es warrior Pluto-n 1h+2h+cleric,364 k sp ,+4 set ,+4 fegyók ,+5 shield ,89 -es wolf ,30 milla gold ,2 avatar ,storage -ban sok elixir, tabik ,droppok stb,és eladó mág egy 76-os Xbow/bard is +4set,+5fegyó,76-os wolf,stb Ha valakit érdekel ide írjon : [email protected] ra vagy vegyen fel MSN-en:[email protected]
Hát ha egész nap hand grindelsz és azt látod azért fontos ^^
off

WuFraZselic
off: athenson eladó farmer kari 900k sp-vel, ár megegyezés szerint

on: cat kit izgat hogy szebb , ez nem szépségverseny 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Atisz
Kevesebb a skillek manaköltsége 😛

De a lényegen mit sem változtat, kínai karakternek alap a garment, fõleg most, hogy egyre többen szedik vissza a light-ot és ezzel együtt a futást...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Másrészrõl meg úgyis van avatarja az embernek szal mind1 xD

Igazad van, de ez most tök8, nem szépségversenyre megy 😛
Bár mondjuk nekem tetszik az armor is...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Inkább szerválj egy számlát/kártyát, vagy valami havert/céget aki tud neked tölteni, olcsóbb és gyorsabb.
Ingyenélni nehéz 😉

Kihagytad h szebb 😊

Gyorsabban fut, jobban tölt a mana, és magical damage-es moboktól kisebbet kapsz.
Talán ezért...

csövi.

miért jobb garmentbe lenni egy bowosnak?

gameplusz
2,5m

Atisz
Oks, nekem mind1 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Messi6502
Félreértesz.
Nem én farmolom ki, hanem haver a wizardjával, ami 92es, cserébe én belépek az õ farmolt karijával is, mert õ gépe nem bírná el.

Atisz
Akkor sok sikert, mert úgy viszont lesz vagy 1 év.

Atisz
Amúgy nem 1-1 skillrõl beszéltem, hanem ha pl. cleric a másodlagos, akkor orbit, rec division, bless, meg a buffok kellenek.

Warriorból pedig a 2-h az általános (mindenki által használható) skillek mellett.

Messi6502
Enyém biztos nem, mer nem magam farmolnám ki 😉

Atisz
Hát igen, akkor tényleg kell. A te pénzed bánja 😊

Atisz
Mana orbitból bõven elég a lvl 1, senki nem fog kifogyni a manából (még ha str kari nyomja akkor se - csak jó hárfa legyen nála -> értsd ne arcos d1-2-3... etc. hanem d9+). A 16 k mana elég necces, meg kell kérni a clericet hogy adjon egy int buffot (az egyik wiz beszólhat, de az meg kit érdekel 😊)

Messi6502
Szerintem, akkoris kéne vagy 1,5kk minimum, de én is 2-2,2kk-t farmolnék neki, de én végig húznám a warrior ágat, nem csak 1-1 skillt.