82377
Silkroad Online (iSRO)
  • frzoz
    sztem cold és akkor olyan védelme lex a bladernek hogy egy Úthenger sem tudja lezuzni.....
  • biciklipumpa
    sziasztok lenne egy fontos kérdésem :)
    ugye most bejön a lv 100 és 300 masteryval a bladernek ha firét huz meg bicheont akkor 3. nak mit érdemesseb huzni lightinget vagy coldot??? nagyon sok veszekedések folytak ebből, és nagyon kéne a segítségetek :)
  • donatus13
    Darkspell ha látogatod a fórumot pls írd már be hogy nálatok körülbelül mikorra várható valami új legend?
  • Cat 02 #75522
    Bower...
  • ceb1t
    force bower vagy glavier?
  • Destyni
    Nem hangzik rosszul remélem kedden bejön aztán megláthatjuk az ujjításokat^^ kíváncsi vok már az új cavere unikok miatt is meg amúgy is^^ thx az infókat.
  • Cat 02 #75519
    Ugyanoda spawnolnak mindig, nem spawnoltatnak, de xp-t jól adnak. ksro-n ha jól emlékszem 85 ös uniquet, 80 as nuker ölte, én meg csak adtam neki str/int-et és ott álltam v ha volt 3. akkor ő papolt és én helpeltem neki ölni, nem túl erősek :)
  • Destyni
    Szóval ha megjelennek a kissebb unikok akkor max onnan jössz rá hogy megjelenik előtted? :D ezek is kb 4 óránként fognak jönni?
  • Cat 02 #75517
    Az a vicc h egyedül Medu nevét írja ki a szeró ^^ A többi kicsi az kb powerlvl-re lesz jó :)
  • Destyni
    Ahogy elnézem lesznek az új caveben szép számmal unikok.... kíváncsi leszek hogy hány török fog rámenni athenon ^^
    Meg arra is hogy ki lesz az első 100 as a szerón :) nemvágom most hogy mennyi kell 90 en felül 1 szinthez de biztos nem annyi mint amikor 90 bejött és 3 hét alatt már volt pár tucat 90 es ^^.
  • Saxo17
    Nem én csináltam, lehet h vannak benne hibák, de más képet új mobokról így összegyűjtve nem biztos h tudsz mutatni. ^^
  • THeArrow
    blader elég effektet ad ahoz h ne keljen neki force, glavis v bowos vixont istenkirály vele
    néhány link:
    random fight 1
    random fight 2
  • Darkspell
    Jó ez, csak szar :)

A 86os Stone Ghost az 85ös, és az is junik, és kicsit több HPja van 20k-nál :D
    És ha jól látom, akkor ti a régi medut kapjátok meg, örüljetek :) Ill. örüljenek a wizardok meg a nyilasok.
  • frzoz
    nekem meg a force + blade összeállítás tetszik nagyon... csak az a baj h csak pvp-re jó :D
  • THeArrow
    a lófaszt, én legszivesebben glavist csinálnék ha lenne pízem ^^vagyi van csak nincs kedvem erre baszni, naszal nézegessed a glavist pvpt :) nincsen effektje dats rite, de akkorát üt mint a kvra élet ^^ jókis force és gg
  • Arba
    Ne baszd föl az agyam, hogy a glaviesom szart se fog érni-_-
  • WuFraZselic
    hu de retardáltan néz ki már megint pár mob :D
  • donatus13
    Ez nyilván való volt eddig ,is nézd meg a heaksualos skilleket az mmosite on ,semmi normális effektet nem adnak és nézd meg a bicheon meg a bower skilljeit, bár nekem bicheon sokkal jobban tetszik ,bladert is viszek bár tök nem értem miért viszek bich/fire/force t ha mindenki azt mondja 100 fölött nem lesz mastery emelés, szépen fejleszthetem le force t ,szóval csak így rövid távon van értelme evileg mert ha nem lesz mastery kitolva, akkor egy az egyben szart sem ér ,se jó def se jó imbue force ág egy kalap szart sem fog érni. Hibrides kari most sem jó ahogy lentebb írva volt, hol a hp ,hol a mana a kevés tök értelmetlen már hibridet csinálni, nálunk is a spartan teljesen eltüntek, húzó karinak van max másra már nem használják mert pvpbe haszontalan.FUll str vagy full int, bár ezzel a 300 as mastery limitnek hála akkor eltűnnek a kínai nukerek is majd , a glavies szart sem ér , de tényleg ma aki jó karit akar az eust csinál arab karikról semmit nem tudni még, de ha azt is ilyen kúrva jól megcsinálják ,hogy amikor bejön az a arabok lesznek legerősebbek és eust meg kínait már teljesen felesleges csinálni mert magas szinten tök gyenge lesz ellenük akkor GG megint csak.
  • madmac
    OFF

hehe most írtam át ezt a honlapot egy kis móka
  • draxler12345
    Ebből kb az jött le hogy a Heuksalos kariknak esélyük nem lesz 100as capnél.
    Bowos fog ownedelni, utána pedig a Bicheonos karik :] a kínainál. Ez azért sajnálatos mert szerintem így elfognak tűnni a spearesek:[
  • THeArrow
    huu de imádlak én ezért <3
  • Saxo17
    http://upload.nickanema.nl//files/1/2463123_900x3048.jpg

