Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doxadmin
új szervereket próbáld, talán azok. Mostanában szinte üresek is.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"

gameplusz
ceb1t: ez nem chat.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Ryleh
örökös kérdés....melyik szero az amin alacsonyabb a lag?....nem,nem a honfitársaim száma érdekel,meg mi hol van,hanem a lag,néha dc,stb?...
ergo:200k-s mobilnetem van,igy az akadások nálam jobban észrevehetõek.

Nemtom, de ksro-ban anno valami popsztár zenéje ment és kecijóvolt :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Valahogy nem lehetne megoldani hogy mindig ezt a karácsonyi zenét játsza le? Valami progi vagy akárhogy..
Lord Nomak
Isten hozott a silkroad csodálatos világában.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

irj privibe egy id-t meg egy pw-t...
Ryleh
nagyon szépen köszönöm:)))

csináljak 1et neked?
Ryleh
fakk....ennek semmi sem jo.....
emellett a mailcimem re is "NO" a check!!!!!
vki dobjon lécci egy reget,vagy egy nem használt reget......tiszta gáz:)))(a klienst is addig nem szedem le)

nem volt még online game ahol ennyit kellett bénázni

De komolyan hexetra nem félsz attól mi lesz 100 után? mert am sztem is jobb a kinai csak ha nem lesz mastery emelés akkor szopás lesz nagyon:S
doxadmin
ékezet nélküli betûk + számjegyek és jó lesz.

#73759 van értelme (light cold force szerintem)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"

THeArrow
beírod asdasd6454asdas1321asd jólesz...

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Ryleh
köszi tudom.......de pl a szeretemacsokit,vagy hasonlo baromságok sem jok...agyrém:)))

Nagybetû nem lehet a nevedben talán. Meg ékezet se.

Ryleh
hi....direkt nem engedi a nicknevet a reg?...már minden elképzelhetöt beirtam.....sarokcsiszolo,qrváranembiromezt,stb......lehet egyáltalán regelni a hiv.oldalon?..thx

VAn értelme a force nukernek?(mármint force force) És milyen masterykkel?
"Ráadásul 1 friss csóka olt be vele, gyanús ez nekem..." ezzel rám céloztál? és mit értesz ez alatt, ha igen?:D

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

THeArrow
igazából, nemsokat vesztettem ahoz képest hogy -3b az s/s, és a sun talit, sun shoes-t pótoltam kéét gecci jó itemmel:) szal így saccperkb -30phy def.. most azmeg wtf :)

Maala
Omg, azzal fizettél a s/s-ért, te...

Ráadásul 1 friss csóka olt be vele, gyanús ez nekem...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

doxadmin
Ami tetszik.

Euból mit ajánl ki? grind és pvp egyaránt
THeArrow
its just dissapeared

omg hova tûnt 2 sunod?

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

Hát valami szörnyû. :D Nekem sem :S Mennék már vissza a merkury-ra is de nem tudok... off topic téma lenne hogy miért inkább nem irom le :D

Az MÉG nem esett xP

9D-es sun-t mutass :P

THeArrow
és kimegy oan szutyokra?

Super Saiyan
Ecsro, Fembria szerver, oda igy se jutsz be 1 óra alatt XD

>:C

Crossbow inkább.

Am grindre jó a dagger/cler? nem hal meg ha felezõvel megy?
Nalol, én örülök ha 1 sro elindul, max 2 megy, így még elindul gta4 :D

THeArrow
3kliens login képernyõ, mind3on kliensen ua id pw, alt tabbal váltogatsz, és írogatod a image lószart kb 5perc alatt bentvok akárhol :D

Azért lol h egy emberen múlik h be lehet-e jutni sro-ba hamar vagy nem...

lolz megint sos :D

Hát nem mondanám én mind a kettõt húzom grindre inkább crossal megyek pvp be dagger

Akkor szted grindelni jobb a dagger?:O
a végén *pve

ÉN egy dagger/cross bard vagyok azért választottam bardot mert nem a hosszú harcra megyek hogy az életemet kelljen töltögetni hanem felezõvel 1hit 1 man ra próbálok menni szóval semmi értelme nekem és ha láthatatlanságból támadok vagy éppen job olok és futnak elõlem hamarabb útól érem és noise sokat számít pvp re ammeg semmi másért.

Milyen masteryd van a rugó mellett? cler vagy bard? és meg tudnád indokolni miért jobb?
Nekem van pl

Kinek van itt rugója?
dragon11
Drága a bolt, de most már maradok itt.. úgy is veszek silket majd megint és agbottal felnyomom..

köszi a helpet wufra.;)

WuFraZselic
thepowerlevel.com....
keresd meg õket, õk tudnak segiteni gold szerverek közti cseréjében

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dragon11
Van egy, de Õ nem húz senkit, többi ismerõs aki húzhatott volna, meg abbahagyta a játékot..

Kár eldon van ez a sok lém, átmennék vlami olyan szeróra ahol jobb a magyarok összetartása, mert ez már lámaság ami itt megy Eldoradon.^^

WuFraZselic
csak van valami high lvl span / guildie stb

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dragon11
Értem, tehát kiegészíti a bich a nukek helyét, mert nincs 2 nuke egy mob és még gyorsabb is.:P

Viszont taxira nem sok lém van, 50misim van, meg so sett 32re.. dehát..

hát nem tom.

WuFraZselic
szerintem 30on, 1 nuke / mob megvan (goldbotokból kiinduvla amik igen gyakoriak skorpiók stb környékén). amugy nuke + lion shout. annál nincs gyorsabb. vagy uhm soul cut / evil cut blade (-> asszem ezek vannak alacsony szinten) a nuke után ha nem halna meg. de én ugyvagyok vele, inkább taxizz, elég lassu lesz feljutni 70-80 felé igy, mivel baszottsok a goldbot, én most 79es karimat ujra bezuztam taklába farmolni, és igy ááá. gondolom máshol is ez a helyzet (más szerveren, és már moboknál is) szóval... ahogy érzed. de pure int-nek 2 nuke nem kell mobozásra, 1be is bõven belehal a mob. giantnál meg tök8. amugy fire-t vidd fel lvl 30-ra (akkor lesz is +1 nuke-od), és fire shielded is meglesz (->immun státuszok ellen majd 90re pl). 90 light bicheon cold 30 fire. jóaz

dragon11
Én elhiszem neked, Te nagy játékos vagy azt tudom, és értesz is hozzá.;)

Ezért most azt mondod, 30on bejön az elsõ nukem (lightba) és mellé coldba mana shield, és bich skillek meg light skillekkel ölök? nem lesz túl lassú, egy +3 weap settbe, hogy esetleg nem 1nuke 1mob.. hanem 2õ lenne és a bich nem sebez annyit?

Bocs a kérdésekért..:D