82377
Silkroad Online (iSRO)
-
szeki87 #74729 csá unom már hogy nem enged be a loader használatértbannolhatnak?? és hol lehet telölteni??? -
donatus13 #74728 Eus t abból bármi jó :) kínai kari felejtős. -
random001 #74727 És mi volt benne a fura? Trinuker abban semmi fura. Az meg hogy a snow shield rajta volt az is alap minden nukernak, hiszen alapjáraton azzal az életképesek.
Nézd meg pvpben a nukereket snow shield nélkül... -
random001 #74726 Van benne valami de mivel én idióta vagyok ilyen szinten, jól esett az elsők között elérni a 90-et :D De egyébként tényleg semmi értelme mer úgyis mindenki utolér :D
A kis nonfarmed kari meg halad már szépen felfelé közben aztán jöhetnek azok a karik is akikben lesz 1.5-2m sp kezdésnek, még stat pontokat sem osztok kivárok milyen kari is legyen majd lv 100 amit érdemes csinálni. -
donatus13 #74725 Fura karit láttam ma egy full int spear t cold/fire/light al elég erős kari volt pvp ben sokat legyőzött bár a warriorok lenyírták de a többi karit amíg rajta volt a snow shield jól gyűrte :) -
#74724 ez vonatkozott arra is aki új szeróra megy. btw új szerón is lehet csinálni gyorsan egy 70-80as nonfarmed karit utána mehet a powerfarm...
ha meg vki arra törekszik, hogy a legjobb és első legyen 90en egy új szerveren, azt ugye mondanom sem kell, hogy semmi értelme...
1: mit érsz el vele? 2: úgy sem tudod megcsinálni, hiába veszel magadra 500 silket, mikor te 50 leszel, már vki 65... -
WorldTorrent #74723 En most kb 58k sp-nel tartok, csak mostanaba meginn elszaporodtak a botok es nem lehet bejutni:\ ilyenkor mast szoktam jaccani mert 2 karival hogy bejussak egesz nap kene loginoljak:D -
Cat 02 #74722 Csak hát aki új szerón van és nem direkt powerlvl karit csinált, annak ezt mondhatod... -
#74721 igen noob vagy...:) 30k sp? mire jó az? farmolj egy karira 1,5 mill sp-t akkor sokat fog számítani tényleg. Inkább úgy számold ki, hogy ugye egy karira (bármilyen is az) kell kb 1 mill vagy 1,5 mill sp, hogy FF legyen 90en, na most szted 30k az sokat számít ilyen mennyiségnél?)
Xp/Sp helperről meg annyit, hogy nem érsz rá? minek sürgeted?
"hajt a tatár?" xD - szép lassan is meg lehet csinálni. -
#74720 Jajj amugy csak szólok, nem akarok leszólni senkit amiért játszik vele, magát a játékot se, mert én is nagyon szerettem, mindössze az van, hogy kinek mit ér meg játszani egy ilyen játékkal. Nekem nem érte meg! :) Bocsi a dupláért csak nem akartam vitát ebből... -
#74719 Én azokra írtam aki csak azért vesz premiumot, mert rajta van a lucky %, és hidd el, rengetegen vannak...Belépés és plusz exp miatt érthető, hogy vesz az ember, bár ahogy Nomak mondta pénzkidobás. Én is sokáig nyomtam, vettem az sp+premiumot minél jobban haladjak stb, vettem avatart hogy jól nézzen ki a kari, de soha nem néztem rá mennyit költök, csak vettem a silket. Aztán egy nap ugy voltam vele, hogy mielőtt megveszem csak megnézem mennyit költenék rá és 9k jött ki. Ott abban a pillanatban töröltem a paypal accountot+játékot... -
#74718 180$-ért elkelt a sun sapim :) -
sanyx85 #74717 Bocs de ezt nem lehetet kihagyni.
-
sanyx85 #74716 Ez egy elég érdekes témával foglalkozik.
http://the-pain.net/2009/01/der-etwas-andere-jahresausblick-fur-silkroad-online.html -
#74715 Nem vagy noob, csak szórod a pénzed valamire ami kevésbé igényes. ^^ Mármint a játék nem a kari, még az elején belefér hogy az ember tolja neki meg minden, de egy idő után pénzkidobás szerintem. -
random001 #74714 Hát tudod én nem noob-ságból szoktam venni. De szerintem más is az 5 óra 100% xp/sp miatt. Sőt havi szinten a 30k sp is jóljön szerintem bármilyen karinak.
Én most 90-es karival farmolok és mégis vettem. Sőt sp ticketet is. Ezek szerint én nagyon NOOB vagyok :D -
#74713 Miért hiszed hogy ennek bármi köze van az acchoz? :D Ha így lenne akkor már mindenki annyi accot kreált volna, hogy mindenki csak mákos lenne... Az meg, hogy prém pluszon van lucky...Jobb ha tőlem tudod az kb az ég világon semmit nem jelent, márketing fogás az egész. Ha nekem is ki kéne találni vmi cuccot amit játékban el kéne adni én is ezt tenném. Ha csak belépést teszek rá lehet egy idő után előjön vmi olyan progi amihez nem kell, hmm akkor rakok rá még egy kis str/intet, na de mivan ha ez sokakat nem érdekel, hmm ugyis sokan alkemiznek, rakok rá egy kis luckyt és a sok "noob" már veszi is...Kb ennyi... -
Arba #74712 Figy, prém+-os havernak odaadtam a 80as glaviemet meg 10 elixirt powderrel hogy húzza fel +4-re. Nem ment neki utána még volt még 7 elixirem elsőnek +3nál sült utána meg felment +4re szal eléggé random... -
#74711 a szerencsét is lehet manipulálni...:) -
#74710 Nekem anno a shieldem 60 elixirből nem ment fel +5-re szal.... :D -
#74709 Hmm eléggé urban legend szaga van...
