82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Murakawa
    szerintem egy biciklit:) Egészségesebb, és környezetet sem szennyezed:) gondold át:D
  • WuFraZselic
    ja csak ha belegondolok... 71es wiz kari 67ig farmolt, 14.500 sp-vel :D:D:D az semmit nem ér... 11.000 HUF ? akkor nézzük ilyen alapokon:
    97es kari, 97 FF + 280k sp-vel, sun+6 sworddel... kérjek érte egy uj autót?
  • Murakawa
    szerintem a 85+5 staffért cserébe:) a multkor azt még nem árulta :D :D
  • Morphin
    nem tudom,de elhúzhatna innen a vérbe...mennyiért ment el a wiz vajon^^

btw reggel csináltam két +5 staffot,jól indult a reggelem...(12db elixir kellett :Ð)
  • WuFraZselic
    te komolyan gondolod ezeket?
  • zollez
    A WIZARD KARIM MEG VAN VÉVE !!!

Már csak a Lv 58 as nuker karim van meg Lighting,Fire,Cold 4500 Skillpoint Lv55 Wolf 10 silk 1-2m 85+5 staff. 56+3 spear ,, 60+4 shield 60+4 sword.

érdeklődés: email : [email protected]
  • foxpal
    http://www.youtube.com/watch?v=vwru7lWgiVY
    hehe
  • Murakawa
    már nem 52es, akkor volt az:)
    De már nem érdekelt, mert volt állandó plvlem, aki húzta a sajátját, és tartani kellett vele a lépést.. majd 98on +7es fegyóval szépen kifarmolja ami még kell neki, nagyon nem izgat:)
  • Cat 02 #76867
    Ha 52-es akkor még pont lehetne picit farmolni vele, cave-ben pl 60on.
  • Murakawa
    Hát ong farm az nekem is az ellenségem volt. pedig én még a 90es gapnél kezdtem bele, és pont rosszkor hagytam abba(ergo már 52es volt a kari,azaz 4-5napja ölt, mire az első hírek felröppentek 10d-ről)így aztán nem teljesen lesz elég 100ig az sp..
    De 1 hónap alatt annyi idegességet, relogot, meg auto party acceptel való b.szkódást senkinek nem kívánok. Pedig fix helyem volt, 3nap alatt találtam egy állandó 89es bard-ot, majd 2hétre rá 90es FF wizz sun+7staffal +sbottal fejezte be nekem:)
    De egy átlag játékos, ergo--> nincs nagy ismeretsége, vagy 90körüli int karija, az a kefét megeszi mire talál valakit.
    Ráadásul ott a sok türk scammer meg láma..
    És akkor még delevelről nem is beszéltünk. hiába van sbot, vagy loader+auto resser progi.. A sok kis buzi nullfarmolt hülyegyerek azon éli ki magát, hogy a te káposztádat ölögeti le, vagy oda állítja a botot.. Az emberek irigyek, és olyankor rosszindulatúak..
    De ami nagy előny, hogy csak egyszer kell túlesni rajta, kibírni azt az egy két agyvérzés közeli állapotot naponta, utána mosolyogva megnő a kari:)

• random001
    Ong farm... hát én utállom.

Kiskariba van már 1.1M sp de már egy hónapja ki sem néztem ongokhoz. Pedig 3M-et akarok belerakni. Az ong farmhoz több türelem kell mint bármihez. Legalább is a mi szerverünk idiótákkal van tele, bár gondolom máshol is ez a helyzet. Itt sportot űznek abból hogy napi hányszor tudnak végigmenni np-c thifekkel és huntikkal a kiskarikon... Az egy hónap kihagyás miatt a helyem is oda, de azt megoldom a jól bevált módszerrel. Egy hónap múlva kb 100 a másik karim, trade ruha fel irány ki a régi helyemre. Npc-s területsebző vizard thiffel megoldom a vissza foglalást. Csak mert tanulékony vagyok... :D
  • Destyni
    Hát ja 1 csöppet drága érte .....

