Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |
ugye most bejön a lv 100 és 300 masteryval a bladernek ha firét huz meg bicheont akkor 3. nak mit érdemesseb huzni lightinget vagy coldot??? nagyon sok veszekedések folytak ebbõl, és nagyon kéne a segítségetek 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
Meg arra is hogy ki lesz az elsõ 100 as a szerón 😊 nemvágom most hogy mennyi kell 90 en felül 1 szinthez de biztos nem annyi mint amikor 90 bejött és 3 hét alatt már volt pár tucat 90 es ^^.
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
néhány link:
random fight 1
random fight 2
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
A 86os Stone Ghost az 85ös, és az is junik, és kicsit több HPja van 20k-nál 😄
És ha jól látom, akkor ti a régi medut kapjátok meg, örüljetek 😊 Ill. örüljenek a wizardok meg a nyilasok.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
hehe most írtam át ezt a honlapot egy kis móka

Just the reggae,ska,dreadlock!
Bowos fog ownedelni, utána pedig a Bicheonos karik :] a kínainál. Ez azért sajnálatos mert szerintem így elfognak tûnni a spearesek:[
új mobok 😊
Speciel én sem vágtam mi az a "meddig visz ki", de a jó pap ugye holtig. xD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
( de nem kell ibõl ifiótázni)
Köszönöm Maala
Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]
Armin & Ayu fan
Hát, nem tudom
Level 1
Mastery 110
MP 1.688
Required skill 823 Level 1
Stun Level 11 ( Probability 80%, 5 Secound )
szal wtf?😄
Level 6
Mastery 100
MP 2.341
SP 13.174
Required skill Two-Handed Arms Level 20, Maddening Level 9
Phy.Att 1.282 ~ 1.567 (305%)
Successive shots 2 Times
Penetration 0.5m ( Simultaneous 3 ), Reduce 35%
Knock-back probability 30%, 2 times
Taunt 19.293
Aggro 150% Increase
Tessék, erre voltál kíváncsi.
Hybrid cap 70 óra halott - vagy manahiánya van, vagy hphiánya -, full int pedig Spearrel + átlagos (nemSoX) szettel nem életképes pvpben. Prove me wrong.
Egyébként pedig tessék ezt átnyálazni:
Konpaku! 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem is értem minek kérdezek itt bármit is .. Simán megértenétek h mit akarok, de bele kell kötni ..
Én meg ezt találtam rólad .. na
Az alatt h meddig visz ki, meg azt értem, hogy mennyi a max phy.atck.pwr. je .. Köszi ...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
http://piv.pivpiv.dk/ remélem tudsz angolul minimális szinten.
Ha keylogger van a gépeden, nyilván elõször jelszót váltasz valahonnan, és ki írtod vagy formatálsz vagy akármi..
Senki nem hülye hogy ugyanarról a géprõl csinálja mindezt.. vagy igen? 😄
De valószínû a világûrig nem fog kivinni ...
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
amúgy ez nem igaz, hogy nem szeretik az eusokat. Csupán nincs sok pvp (legalabbis a mi szerverünkön) ezért nem látni d10 warri pvpt
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard