82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Balázs2 #75269 hi
WTS ACCOUNT
Server: Venice
Char name: Xenaaa
Build: Pure str warrior/clerik
Level:90
Skill: minden maxon a clerikbe 90-en tehát full farmed( az összes hp töltő skill( helal orbitól a holy group recoveryig minden) str int phy mag, élesztések bless, státusz leszedő minden maxon) a warriorba pedig szitén minden maxon 90-en 1h sword 2h sword összes skill full, az összes buff szitén, dual axéba is minden fullos majdnem csak a Crisis/Crutial Rush hiányzik egyedül.
Fegyverek:
85+7 2h Sword, crit 10 phy 80% atack rating 81% full blue
85+7 1h Sword crit 12, phy 61% full blue 100%
85+7 Shield full blue, phy 61%, mag 61% br:16
85+5 Dual axe crit 7, phy 80% full blue
85+5 clerik rod full blue 100%
Sett: 84-88-ig +5 light armor female sett full blue 100% minden 100% a setten összes str int 6 party ratio 100% hp mp 100%( 600/600) jó %-al
Ékszerek: 84-87-ig +5 sett minden 100% str int 6 összes effect blue az ékszereken 100%
Egyebek: full hloween sett, angel wing, devil spirit most jelenleg 28 napig aktív, majdnem 85-ös no name medve,teli van tabletekkel, meg scrollokal, +150 millio gold + adok hozzá 60 credit isro botot ami 5 nap teljes botolást jelent
rev6: http://www.rev6.com/player.asp?id=1384710 90-es de a rev6 nem jelzi,
Mindent lehet váltani rajta.
Ár: 65.000 Ft.
e-mail: [email protected] ide írjatok , küldök képet a skillekről ha érdekel valakit stb.
-
#75268 avatááár, elvagy vexve man :) tsre néha felnézhetnél :( esténként nagy coh partyk mennek :d -
donatus13 #75267 Ízlések és pofonok :D kinek mi tetszik én pl az ocsmány voyage century -val tök jól eljátszottam olyan hangulatos volt a hajózás meg úgy minden de az tény hogy a srot nagyon jól kitalálták csak nem foglalkoznak vele eleget:) -
Cat 02 #75266 Mmint free mmo-ra gondolsz nem ? -
#75265 Off: okosan a többes számmal.
On: szerintem még mindig nincs a piacon jobb mmo, cáfolj ha tudsz ;) -
#75264 Hát nem tudom azt honnan vetted, hogy engem egy picit is zavar mire költ itt a társaság! :D De azért tetszik, hogy a sok éves ismerettség alatt eljutottunk oda, hogy már tudod mire gondolok anélkül, hogy leirnám!
Feldobott egy témát, leírtam a véleményem, ha nem tetszik köss bele (bár ezt gondolom fölösleges leírnom, mert úgy is belekötsz), de inkább nem mond el mire gondolok. Elmondtam, hogy mire megy ki a játék JM-nél, nekem több ezer forintot nem ért meg, hogy a haverokkal ott dumáljak (arra ott az msn, vagy a személyes találkozás), a törökök alázása is kicsit egyhangú lett a végére. De ez csak a saját érzéseim, ettől még bárki élvezheti az isro-t, én is nyomnám örömmel ha kevesebbe kerülne az hogy normálisan játszhassak. Nem akartam az előző hszemmel senki véleményét megváltoztatni az isro-ról, örülök, hogy még sokan "bírják" a kiképzést, de leírtam én miért hagytam abba és pont. Ha viszont meg azért kötöttél belém, mert azt hiszed becsmérlem a JM-et, akkor olvasd el kérlek az utolsó mondatot. Kb ennyi, ha még valami bántja a lelked és égető szükségét érzed, hogy újabb kötekedő hszt írj csak rajta, már eljutottam arra a pontra sikeresen, hogy poénnak fogom fel a veled való vitázást, meg hát per pill úgysincs jobb dolgom. Ráadásul gondolj bele, hogy hiányozna a közösségnek a folytonos civakodásunk. -
#75263 Aha én is az Eldorádón jáccok -
Murakawa #75262 Az hogy Te így látod, az sem engem minősít..
