Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amúgy handgrinddel nekem sincs bajom, én még szerettem is, ha olyan karival csináltam, amelyiket szerettem. (wizard; glavier)
Kryon utsó mondatával is egyetértek, mm hogy: "a fejlesztés idõbe telik, de az ember találékony..." Ezt igazából mindenre lehet érteni 😄
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
ha kijön eu, és lesz free trial még ki is próbálom, de
nem azt mondtam, hogy alapból xar lesz, hanem hogy idõvel le fog romlani, ha nem tesznek ellene, ahogy sro is el lett b#&@&
a fejlesztés idõbe telik, de az ember találékony...
Biztõs fizetõs lesz (hollandoknál Ubi reklámozza), kérdés h havi, vagy 1szeri. Kryon, próbáltad ? low lvl-en még nincs agyatlan grind.
És Aion se biztos, hogy havi fizetésû mmorpg lesz, legalábbis nem tudok olyan információt, ha mégis van errõl valami infó, akkor ezt a sort hagyjuk figyelmen kívül 😉
3 v 5 óra, attól függ gyerek v felnõtt vagy 😉
De még 1x mondom nekem bejön maga a játék, tehát én kipróbálom majd az eu-s verziót.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
és azért van, mert ha agyatlan grindel fejlõdhetsz, akkor azt érdemes gépesíteni, ugyanis szórakozást nem okoz, amiért ember arra áldozza az idejét.
de hereletépéstõl tartva offnak OFF 😊
back from the past.
Ám ti ennyire már bocs de hülyék vagytok ? 😄 sro-ban azért van ennyi bot mert ha banolják akkor regiz újat, na most sztetek ha fizetõs 1 játék, akkor minden 1es goldbot után vesznek új játékot ? Arról nem is beszélve h a skillek nagyrésze skill-chain-re épül, és azt a bot nem igazán ismeri. Sõt quest is van, és nem ölj meg ennyit és boldog leszel (hanem szerezz 10 ilyet <#buck>#buck>). Ám 5 órát lehet játszani, nem 3-at, bár nekem 5öt se igazán sikerült lejátszani, lévén h napközben loginserver tele, most 5-tõl már ~30 perc alatt be lehet jutni (igen, sorbanállás van, nem dc 😄). De sztem inkább offtopikban kéne anyázni, mert g+ letépi a herénk 😞
(ezt az új cavet majd 1x megnézem, de még nem vettem rá magam a loginra...)
Am nekem maga a játék bejön, ha kiadják eu-s változatot, kipróbálom.
De ne offoljuk már tele a topicot 😊
de a minimum amit tudnia kéne, item és gold kereskedelem akadályozása, küldetéseken alapuló fejlõdés, és, hogy semmiért ne kelljen külün fizetni, alapon kívül
ha ezt megoldják, van remény, ha nem akkor csak új sro vagy L2 lesz
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
(inkább megvettem ma 2rongyért a BF2142 Deluxe-ot...ápr.20ig a CdGalaxisban 50%on vannak az EA termékek!egy-egy régi nagy nevet érdemes megnézni szerintem)<#integet2>#integet2>
Lehet vmi holt más mint a sro, ha fejlõdni kell, szvsz playák 90%a a bot mellett dönt.
Csak, akkor tartom valószínûtlennek, ha ott a gmek normálisan végzik a dolgukat, amibõl viszont az következik, hogy aki bot nélkül nem tud ölni / nincs ideje, nem játszik, és ha havi fizetõs v bármi más pénz keresés lesz a játékban, kevesebb pénzt nyer belõle a cég.
Amit nem valószínû, hogy megkockáztat a cég.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Arról nem is beszélve h sro-ban nincs 3 faj (amibõl 1 el gép van). 3 nagy terület, rengeteg kisebbel, foglalható terület,vár, elõször npc fajtól, utána ellentõl... meg hasonló apróságok...
A koreaiak valahogy nem tudnak elszakadni a grind alapú játékmenettõl, az pedig hozza magával mindazt ami miatt sroban (és más ottani gammákban) anyáznak. Szerintem kb 1 év múlva tele lesz bottal, és pénzért szerezhetõ elõnyökkel ez is. 😊
reménykedni lehet, de ismerjük már õket
...és alig lesz török... xD
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
asd
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Van még ilyen ember isroban ?
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
off
on: cat kit izgat hogy szebb , ez nem szépségverseny 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
De a lényegen mit sem változtat, kínai karakternek alap a garment, fõleg most, hogy egyre többen szedik vissza a light-ot és ezzel együtt a futást...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bár mondjuk nekem tetszik az armor is...
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Ingyenélni nehéz 😉
Talán ezért...
miért jobb garmentbe lenni egy bowosnak?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nem én farmolom ki, hanem haver a wizardjával, ami 92es, cserébe én belépek az õ farmolt karijával is, mert õ gépe nem bírná el.
Warriorból pedig a 2-h az általános (mindenki által használható) skillek mellett.