Silkroad Online (iSRO)
  • donatus13
    Ez nyilván való volt eddig ,is nézd meg a heaksualos skilleket az mmosite on ,semmi normális effektet nem adnak és nézd meg a bicheon meg a bower skilljeit, bár nekem bicheon sokkal jobban tetszik ,bladert is viszek bár tök nem értem miért viszek bich/fire/force t ha mindenki azt mondja 100 fölött nem lesz mastery emelés, szépen fejleszthetem le force t ,szóval csak így rövid távon van értelme evileg mert ha nem lesz mastery kitolva, akkor egy az egyben szart sem ér ,se jó def se jó imbue force ág egy kalap szart sem fog érni. Hibrides kari most sem jó ahogy lentebb írva volt, hol a hp ,hol a mana a kevés tök értelmetlen már hibridet csinálni, nálunk is a spartan teljesen eltüntek, húzó karinak van max másra már nem használják mert pvpbe haszontalan.FUll str vagy full int, bár ezzel a 300 as mastery limitnek hála akkor eltűnnek a kínai nukerek is majd , a glavies szart sem ér , de tényleg ma aki jó karit akar az eust csinál arab karikról semmit nem tudni még, de ha azt is ilyen kúrva jól megcsinálják ,hogy amikor bejön az a arabok lesznek legerősebbek és eust meg kínait már teljesen felesleges csinálni mert magas szinten tök gyenge lesz ellenük akkor GG megint csak.