82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #75768
    Hivatalos honlap ? ^^
  • SaphireDraco
    Sziasztok
    Szükségem lenne az eddigi sro hivatalos trailerekre de sehol nem tallom őket :S (letölteni szeretném) és viszonylag jó minőségben szal nem youtube allapotban :)
    Van valami weboldalatok a számomra ? :P
    Előre is köszi
  • skarybeast
    Mikor lesz legend IV update?
    Ja és milyen bladert húzak? Cold v lighning legyen a harmadik? (v force?)
  • Rabbit20
    hát 1300 körül.. paypal is rátesz. am télleg elég gáz h most annyiba van silver prem mint régen prem+ :S
  • Maala
    Nem te vagy a szemét, hanem az ingyenélő tücsök, megnyugtatlak.

"Szia, adok XY goldot, ha húzol Z ideig."

Talán ha így kezd, az "a-a" szintű válasz miatt tényleg szemét lennél. :)
    Így viszont jó vagy. :D
  • MilkesFlakon
    [Ajánlom a fizetős botot]
  • MilkesFlakon
    hát figyelmeztettek?Na ilyet még nem hallottam :D
    De 50silk most qrva drága XD gazdasági világváslág :D
    50 silk = 5$ és asszem 1 $ most olyan 240Ft körül lehet
  • skarybeast
    REndben köszi:) És ha figyelmezttenek akkor utána ne nyomuljak bottal?
    Köszi a gyors választ:) Silk árakat tuc mondani?
  • MilkesFlakon
    Azt mondják 50 silk is elég ahoz h ne bannoljanak, de attol függ mit akarsz venni :) ha csak azt akarod h ne bannoljanak le, elég a legkisebb pakkot ( 50silk) megvenned
  • skarybeast
    És ez biztos? Am mennyi silket vegyek?
  • MilkesFlakon
    Legyen silk a karidon, akkor elvielg nem basznak ki :)
  • skarybeast
    Sziasztok!
    Nem vok nagy bot szakértő de mit kell venni h ne bannoljanak?? Prmiumot v mit?
  • MilkesFlakon

Erre inkább nem mondok semmit :D
    Szemétnek érzem magam :( xD
  • donatus13
    Full int spear heaksual/light/cold nagyon szar am? vagy azért jó snow shieldel jó e?
  • JackyBoy
    szerintem meg be kell tenni 1 karit a farmolós partyba lvl 20-30 között fog ingázni 1 hónapig, párhuzamosan ezzel meg mehet egy másik kari amin funolsz közben, hogy ne unatkozz :)

