Silkroad Online (iSRO)
-
Murakawa #76866 Hát ong farm az nekem is az ellenségem volt. pedig én még a 90es gapnél kezdtem bele, és pont rosszkor hagytam abba(ergo már 52es volt a kari,azaz 4-5napja ölt, mire az első hírek felröppentek 10d-ről)így aztán nem teljesen lesz elég 100ig az sp..
De 1 hónap alatt annyi idegességet, relogot, meg auto party acceptel való b.szkódást senkinek nem kívánok. Pedig fix helyem volt, 3nap alatt találtam egy állandó 89es bard-ot, majd 2hétre rá 90es FF wizz sun+7staffal +sbottal fejezte be nekem:)
De egy átlag játékos, ergo--> nincs nagy ismeretsége, vagy 90körüli int karija, az a kefét megeszi mire talál valakit.
Ráadásul ott a sok türk scammer meg láma..
És akkor még delevelről nem is beszéltünk. hiába van sbot, vagy loader+auto resser progi.. A sok kis buzi nullfarmolt hülyegyerek azon éli ki magát, hogy a te káposztádat ölögeti le, vagy oda állítja a botot.. Az emberek irigyek, és olyankor rosszindulatúak..
De ami nagy előny, hogy csak egyszer kell túlesni rajta, kibírni azt az egy két agyvérzés közeli állapotot naponta, utána mosolyogva megnő a kari:)