Silkroad Online (iSRO)
  • Zaylka
    Hát nem tudom azt honnan vetted, hogy engem egy picit is zavar mire költ itt a társaság! :D De azért tetszik, hogy a sok éves ismerettség alatt eljutottunk oda, hogy már tudod mire gondolok anélkül, hogy leirnám!

Feldobott egy témát, leírtam a véleményem, ha nem tetszik köss bele (bár ezt gondolom fölösleges leírnom, mert úgy is belekötsz), de inkább nem mond el mire gondolok. Elmondtam, hogy mire megy ki a játék JM-nél, nekem több ezer forintot nem ért meg, hogy a haverokkal ott dumáljak (arra ott az msn, vagy a személyes találkozás), a törökök alázása is kicsit egyhangú lett a végére. De ez csak a saját érzéseim, ettől még bárki élvezheti az isro-t, én is nyomnám örömmel ha kevesebbe kerülne az hogy normálisan játszhassak. Nem akartam az előző hszemmel senki véleményét megváltoztatni az isro-ról, örülök, hogy még sokan "bírják" a kiképzést, de leírtam én miért hagytam abba és pont. Ha viszont meg azért kötöttél belém, mert azt hiszed becsmérlem a JM-et, akkor olvasd el kérlek az utolsó mondatot. Kb ennyi, ha még valami bántja a lelked és égető szükségét érzed, hogy újabb kötekedő hszt írj csak rajta, már eljutottam arra a pontra sikeresen, hogy poénnak fogom fel a veled való vitázást, meg hát per pill úgysincs jobb dolgom. Ráadásul gondolj bele, hogy hiányozna a közösségnek a folytonos civakodásunk.