A heti egy hozzászólásnál kicsit több van, bár látom ritkítanom kell, mert fele fölösleges feléd(tek)
Amugy én már 2 kommentel ezelőtt lezártam a témát, de látom nemmegy. No nembaj, majd egyszer:) -
Balázs2 #75261 nálunk nem tapasztalok ilyet h gyorsan adjuk el minden érékünket ami van me itt van a 10d a nyakunkon fíling... -
Balázs2 #75260 remélem semmiféle 10d nem fog bejönni itt nyár elött, mert manapság akarom eladni a karim illetve már elvileg február végén megvennék, de mint tudjuk egy ilyen vészhír nem igen "tenne jót" a karinak illetve értékének..:S -
#75259 büdös legitek -
#75258 fuck botters :( avi engem kihagytál teeeeeeeee -
Cat 02 #75257 Mintha visszakerültünk volna 2006 elejére :D Akkor is mindenki utálta még a botokat. -
#75256 mindenképp elhatárolódom mala botter eszméitől, szélsőséges gondolataitól.
borzalmasak vagytok
-
#75255 Számomra csak egy tanulság van: mind aljas szemét botterek vagytok. :/
Utállak titeket :/
Zsela és én mint az utolsó legitek elutasítunk benneteket. -
#75254 Ha belegondolsz valamilyen szinten tényleg van valóságalapja annak, amit ő mond... Tapasztalatnak hívják. Viszont szerintem tényleg felesleges ilyenek miatt hajbakapni, ahogy szokás mondani "When it's done..." -
#75253 Jaa, értem, te csak úgy közokítás céljából minden héten bedobsz ide egy szólást, mindenféle ok nélkül. Köszönjük, Emese! -
Murakawa #75252 hohohohó :)
Látom megy ez neked :D
Segítség képpen már csak annyit: "Egy bolond százat csinál"---> ez egy szólás/közmondás.
nem kell magára venni senkinek, mert nem szószerint kell értelmezni. Javaslom keress fel egy ezzel foglalkozó honlapot, segít ha nemérted.:)
Az utolsó hozzászólásod első bekezdése szerintem eddig is tiszta volt mindenkinek.
azt ugyan nemtudom hogy honnan veszed h én eldöntöttem vmit, és nem vok kiváncsi rád.. nyilván ha ez így lenne, nem írkálnék nektek ide :)
És Én ugyan nem sajnálkozok, csak próbáltam rávilágítani arra, hogy fölösleges tippelgetni, 100cap akkor jön, amikor majd úgyérzik h kevés a zseton..
Részemről ennyit erről a témáról, remélem megérted. :)
Köszike
-
#75251 Ember, én nem példának mondtam a decembert, hanem konkrétumot mondtam. Nem a nagy számok törvényére alapozok, nem a spekulációkra, hanem az üzleti világ működésére. Kereset-kínálat. Kifacsarva, hogy te is értsd, ha az iSRO nem kínál semmi újat, a kutya sem fogja felkeresni a szervereket. Nem azért lesz update, mert én akarom, hanem mert ők akarják az én pénzemet, amit update nélkül más játékra költök. Mert én, egyszerű, halandó játékos úgy gondolom már 6 hónap után is, hogy tovább nincs értelme játszanom, mivel elértem a maximális szintet - legit vagyok, lassan haladok -, és ha nincs semmi újdonság, akkor 'mindent láttam, mehetek tovább'. Ekkor jön 1 új fortress, ami jobb cuccok keresére, ne adj isten egy jobb/másfajta karakter indítására sarkall, mert a régi szar. Aztán megint eljön a 6 hónap. Ez egy átlag user.
Ezenkívül ott vannak a hardcore playerek, akik 10 accounttal stbstb... Akik nagyban nyomatják, minden részét ismerik a játéknak, minden karitípussal tudnak minden karitípus ellen játszani. Ez sem érdekli a Joymaxot, ezért nekik kitalál mindenféle játékegyensúlyt felborító dolgokat, pl. Devil's Spirit. Ezeket a játékosokat csupán a valóban új dolgok - ejtsd új degree - érdekli a játékban, és az új lehetőségek, amiket ezek hoznak. Azaz idővel inaktívak lesznek, mert az új szerverek sem elég izgalmasak nekik. Ekkor be kell hozni egy új Capemelést, mielőtt az illető végleg elveszíti érdeklődését.
És igen, ez már megtörtént kétszer is. Nagy számok törvénye? Nem. Egyszerűen az MMOk sajátossága. Egy 4 éve működő MMO az bizony qrva nagy szó! Az üzleti modell eddig bevált (bár szerintem ez alkalommal már nem fog). Te hozzányúlsz ahhoz, ami működik?
Mindenesetre igazad van ebben:
'De látom azért elkaptad a kommentem lényegi részét :) :D'
Ezt ki is fejtettem itt:
'De te eldöntötted magadban, mi lesz a véleményed, én pedig leszarom, te mit hiszel. :)'
Arra azért megkérlek a magam nevében, de talán a többiek is csatlakoznak hozzám, hogy nem kérünk a sajnálatodból, amiért a 100 bolond között lehetünk, és a nyavalygásod a - számodra vélt - spekulációk miatt is annyira érdekes, mint amennyire Te számodra a Mi offjaink. Köszi. -
Murakawa #75250 Hogy én várnék decemberig?! Ezek szerint félreértettél. decembert példának hoztam fel, írhattam volna 2029 februárját is.. nem ez volt a lényeg..
