Silkroad Online (iSRO)
  • Andr0
    nekem csak az a bajom ezzel hogy ez így már nem játék.. Most gyakorlatilag silkért lehet venni sun-t a kövi az lesz hogy sp-t aztán goldot lehet silkért venni meg lvl-t:D

so török gyerek 15k silkből egy lvl 100 FF140 re karit összerak full sun settbe 5 bill golddal egész jó a játék, nem? és aztán bejön a d11-12 és 2 kattintással már az összes gazdag török max lvl-en van végülis... így persze a FW azé lesz aki a legvastagabb, hogy még vastagabb legyen.

Jó egyértelműen sok lóvé van benne Jm-nek, és ugye akik ennyi pénz költenek azok vígan játszanak itt... a többit meg elidegenítik. Akinek esze van megy ksro-ba akinek kevésbé az megy privát szerverre.

Egyenlőre nem látom, hogyan lehetne ez jobb... én bevalom havonta 200++ silket veszek ugye premi, pet meg Devil's Spirit + ugye a segédprogram de ez olyan minta semmit nem tennék. Így már nem éri meg...

Ksro egyenlőre nem csábító nekem mert azért nincs nekem sem annyi szabadidőm hogy kézzel fejlődjek, Privát szerverek meg hát pff vicc^^