Silkroad Online (iSRO)
  • Zaylka
    Ne nézz hülyének, az más tészta ha valakinek van mellette egy másik nagyobb karija (ami mellesleg FF), viszont ha valaki ugy indul neki az SRO-nak, hogy na akkor most belépek, vhogy csak legrindelem azt a 19 szintet, aztán 2 hónapig 24h-ba be vagyok logolva a karival de semmi mást nem csinálok csak ülök és pár óránként esetleg 2h delevel, aztán 2-3 hónap után még 2 hónap mire a bot felhuzza a karim 24-be, na és akkor 3/4 év után esetleg játszhatok a karimmal. Hát tényleg rohadtul a játékról szól akkor. Ezért mondtam neki haladjon felfele és csak akkor farmoljon mikor türelme van hozzá, raádásul magasabb szinten ha farmol még esetleg goldot is kereshet a droppokkal stb. Szal kétlem, hogy Catnek lenne egy 90es karija amivel csak ugy elmehetne szórakozni egy kiadós farmolás után. És igen igazad van, hogy hiába lesz magas szinten de nagy gapbe a legtöbben agyonverik, de 1 mégis csinálhat mást eszetlen ölés mellett, 2 aki nem szereti ha ownolják jobb is ha más játékkal játszik, mert, hogy is mondta valaki anno: "Mindig lesz egy erősebb!". Ott van Alex, már full sunba is volt szerintem de állitom, hogy igy is volt, hogy agyonverték. Szóval bele lehet kötni, hogy milyen rossz lesz neki nagy szinten, de mégis több lehetősége lesz, mint kisebb szinten...