82377
Silkroad Online (iSRO)
  • surr3al
    sun van, türk nincs
  • ceb1t
    kSRO tele van sunokkal,törökökkel?
  • gameplusz
    Ez a lottó már vagy 1,5 éves cucc kSRO-ban...
  • doxadmin
    Hosszú az út 100ig, azalatt még droppolhatsz is, és 100nál sem áll meg az élet, mert nem mindenki lesz ff, szóval farm alatt is eshet. Az esély minimális, de mégis van. Itt rákölt valaki 1-2k- silket, alchemyre még több elmegy. Amit hall az ember (lehet fele se igaz) de hogy besül a +12; +13, törik a weap +10nél, stb stb. Én már egy mezei +7nek is örülnék, de ez én vagyok.

Global idézet:

"Fine joymax you find a way to make monney!!"
    Hol vagy Alex ?
  • Cat 02 #76585
    Hja, aki elbaszott rá 1k-t az nem fogja bejelenteni.
  • Messi6502
    Mindig mindenkit ott húznak le ahol lehet, ezen tényleg ne akadjunk már ki, ennyi idő után.
    Lényeg ott van, hogy nem kell havi 1k silk, hogy lehessen sunod, mert lehet elsőből is, de még 20diknál is jól jársz, sőt..
  • gameplusz
    És? 90 silkből meglett, vagy nem? Itt az élő példa. Aege-en egy srácnak 2. kőből meglett a kard, akkor miről is beszélünk?
  • Cat 02 #76582
    Hja, de többet kell rá kiadnod, szal most lehúzzák a csórókat is :D
  • JackyBoy
    mert amúgy eddig nem ugyanez volt? ugyanúgy tudsz venni goldot, sun-t, karaktert stb...csak most a joymax is hasznot akar húzni belőle, nehogy az összes pénzt a tpl vigye meg a supgold meg ilyenek
  • Messi6502
    De dobott.

Aki kőgazdag az akárhogy hozzájuthat, viszont aki nem az max droppból.
    Mostmár kőgazdag mellett csórónak is lehet, lehet makk kell, de van esélyed, több mint droppnál..
  • Cat 02 #76579
    Szerencse kérdése h megengedhetsz-e havi 500-1000 silket ? Attól még h wufinak dobott nem fog mindenkinek.
  • gameplusz
    Szerintem pont fordítva... Eddig sunja csak a kőgazdagoknak volt... Mostmár lehet a csóró júzernek is. Csak szerencse kérdése.
  • surr3al
    lehet h a turpisság az egészben, hogy 1 hét mulva wipe, vagy rollback, vagy JM "csődöt jelent" és sro bezár, és akk mindenki nyalta :D szép kis áprilisi tréfa lenne:D kicsit megkésve
  • doxadmin
    Biztos meg van bolondítva. Nehogy már szinte ingyen adjanak 10d-s sun-t (már akinek ^^) és még +olni is lehessen normálisan.

#76572 FW eddig is azoké volt kik öntötték a pénzt bele (én legalábbis így vettem észre), ezek után is azoké lesz. Sp-t minek venni? 2 hó alatt kifarmolják magukat lvl 120ra, 2 hó és lvl 100asok->2-3-4-x évig hawai, utána 1,5 hó és lvl 110/120asok ff-en.

Következő lépés az lesz hogy item mallos cuccokat lehet majd stallozni. Akkor jön a rossz/jó világ.

#76573 meg sos-t is, és kiknek, akinek már amúgy is esett vagy 3 vagy épp vett magának.

Ám valami történt JM-al, lvl 100, eventek tömkelege. Meg lesz még ennek a böjtje, 3 évig ránk se néz!
  • Cat 02 #76575
    10k sp az mi ? Semmi.
  • Morphin
    hát most valami ilyesmi fordult meg az én fejemben is...fel se kellett volna jönnöm a fórumra,csak felbaszta az agyamat! meló után szíven ütött eléggé^^ ezt is elbaszták,aztán szarnak ám rá, h rossz a rate ezeknél a pop hülyeségeknél...ők csak még gazdagabbak lettek evvel...mind1, jobb ha megyek aludni,ma nagyon elfáradtam...
    sun-ban gazdag, és dc mentes estét mindenkinek!
  • ceb1t
    De vágod h volt h húsvétra valakinek "vitt" a nyusi 10K sp-t-.-' tuti annak vitte aki bőven ff volt 100ra...
  • Andr0
    nekem csak az a bajom ezzel hogy ez így már nem játék.. Most gyakorlatilag silkért lehet venni sun-t a kövi az lesz hogy sp-t aztán goldot lehet silkért venni meg lvl-t:D

so török gyerek 15k silkből egy lvl 100 FF140 re karit összerak full sun settbe 5 bill golddal egész jó a játék, nem? és aztán bejön a d11-12 és 2 kattintással már az összes gazdag török max lvl-en van végülis... így persze a FW azé lesz aki a legvastagabb, hogy még vastagabb legyen.