Főleg h én még anno anno kevesebb mint a feléért vettem 1 74 es wizardot ami nem volt szarul farmolva és cucca sem volt 1 hulladék , dehát talán akad aki megveszi ^^GL
  • Maala
    1 sp 0,99 Ft, csak most, csak nektek! :)
  • ThedarkmanHUN
    14500 sp igen szegényes :) még nekem is van 18k azt csak 47es vagyok ( és nem csücüsltem ongoknál :P ) akk én hirdessem 6-7k-ért?:DDD
  • doxadmin
    "legyenek Jelentkezők " <- ez azért jó :)

Inkább tennéd be ongokhoz, és farmoltatnál kiskarikat :D Ám sok érte a 11ezer szerintem. Ha azt vesszük 1 alap premiből (3500Ft-os) simán kihozható egy 75-80os kari(farmot nem számoljuk) :D Ha jó ismeretségi köre van az embernek :) Én 2 alap premiből lettem 64->82, úgy hogy még farmra is jutott idő :)
  • Balázs2
    Én az utolsó 90 ff karimat 100 elött adtam el 1 héttel ha jól emlékszem 23 k hufért, most már rohadtúl nem érnek semmit, hisz 1 mil. sp kell 100-hoz.. szal 71-es karid ér kb. olyan 5k hufot, a nukerért meg még neked kell fizetni hogy valaki elvigye:DD:D vagy add valami töröknek szívesen el pk-zgat vele. kb. 1 hónapja léptem utoljára sro-ba az 52-es karimal ami az első karim volt, olyan 3 éves, nem volt rajta ruha, azt az egyik török rámír "id pw pls man pk pk pk":D:D de már letöröltem ne fogalja a helyet:P)ne azt számold hogy te mennyit pénzt ölsz játékba, mert az senkit nem érdekel:D nem térül meg a pénz amit kariba ölsz.. mondjuk én sron csak kerestem olyan 50k hufot összesen, mert szerencsém volt és silk és bot 90%-át goldért vettem mindíg.Játékosok nagy része csak beleöli lóvét, és karit eladni nem tudja, szal szerencsésnek érzem magam hogy 3 karit és 2,1 bil goldot eltudtam adni, ez csupán nagy szerencsének köszönhetem..
  • Cat 02 #76859
    90re FF kari 15k ? Hmhm, akkor eladom :D
  • THeArrow
    pedig oan szép az álomvilág :(
  • Murakawa
    Szia!
    Egy kicsit el vagy tévedve, nem tudom mikor játszhattál utoljára.
    már lvl 100 a max. szint, és 90re FF karikat lehet venni 15k körül.
    A Te kariaid ennyi pénzért soha nem fognak elkelni.
    Ha mégis, írj légyszi, mert ennyi pénzért összerakok heti 3 ilyen karit:)

LOL :D
  • Rabbit20
    hiába írkálod be 2-3x 1 nap ^^ 10-15 ezerér 90es karit lehet venni már...
  • zollez
    legyenek Jelentkezők a karimra :))
    Lv 71 Wizz/Cleric 14500 SP 67 wolf 3silk resselhető lepke. 72 millió gold van a karin. +3,+4 esek a ruhák, 68+5 staff 72+5 staff.

Lv 58 Nuker Lighting,Fire,Cold 4500 SP 55 Wolf 10 silk. 1-2m + stallos karin 15-20 millió értékű cuccok. 56+3 Spear,, 60+4 Shield 60+4 Sword.

email : [email protected]
  • Maala
    Kedden inspection után könnyen be lehet lépni. Máskor nem.

Forza Glavie!
  • Rabbit20
    Dear Valued Customer,

Greeting from Joymax Customer Support Team!

We have received your email regarding forgot account information such as secret answer.

We are sorry for the inconvenience that this may have caused you. We value our customers' security and account integrity. For such purpose, we don't have access to account-sensitive information nor are we not allowed to disclose them. We are sorry about what happened but we cannot process your request. Please be advised that account information is strictly for the users own safekeeping and that we will not be liable for any loss due to account negligence.

Thank you for your support and have a great day! ^_^v..

* Joymax will NEVER ask players about personal & account information, password, and credit card numbers, nor will they ever ask a player for a trade.

* To prevent the loss of accounts, we strongly recommend our users change password frequently.

hát nemadták meg secret answert :D azér végére jó h berakták ezt a sablon szöveget -.-
  • persil
    Fantasztikus... :)

De a belépéssel kapcsolatban nincs valami tapasztalatod? Amit kérdeztem.
    (persze csak ha nem valós lóvéval nyomod, akkor nem mérvadó a számomra)
  • jack0101
    Igazad van, akkor itt a lehetőségem hogy kijavítsam nam Glavier vagyok, hanem Glaiver és nem 64+5- ösz Glaviém van, hanem 64+5 Glaivém ^^, így jó?
  • persil
    Csak egy kérdésem lenne. Még mindíg fizikai képtelenség belépni a játékba, úgy mint régen? Nagyon rég nem próbáltam már, de játék indulásakor, és rá olyan 1 évvel szinte lehetetlen volt a log in.

