82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Kryon #77625 de ennyire nem voltak elterjedtek az efféle segédezközök, a többség nem is tudott róla, hogy van (én se) :)
akkor még tartottak a bantól a játékosok -
Cat 02 #77624 Te miről beszélsz ? 2005 decemberében már volt auto-login :D -
Kryon #77623 hát ja, a régi szép időkben is ilyen volt, csak akkor még se multikliens, se autologin, se ennyi bot, azóta picit változtak a dolgok, szépen el lettek kúrva, pedig régen jónak indult...
remélem joymax belebukik a kapzsiságába és az igénytelenségébe -
#77622 20perc? 40perc? mikbe vagytok.. nekema kis goldbotok, staller karik ien 8-10-12óra alatt érnek be.. reggel enmtom mivolt de bentvolt 7kari fél órán belül :) -
#77621 hehh, ez nem új rendszer...az image verification szarság volt az új...kezdetek kezdetén is olyan volt a login mint most.(sztem jobb ez így.aki akar úgyis bejut,vagy így vagy úgy) -
#77620 De ez eddig is így volt, akinek nincs türelme/pénze az megy hamar. -
Balázs2 #77619 *bejusson hamar..
Mondjuk a fő karira mindenki prémet vesz általában, és a stall kari(k) meg belép amikor belép, az tök mind1..lefekvés előtt elindítja az ember,és reggelre tuti h belép(vagy nem:D)
Csak akinek ugye nincs prémium és alig várja h bejusson és nézi h eltelik 5-10 óra és semmi, annak igen csak elmegy a kedve! -
Balázs2 #77618 Az auto login sem ér sokat, ha csak pár ember használná gyorsan betudnának lépni(előnyben lennének a kézzel próbálkozókkal szembe) de mivel mindenki használja( 5-10 sec alatt 100 vagy több auto login pörög le,és így adtak a szarnak egy pofont...Lehet 1 óra de lehet 10 óra is, na így játszon az ember fia!Ennyire bizonytalan, kiszámíthatatlan szar az egész "új rendszer" Az egy dolog hogy kitaláltak egy módszert amivel "megkönnyítik" a felhasználók dolgát, de annyira sokan próbálkoznak h csekély az esélye annak h valaki bejusson...
Látom azért itt pár embernek még 1 óra sem kell h belépjen, de van bőven negatív idő is.. ha megkérdezném az összes játszó embert h mennyi idő alatt lép be neki az auto login, lehet hogy több mondaná azt hogy több mint 1 óra kell.. -
Saxo17 #77617 [10:56:58] * Cannot connect due to server traffic (1)
[10:59:08] * You are now successfully logged in!
[11:17:35] * You are now successfully logged in! < 2. client szintén 10:55kor kezdett loginolni.
Oasis szintén ma délelött ^_-
JA és tegnap a legnagyobb karim délelött 11:33kor kezdett el loginolni és este 22:45kor lépett be, folyamatosan ment az auto login. ez a negatív rekordom. :( -
Balázs2 #77616 40 perc mire felvergődik?Az kemény! -
#77615 Akarom mondani 40 ejj de korámn van még -
#77614 Hát ez olyan 20 perc volt
[10:21:56] * Cannot connect due to server traffic
[11:02:41] * You are now successfully logged in!
Athens vasárnap délelőtt... -
Balázs2 #77613 Helló!
Látom sro még lejjebb süllyed az internet fos tengerébe!
Le a kalappal azok előtt akik nem kerülnek elmegyógy intézetbe, én ha még játszanék és ennyit kéne a belépéssel tökölni, tuti hogy megbolondultam volna... Mikor játszottam még akkor a belépés sokszor úgy felbaszott tiszta ideg beteg voltam mikor már 888. alkalommal sem engedte be a tetves stall karit.Megváltás volt nekem hogy abbahagytam, nem volt semmi élvezet benne csak mérgelődés...:S Végén már gyűlöltem feljárni sro-ra, muszáj volt mert ugye goldot árultam.
