Silkroad Online (iSRO)
-
Amúgy nem tom mit logikázzátok túl ezt a játékot. Az ég világon semmi matematikai logikát nem lehet alkalmazni ugyanis fullosan a szerencsén múlik minden. Nem kell mindent elhinni amit leirnak, vkinek az vált be, hogy másnak adja a cuccát aztán sikerült neki 5ből 4szer és már azt hiszi, hogy ez rá a módszer miközbe csak mákja volt, de ugyanez elmondható az összes stratégiára. Nem állítom, hogy nincs vmi bug rá, az lenne a csoda ha nem lenne az sro-ban, de minden a mákon múlik. Szerencsédtől függ, hogy kimész megölsz egy mobot és dobja a sunt, szerencsédtől függ épp hova spawnol egy unik, ami megint csak egy olyan téma, hogy az emberek próbálják kilogikázni mi lesz a kövi spawn pont közbe meg az se követ semmi logikát csak a gép kisorsolja melyik helyre teszi le...Szóval méricskélhettek, számolgathattok, mégis mit sem ér ha "szerencse"étlenek vagytok! :) Nekem pl +5öt se sikerült soha pedig ha valaki én minden trükköt kipróbáltam, mégse fogtam arra hogy rossz account, se arra hogy rossz kari, vagy hogy tömegbe állok e vagy sem, vagy lag van e vagy sem, vagy kétszer hátraköptem e előtte, mák az egész, nekem nem sok volt. :P