új mobok :)
    Sorry a helyi argó-t nem érteni pls ;)
    Speciel én sem vágtam mi az a "meddig visz ki", de a jó pap ugye holtig. xD
  • MilkesFlakon
    Jó , lehet h a meddig visz ki nem a leg pontosabb megfogalmazás volt, de én már igy szoktam meg, a többiekkel mindig ezt mondjuk stb ..
    ( de nem kell iből ifiótázni)
    Köszönöm Maala
  • Andr0
    vagy vki nagyon jó munkát végzet vagy tényleg március 3-án jön a legend IV

KLIKK
  • Saxo17
    Hát én örülnék 17.-ének, picit elkéstem wizardommal és még csak ma lesz 84, (amióta megjelent a hír,azóta 2 nap / 1 lvl) 17.-re 88 lehettem volna, 3.-ra csak 85, de azzal már tudok menni a mostani pt-mmmal. (1 cleric meg egy bard buffer non-stop)
  • THeArrow
    xdd találgatások mennek majd behozzák 3, 10, 17, 24 :) mondjuk beszarnék ha szülinapomon hoznák be :d fun lenne
  • Saxo17
    http://img8.myimg.de/dade25035.jpg

Hát, nem tudom
  • THeArrow
    joymax megint elkúrt vmit mert kitette a stun skill lv100ra miközben
    Level 1
    Mastery 110
    MP 1.688
    Required skill 823 Level 1

Stun Level 11 ( Probability 80%, 5 Secound )

szal wtf?:D
  • Maala
    Már megbocsáss, de Neked mennyivel esett volna nehezebbre azt kérdezni, hogy mekkora a lvl 6os Dare Devil skill sebzése? Meddig visz ki, én speciel azt hittem, a piros teleportra (Sprint Assault) gondoltál - mert az tényleg 'visz valahová' -, holott jól tudom, annak neve nem Dare Devil.

Level 6
    Mastery 100
    MP 2.341
    SP 13.174
    Required skill Two-Handed Arms Level 20, Maddening Level 9

Phy.Att 1.282 ~ 1.567 (305%)
    Successive shots 2 Times
    Penetration 0.5m ( Simultaneous 3 ), Reduce 35%
    Knock-back probability 30%, 2 times
    Taunt 19.293
    Aggro 150% Increase

Tessék, erre voltál kíváncsi.

Hybrid cap 70 óra halott - vagy manahiánya van, vagy hphiánya -, full int pedig Spearrel + átlagos (nemSoX) szettel nem életképes pvpben. Prove me wrong.

Egyébként pedig tessék ezt átnyálazni:

Konpaku! :D
  • draxler12345
    Milk ez egy alap dolog:) Az ilyen emberek csak azért vannak itt hogy ha más esetleg hibázik vagy rosszul fejezi ki magát egyből bele tudjanak kötni:), másra nem alkalmasak amúgy sem. Egyébként mit gondoltok az INT es Speares karik hogy fogják bírni a sarat Lv100as Cap nél?
  • MilkesFlakon
    Szeretem h te is ilyen okos vagy ..
    Nem is értem minek kérdezek itt bármit is .. Simán megértenétek h mit akarok, de bele kell kötni ..

• MilkesFlakon
    hasonló értelems commenteket én is tudok irni ..
    Én meg ezt találtam rólad .. na
    Az alatt h meddig visz ki, meg azt értem, hogy mennyi a max phy.atck.pwr. je .. Köszi ...
  • WuFraZselic
    hát, a srác kommentjeiben fellelhető helyesírási hibák után simán kinézem hogy right now vált pw-t
  • Android78
    http://piv.pivpiv.dk/
  • Android78
    Na itt a válasz a kérdésedre

http://piv.pivpiv.dk/ remélem tudsz angolul minimális szinten.

• THeArrow
    darkman xddddddddd
  • Murakawa
    lehet hogy neked nem volt evidens, de másoknak azt gondolom az. :)
    Ha keylogger van a gépeden, nyilván először jelszót váltasz valahonnan, és ki írtod vagy formatálsz vagy akármi..
    Senki nem hülye hogy ugyanarról a gépről csinálja mindezt.. vagy igen? :D
  • ThedarkmanHUN
    Mit értessz azon a kérdésen hogy '' meddig visz ki? '' -.- sztem ezé nem kaptál még választ mert értelmetlen a kérdésed ...

De valószínű a világűrig nem fog kivinni ...
  • bodesz
    a keylogger olyan mint 1 vírus.1szer beszopod aztán figyeli hogy mit gépelsz hova és azt gondolom továbbítja.ha beszopsz 1 ilyet sztem észre lehet venni.rögtön vmi fullos vírusírtó,spybot s&d és akkor csaknem lesz para.okosan kell netezni meg a jó tűzfal,vírusírtó sem árt.