1 szó mint 120 jobban megéri elmenni cengázni stb. stb.a természet lágy ölébe üddögéni, mint egy gép előtt akár 10 percet is fordítani erre a xara, már bocsánat..Most láttam ezt a videót h mennyi kis nyomorult szarral lépnek be csak azért h másik ne tudjon belépni, hányinger keltő komolyan!:S
Vannak még kitartó emberek, de ők is előbb utóbb rájönnek hogy már nincs értelme sro-val játszani.:)
A kommenteket még jó "megfigyelőként" olvasgatni a hátsó sorból, de ha azt mondanák h öreg adok neked 100 ezret, és játszál újra, azt mondanám komám!köszi, de nem kérek belőle!(inkább elmegyek 40 fokba a kőművesekhez maltert keverni:D)Ennyire beleunhat,megundorodhat egy ember sro-tól, pedig én nagyon szerettem játszani vele, nem a levegőbe beszélek.
További kellemes vasárnapot, és jó étvágyat mindenkinek az ebédhez!:D
-
szeki87 #77612 én se játszok mostanába a silkroaddal mer nem tok bejutni eddig 100 adik probálkozásramindig beengedett de msot egyésznap szorakozhatnék vele nem enged be -
#77611 LoL :P -
Cat 02 #77610 De. Én is mindig a szebb ruhában voltam :D -
#77609 ez nem szépségverseny. . . -
Saxo17 #77608 Hogy ne kapjanak egy wizardtól 60k-s sebzést -
at16 #77607 azt mondjátok meg nekem hogy miért van MINDENKI robe-ba? (nagy szinten)
az összes warrior az összes rogue... pedig szerintem rohadt szarul néz ki , a heavy az viszont király nagyon , de eddig SENKIN se láttam -
donatus13 #77606 nem mintha én egy hű de aktív player lennék.:D mióta battleforge ingyenes lett ,kár ,hogy megvettem 10 k ért-_-, egész sok ember lett rajta így az jobban leköt:) és egyszerűbb is mert elsőre enged mindig és van story meg minden csak kicsit más stílus mmorts ritka:D -
#77605 Csodálkozol? Jobb dolog is van az életben amire megéri költeni a pénzt. (én se voltam már fönnt 2 hete kb)
WuFraZselic: Biztos megéri a karid az 50k+ Huf-ot is, csak sajnos nem a magyaroknak (50ezer Ft egy fél havi fizetés, ennyit magyar nem ad ki érte, legalábbis kicsi rá az esély). Aki azon is gondolkodik hogy premit megéri e venni, vagy sem, tuti nem fogja megvenni. Az kinek a szülei fizetik sro-t azok sem fogják gyerkőcüknek megvenni. Max a külföldiek jöhetnek szóba, vagy pár magyar a gazdagabb rétegből.
Ha azt nézzük hogy hosszútávon jobban megérné megvenni, mert hát ong farm nélkül 100as ff karit nem fogunk 50ezerből összepakolni, sunról+cuccokról ne is beszéljünk. Sok sikert az eladáshoz. -
donatus13 #77604 Azért most szinte mindenki kezdi abba hagyni :D wufra is eladja a kariját nomak már eladta , maala se szokott már nagyon ide járni :D nem sokan maradnak a régi fórumozókból. -
donatus13 #77603 844 próbálkozás után nem enged be :D:D:D Igen enterpressel próbáltam. Nem értem miért van ennyire teli:S ember nem nagyon van. -
inv #77602 Most az miért jó hogy megy egy rakat launcher? :) -
Murakawa #77601 Sokat ér sokat ér..
Kinek?
A két vevőkör teljesen eltér egymástól.
Van az, aki sun miatt vesz karit, vagy épp ugye csak sun-t(de a tied account függő, szóval karit.)
Ezt a sro réteget abszolut módon nem izgatja, hogy milyen kari van az accon. Nagyban tolja, sok nagy karakterrel(ong farmok, academisták, alkemi karik, stall karik, meg 1-2 játszani is) Ők a professzionális játékosok. Nem hozza őket lázba a lvl 100..
Ha kell neki egy 100as kari, 2 hónap alatt megcsinálja a 2mill sp-t, másik 2 alatt felhúzza a karit.(legyen összesen 5) na nekik csak bónusz, hogy a karid pont intes és sword a sun..(ha épp magic poppal nyakit akarsz nyerni és bow esik, akkor is megveszik a karidat..)