amúgy 3 hónapnál nem igazán kell több egy lvl 90 FF karinak 0ról indulva, és az mégis jobban megéri... azalatt meg ha nem is csinálsz funból egy nonfarmed karit, eltudod ütni mással az időt, kortól függetlenül:)
  • Cat 02 #75752
    Amíg nem jön meg a 80$ biztos nem =\
  • Rabbit20
    ha valakinek van valami jó, már nem használt dupla (uni+guild) logója megoszthatná velem :D köszi ^^
  • WuFraZselic
    9 napja kezdtem ÚJ*
  • WuFraZselic
    party abi ;>
    én tuti inkább farmolnék, és ha 3/4 év kell valakinek FF kari + cap lvl-hez, annak őszinte részvétem. Ultim8 februárban kezdett ongoknak, április 11re már lvl 100 FF + lvl 80 volt. utána 81-90 megvolt 2.5 hét alatt. 9napja kezdtem karit, 287k sp-nél tart, május vége-junius elehe ez is lvl 100 lesz.
    "Szal kétlem, hogy Catnek lenne egy 90es karija amivel csak ugy elmehetne szórakozni egy kiadós farmolás után."
    Lol, neki sosem volt és nem is lesz saját karaktere high level.
  • THeArrow
    1v1be nemvolt =P nagyon 2-3v1ben sem :D de néha megszált egy hadsereg na akkor lay down volt :D és ment h HAHAHA FKIN SUN HEX NOOB xddd
  • Zaylka
    Ne nézz hülyének, az más tészta ha valakinek van mellette egy másik nagyobb karija (ami mellesleg FF), viszont ha valaki ugy indul neki az SRO-nak, hogy na akkor most belépek, vhogy csak legrindelem azt a 19 szintet, aztán 2 hónapig 24h-ba be vagyok logolva a karival de semmi mást nem csinálok csak ülök és pár óránként esetleg 2h delevel, aztán 2-3 hónap után még 2 hónap mire a bot felhuzza a karim 24-be, na és akkor 3/4 év után esetleg játszhatok a karimmal. Hát tényleg rohadtul a játékról szól akkor. Ezért mondtam neki haladjon felfele és csak akkor farmoljon mikor türelme van hozzá, raádásul magasabb szinten ha farmol még esetleg goldot is kereshet a droppokkal stb. Szal kétlem, hogy Catnek lenne egy 90es karija amivel csak ugy elmehetne szórakozni egy kiadós farmolás után. És igen igazad van, hogy hiába lesz magas szinten de nagy gapbe a legtöbben agyonverik, de 1 mégis csinálhat mást eszetlen ölés mellett, 2 aki nem szereti ha ownolják jobb is ha más játékkal játszik, mert, hogy is mondta valaki anno: "Mindig lesz egy erősebb!". Ott van Alex, már full sunba is volt szerintem de állitom, hogy igy is volt, hogy agyonverték. Szóval bele lehet kötni, hogy milyen rossz lesz neki nagy szinten, de mégis több lehetősége lesz, mint kisebb szinten...
  • Hay #75745
    Hi!
    Mikortól lehet csak a legend 4-el belépni a játékba?
  • Balázs2
    :DDDD az emberek fantáziája nem ismer határokat xD
  • WuFraZselic
    uramisten :DDD
  • ceb1t
    LOL
  • Rabbit20
    http://www.youtube.com/watch?v=FoHs0pyIMoM
  • IfjuSkywalker
    nemtom honnan veszed....
    Sokak számára a szomorú valóság: A glavier régóta ratyi.
    Pont.
  • Messi6502
    Hja, bár kicsit veszít azáltal, h 2* üt, így, ha csak egyiknél kritel akkor a sebzés nem olyan nagy, de az előző skilljeihez képest jó :)
  • Maala
    A Flying dragonra gondolsz erős skillnél? :)
  • Doomista
    :O
    itt aztán megy a tápolás...igy tápolni/betápolni a karikat :o
    táp táp táp.
  • Messi6502
    Nem olyan borzasztó ^^
    Am én remélem még valamikor felhozzák glaviert, mert az a kedvencem :D
  • donatus13
    Kösz ,hogy leírtad akkor mégsem marad úgy le.
  • Messi6502
    dull+stun effektjei vannak.
    De 100on kevésbé van lemaradva, mint 90en.

Bowos:

- Új mind
    - Új strong bow (30% stun)
    - Celestial Beast Arrow (350%)
    - Új arrow combo

Blader:

- Új smashing
    - Új chain ( 3 effekt..)
    - Új sword dance

Heuksal:

- Celestial Cloud Spear ( még erős is 3*106 de effekt nélkül..)
    - Új heuksal spear
    - Új chain
    - Új flying dragon ( 2*180%)

Lényeg, bowost egyre jobban felhuzzák, blader tele effektekkel, glavies meg kap 1 komolyabb skillt...
  • donatus13
    :D sry nem tudom miért nem raktam ki a ? jelet mert általában mindig figyelek rá:S:D
  • Rabbit20
    :D
    am sztem dull eddig is volt neki
  • gameplusz
    Mindezt 1 mondatban? xD
  • donatus13
    Amúgy jó lesz a glavies magas szinten mert én valahogy úgy láttam igazán jó effektet talány egy skillje kap dull t ha jól volt írva az mmosite on nem tűnt olyan jól fel effektelt skilleknek.
  • Maala
    Ahol vetted a white flaget, amellett van egy NPC, ahol vehetsz ilyen árukat.