Jó egyértelműen sok lóvé van benne Jm-nek, és ugye akik ennyi pénz költenek azok vígan játszanak itt... a többit meg elidegenítik. Akinek esze van megy ksro-ba akinek kevésbé az megy privát szerverre.

Egyenlőre nem látom, hogyan lehetne ez jobb... én bevalom havonta 200++ silket veszek ugye premi, pet meg Devil's Spirit + ugye a segédprogram de ez olyan minta semmit nem tennék. Így már nem éri meg...

Ksro egyenlőre nem csábító nekem mert azért nincs nekem sem annyi szabadidőm hogy kézzel fejlődjek, Privát szerverek meg hát pff vicc^^
  • Cat 02 #76571
    És Maala-t se írta 78-on 80-nak.
  • gameplusz
    http://www.rev6.com/player.asp?id=1038

Ő meg már elvileg 100.
  • WuFraZselic
    amugy szerintem joymax összebeszélt goldseller honlapokkal a lotterys cucc előtt tuti :D mondom, ha nem failelt +3 ->+4re a sun sword 200x akkor egyszersem. 3x volt +4 össz vissz, ebből egyszer lett +5 (hozzáteszem ahhoz is d10 lucky stonet kellett vennem 14milláért -.-) elképesztő :D tuti vmi megállapodás van a dolog hátterében :D vagy csupán silver premium és premium + közt tényleg ekkora a különbség :o
  • madmac
    OFF
    Úgy lászik vki mindjárt lvl 100 :D
    ON
  • doxadmin
    Akinek volt pénze, az vett sun-t $ on, vagy pár bill goldért. (amint talált) Csak úgye Jm-nak ebből + pénze jön be,és ha már 1x ő is adhat sunt, miért más játékos profitáljon már a játékából^^

Ám csak nekem fura ez a rengeteg event?! lvl 100, húsvéti, majd ez. Meg lesz még ennek a böjtje.
  • doxadmin
    Nem hiszem, hisz a sunok nem eladhatóak, vagyis csak annak lesz ki vesz silket. Nekem 6 ból semmi úgymond, mármint a kiválasztható nyereményekből. (sun staffra mentem csak) De kaptam 4 darab 1 napos gold time tekit, 9d-s luckot, meg 1 subs cardot, szóval nem vesztettem úgymond semmit. Próbát megért.
  • ceb1t
    Nemtudom... több szart vesz nagyobb az esélye... és így akinek eddig volt pénze srora boton kivül annak most is masszívan lesz sunja....
  • WuFraZselic
    nem fog, ne aggódj. én 200 silket vettem csak emiatt, ami kb 4600HUF, ennyit nekem megért egy 90es sun sword. pláne hogy a 9. cuccból összejött, kvázi 90 silkből, 9$ = 2000ft sacc/kb. de valakinek 500 silk+ból nem jött senki, meg 200-300akat költött eddig... szerencsén mulik nagyban, lehet hogy valaki havi 1000 silket fog elbaszni erre de lehet hogy egyikből sem fog összejönni szerintem... nekem kvanagy mázlim volt. valaki 400 silket baszott el egy sun swordért pl... az az egyetlen az enyémen kivül ezidáig. remélem igy is marad ^^
  • gameplusz
    Ez a játék része, mint az alchemy...
  • ceb1t
    Ez izgalmas lesz h mindenki d10sunba fog rohangálni? vagy mikor vége az eventnek a lottó inactiv lesz?
  • ceb1t
    <3g+
  • doxadmin
    5 hozzászólással előtted kérdeztem. . . 4 nél van a válasz.
  • gameplusz
    Igen, meg kéne tanulni olvasni...
  • SilkroadKing
    Sziasztok ! Lenne 1 kérdésem nem tudom beváltani a magic popot :(. Kellene hozzá valami nem tudjátok mi?? Előre is thx.
  • WuFraZselic
    háát, igy 200m elköltése után ennyi sikerült... hozzáteszem, az hogy +5re felmenjen volt legalább 140-150mill... ennyit még nem láttam vmit failelni. majd folytatás 96on full 2nd tierbe :P

• Cat 02 #76556
    Vajon +9 kő mikor lesz benne ? Áh, silkért bármit :D
  • doxadmin
    ó hogy . . xD
    Magic POP köcsöghöz kell menni, nem a csókához. (trader shopnál van)
  • doxadmin
    Már ez is bugos, vagy csak én nem csinálok jól valamit???

10 silk
  • ceb1t
    Mennyibe kerül egy pop kártya?