A másik réteg, meg "soha nem"(évek alatt maximum..) fog tudni megcsinálni egy százas karit, és ha már vesz, sunnal akar..(vagy épp megveszi rá goldot a sunhoz, ha nem talál ilyet mint a tied..)
Na nekik is a sun a lényeg, 100as karit azért árulnak nem egyet..
A kettő közötti réteg inkább felbotol magának egy karit 100ra, ongokon, anélkül tökmind1, megcsinálja.. igaz jó lassan.(nem 4-5 hónap), hanem fél évnél több idő.. <--- ennek a rétegnek viszonylag hamar van 90+ karija, ismét csak a sun izgatja az elméjét.
Erre mondtam én, hogy a sun nyomja itt az eladhatóság irányába azt a karaktert, amiért külföldi vevők igencsak fognak rá érdeklődni.
100as kariból van kínálat, sunból nem igazán..
-
#77600 azért irtam azt, mivel Te ezt irtad "...csak azért hogy egy sun legyen a kezében". nem a sun miatt drága, szerintem alapból sokat ér egy ilyen karakter, én erre reagáltam -
dragonbaby #77599 pls ha valaki tudja mi a baja irjon -
Murakawa #77598 huh?:)
Ki mondta h nem ér annyit?! Biztosan ér annyit, akinek 40-50 HUF aprópénz. Ezt írtam alább is.. Olvas figyelmesebben..
Ettől függetlenül én még nem költenék arra pénzt, hogy sun legyen a kezemben.. (nem a 70 silkről van szó, annyiért persze h megéri)
De tízezreket..
Próbáld nemzetközi fórumokon, ott biztos hogy 10x ekkora esélyed lesz rá:)
-
dragonbaby #77597 Végre lett egy új gépem raknám fel a srot erre amikor lekzdeni az installt kiírja hogy az adatok elvesztek enmtudjátok h mi ez?
-
#77596 Majd ha Jm elveszíti a fizetőképes részleg felét, mert ugyebár a többség ráun 1x (kivéve törököket), akkor majd észhez tér. Bár ha így folytatja nem lesz hosszú jövője a játéknak. -
Saxo17 #77595 Na végre vki csinált róla videó-t.
http://www.youtube.com/watch?v=MQ_8UxVzjpk
Ez vajon mi? minden serveren ez van, kétlem h van oan elvetemült őrült aki direkt lépeget be ennyivel. SZóval ezek most "JM" karik h méginkább vegyék a premiumot? :S -
Cat 02 #77594 De ér, csak nem jut eszébe megvenni ^^ Most mondanám h szövegértelmezés rulz, de inkább nem teszem :D -
#77593 aha, szóval szerinted egy FF 100 nuker, +5/+7 itemekkel nem ér 40-50ezer HUF-ot sima sworddel? LOL -
Murakawa #77592 Értelmes magyarnak nem jut eszébe soktízezer forintért karit venni, csak azért hogy egy sun legyen a kezében:)
A külföldiek többségének sem, de van akinek ez csak aprópénz.. :) -
Cat 02 #77591 Hát sztem itt felesleges árulnod, g+ is asszem mmorpg.com-on árulta. -
Kryon #77590 kétlem, hogy magyarnak lenne rá annyi pénze amennyit ér, főleg a sun... -
donatus13 #77589 Abba hagyod te is?:) -
#77588 off
athenson eladó 100as FF nuker, sun+7 sword, +7 shield/shoulder/earring, FB +5 set minden 41%+, az ár érhetően magas, csere nem érdekel, csak készpénz, aki megtudja fizetni pm me kthxbai -
Murakawa #77587 Biztos hogy kamu..
Ha megnézitek minden gyönyörűen ki van dolgozva..
Csak épp bandit fortress nincs is a képen.. Ami nálunk régen bent van már..
Ez egy nagy képzelőerejű emberke régebbi elmeszüleménye.. nem több:) -
dragonbaby #77586 Tegnap a tibet szerevr easy populated 15x voltam benn egyszer se volt ott karim majd kiírta hogy crowded