Arra próbáltam rávilágítani, hogy felesleges spekulációkba bocsájtkozni..
De látom azért elkaptad a kommentem lényegi részét :) :D
Egy szónak is száz a vége, jelenleg akármeik becslésnek ugyanannyi az igazságalapja.. Persze a semmiről is lehet beszélni oldalakon át:)
-
#75249 80%ot ad vissza. -
#75248 Hehe. Messze jársz az igazságtól, dude. :) De te eldöntötted magadban, mi lesz a véleményed, én pedig leszarom, te mit hiszel. :)
Jó várakozást, remélem, addig fogsz várni decemberben a pimpelt cuccaid eladásával, míg már fabatkát sem kapsz érte. :) Mert ha abban reménykedsz, hogy jó árat kapsz a cuccaidért, mikor már kint lesz a hiv. oldalon a letölthető kliens... Tévedsz.
(Mielőtt WuFra beszól, hogy csak a bolondok adják el update előtt a cuccaikat, gondold át ezt: Eladod jó áron a saját cuccaidat, vársz 1 hónapot, míg lemennek az árak, és megveszel egy új szettet - akár a réginél is jobbat - fele áron. Már aki nem szarja a goldot...)
Egy dologban viszont igazad van: Egyszerűen nincs olyan update kSROban, amit jelen pillanatban el lehet képzelni, hogy beraknának önmagában. Jangan Cave az Cap100al jár, és Roc is erre épül. Viszont ha nem lesz semmi update nyár környékén, akkor iSRO kihal decemberig. És ez 3 év játéktapasztalata, nem spekuláció. -
freeman49 #75247 Curst Heart hány % sp-t ad vissza? -
#75246 Tudom már a legelső commented óta -
WorldTorrent #75245 Lol te vagy Wanessa csak most latom , en is mars-on jatszok!:) -
Cat 02 #75244 Mekkora arcok lennének behoznák Rocot 90-es capel :D -
#75243 lvl cap emelések eddig is 1.5 évente voltak, ezentul is. tél előtt nem kapunk 10d-t. nyáron max vmi update, de az sem a 100as cap lesz -
#75242 amúgy az egész abból indult ki hogy az eventen d10-es fegyót lehet nyerni,amit update nélkül nem igazán lehetne odaadni a nyerteseknek vagyis, ha már úgyis updatelnek és jön a nyár hozzák be az egész d10-et főleg, hogy még joymax szemmel is abszurd, ha d9-en 100 ember d10-zel rohangál...
u.i.: eddig 4 ilyen update volt ami ebben az ütemben haladt (legend I-II-III-III+) -
donatus13 #75241 ez néző pont kérdése mindig :D 0.00001 től nézve a 1 is nagy szám... -
Murakawa #75240 NA igen.. egy bolond százat csinál:)
BIZTOS is hogy így lesz, mert előző 2 alkalommal így volt.. tehát akkor most is így kell hogy legyen..
Gondolom a nagy számok törvényére alapozol.(Örülök h egyeseknek a 2 is ilyen nagy szám :D )
-
Rabbit20 #75239 hát kb szerver(ek) 90%a török/egyiptomi szal valószínű így lesz :D -
Cat 02 #75238 Tehát a 90 %-át ? :D -
surr3al #75237 hát ez azért elég vicces, h ha több silket veszel, több az esélye hogy kapsz. Állítom, hogy a 100 sosból 90et a törökök és a kuwaitiak fognak megkapni... -
valkoadam #75236 jah van valaki aki eldoradon jácik? -
valkoadam #75235 eszt most nem értem mikor lesz az a event amikor silket ekll veni és kapsz 10D sos mert akkor evszek 1500 silket xd -
#75234 Sziasztok!
Elmagyarázná valaki, hogy a Valentínapos eventen mit lehet kapni, és hogy azt hogy lehet megkapni!?
Előre is köszi! -
#75233 Én csak azt nem érted, téged miért zavar, ha a sok agyatlan pénzt költ a SROra. Te mivel szórakoztál ebben a játékban? Én azzal, hogy dumáltam más emberekkel. Meg néha egy kis törökalázás. Nem kellett rá sokat költeni, de mégis élvezet volt a sok török káromkodást látni. :) A JM is jól járt, és én is. :) Remélem, örülsz, hogy örülök! -
#75232 Igazságalap kell?
Fél évente van mindig update. Nyáron eleje környékén nagyobb, tél elején kisebb. Nem kell sok ész, hogy ezt észrevedd. -
#75231 deh 1h omg :d useless shit, sun +7es 1hval lófaszt nemüt egy warrior :D de tetod waste of gold -
sanyx85 #75230 Az elsőt elrontotam