A másik, hogy a játékban található fegyver GLAIVE és nem GLAVIE, csak a játék fejlesztői koreai barmok, akik egy szót sem tudnak angolul... ezt le kellett írnom, mert rohadtul idegesített régen is, hogy mindenki rosszul írja... :D

Üdv.
  • jack0101
    A haverom 64-es (énis) mindketten gap9.
    Ő hybrid STR Blader Fire+ Cold Protector 64-es Blade(+5), 64-es Shield (+5)
    Énmeg Pure STR Glavier Fire+ Lightning Garment 64(+5) Glavie teljesen Full Blue+ Full stat ^^ (végre leírtam :D)

PVP-ben ki győzne?

Köszönök előre is minden Kommentet ^^
  • jack0101
    köszönöm szépen^^
  • Morphin
    szvsz garment,és maradjon fire-light...
  • jack0101
    A Glviésnak manap ság milyen ruhába érdemes járkálnia?
    Garment vagy Protecter?
    (Fire + Lightningos vagyok)
    vagy a Lightning helyett érdemesebb lenne a Coldot húzni?
    Minden válasznak örülök és meg is köszönöm :D
  • Morphin
    npc-be szórj mindent^^
    attól függ milyen kék van rajta(HP,MP,STR,INT,DURABILITY ezek a lényegesebbek) de kis szinten úgysem számít,szal stallozhatod életed végéig.
  • Hay #76844
    Szia-tok. Kérdésem:
    Van már néhány kék színű cuccom, az hogy kék, mit jelent? Pl. divine pure white shoulder: int 1 increase (+0%) , steady (4times/time) , durability 10% increase (+0%)
    Ezeket drágábban lehet eladni?
    Kösz a válaszokat (fikázós hozzámszólásokat kérném mellőzni!)
  • THeArrow
    XDDDD ez x lol
  • zollez
    hát igen 14500 az SP de annak is örülök ha valaki nem 20k ba hanem 11-12k ba elviszi.

meg a kis nukert 6-7k ba.

:D
  • mrspawn
    Hello.
    A 95 Kék zerk EU-s küldit csinálnám, de a cave teleport nem enged be a 7-es terembe. Felvettem a küldit a boszitól...

Tud valaki segíteni?

Köszönöm. Beny
  • Saxo17
    OFF:
    BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    :D
  • Morphin
    nem, minden a régi...ID és PW is...ma is próbáltam vagy 6-7szer de semmi.
    a lényeg,hogy viccből írtam be pw váltónak a sima PW-t,és lám elfogadta.gondoltam akkor megváltoztatom gyorsan a PW-t.beírtam a régit,meg kétszer az újat,confirm.ezután írta ki amit akkor szokott ha rossz pw váltót adok meg(tehát hogy helytelen),ezután főoldalra visszadobott...gondoltam bugos szar,beírom megint a pw váltóhoz a PW-t (mert ugye előbb jó volt) csakhogy most nem fogadja el...
    am. azért kéne mert erre akarok csinálni egy lock/cleric-et.de ma kicsit eltántorodtam. cirka 1,5-2mil SP 100ig...nincs se időm se türelmem nekem ekkora farmhoz,mégha ongon csinálnám akkorse.
  • THeArrow
    solomon ha néha olvasod a fórumot.. írjál már rám egy pm-et beszélnünk kéne
  • random001
    most ha jól értelmezem amit írtál sikerült jelszót váltanod az elfelejtett jelszóval, és most azzal nem enged be?

Anó valamikor régen én is megszívtam ezzel. Pw-t váltottam az elfelejtett jelszó opcióval. Beírtam egy szám és betűsort ami mint utólag kiokoskodtam volt egy csomó karakter, azaz lényegesen több mint amit amúgy a rendszer megenged. Hagyta leváltani. De amikor beakartam lépni én sem tudtam. Kiszámoltam mennyi a 12 karakter / ha jól emlékszem max ennyi lehet a jelszód / levettem a végéről a felesleget és úgy már sikerült belépnem.

Nem tudom segítettem-e mert eléggé zagyvaságnak tünik amit írtam :D:D:D

Tehát az a bug az egészben hogy lehagyja váltani 12 karakternél nagyobb jelszóval is de a rendszer nem érzékeli csak az első 12 karaktert.
    Annyi sp elég is 100-ig ?
    Ja hogy akkor nem is FF