Bocs :P -
#74708 És azt próbáltad, hogy... :D -
DonCol #74707 Ismerve a JM-t, lehet, hogy csak reklámfogás. Ha pedig csak az, akkor gz neki :D -
#74706 giliiiiiiiiiiii :)) -
random001 #74705 Szerintem meg a prémium+ semmit nem számit. Nekem legalább is könnyebben megy a plusszolás akár ugyanazzal a karival is ha nincs rajta prémium+. -
DonCol #74704 Én azért mondom hogy van szerencsés-nemszerencsés acc. mert ha nincs egy acc.-on lucky ratio, akkor mire lenne jó a prem+ 5%-ja. Tuti hogy van vmi hasonló, csak vlakinek nagyobb, ill. kisebb. Mint egy dropp statjai.
Van 4 acc.-om (2xstall, akadémia, fő)és az egyik stall acc. lucky ratioja a bányászbéka segge alatt van. Mindegyikkel megcsináltam lv10-en a inventory küldit (húzás nélkül, kiváncsiságból). lv10-ig 1-2 dropp esett(!), miközben az akadémiás acc.-val már lv2-ön sos-t kaptam a moviatól, utána pedig full inventory miatt kellett a városba visszavinnem.
Lehet, hogy én a SoS-okban vok szerencsés (jött már 6-7-8-9D), másik havernak fejére ülnek a junikok, harmadik ötből nyomja a +5öt. Nem lehet tudni, ki miben jó, mivel nem látni bele. -
#74703 Amúgy nem tom mit logikázzátok túl ezt a játékot. Az ég világon semmi matematikai logikát nem lehet alkalmazni ugyanis fullosan a szerencsén múlik minden. Nem kell mindent elhinni amit leirnak, vkinek az vált be, hogy másnak adja a cuccát aztán sikerült neki 5ből 4szer és már azt hiszi, hogy ez rá a módszer miközbe csak mákja volt, de ugyanez elmondható az összes stratégiára. Nem állítom, hogy nincs vmi bug rá, az lenne a csoda ha nem lenne az sro-ban, de minden a mákon múlik. Szerencsédtől függ, hogy kimész megölsz egy mobot és dobja a sunt, szerencsédtől függ épp hova spawnol egy unik, ami megint csak egy olyan téma, hogy az emberek próbálják kilogikázni mi lesz a kövi spawn pont közbe meg az se követ semmi logikát csak a gép kisorsolja melyik helyre teszi le...Szóval méricskélhettek, számolgathattok, mégis mit sem ér ha "szerencse"étlenek vagytok! :) Nekem pl +5öt se sikerült soha pedig ha valaki én minden trükköt kipróbáltam, mégse fogtam arra hogy rossz account, se arra hogy rossz kari, vagy hogy tömegbe állok e vagy sem, vagy lag van e vagy sem, vagy kétszer hátraköptem e előtte, mák az egész, nekem nem sok volt. :P -
sanyx85 #74702 Ha a rontáson mulik minden akkor egy npc-s tárgyat hamarabb lehet
+7-re felvinni mint egy droppot. Mivel azon nincs mit elrontani
max a duráját. -
WorldTorrent #74701 Ki meik serveren jaccik?:D es szerintetek hogy fejlesszem a bowosomat: 90 Pacheon ,90 Fire , 90 Cold igy jo ? -
surr3al #74700 hát nemtom szerintem erről annyit, hogy nekem a shieldem 140+ elixirből nem ment fel +3 fölé... +3->+4 fail, és +5öt akartam mindenáron... -
#74699 És ugye az arabok lehet hogy ostobák, és költik a játékra a pízt ezerrel, de szerintem a fanatizmus, amit a játék iránt táplálnak, jóval nagyobb, mint a tiétek. :) -
#74698 Szerintem meg hülyeség ezen vitázni, spammelni kell azt a kurv@ elixirt, és kész. Mikor d9 kijött, pár nap alatt két szettet +5öztem fel, volt ami felment +4re 4 elixirből, +5 fail, aztán 50 elixir +4fail, majd egyből felment +5re. Volt, ami egyből felment +5re (85 immortalos gyűrű, amiatt kezdtem el +5özni mindent)...
Az a lényeg, hogy rákapj az ízére, ha egyszer beindul az üzlet, és nem úgy állsz hozzá, hogy úgysem fog sikerülni, hanem úgy, hogy +5öt akarok, és csak spammeled rá a 100-150 elixirt, akkor +5öd lesz. Ha megállsz 4-5 +4 failnél, sosem lesz.
Nem elixir kérdése, nem szerencse kérdése, hozzáállás kérdése. -
#74697 ezt a technikát már régóta használják, azon alapszik, hogy sok rontás után nagyobb az esélyed a success-re.. régen én is így próbáltam, rengeteg fail után vmikor rányomtam és sikerült... -
#74696 ...+11 -10% ?:)
Balázs2: CSAK a gaymax tudja hány % az esély, soha nem fogod tudni TE megmondani, de az biztos, hogy nem fix 50, mivel +1 +2nél sem fix miért lenne a többi az? 50% nagyon sok...nem fogok ezen vitatkozni, hülyeség amit írsz.
-
Cat 02 #74695 Csak a karid nem ? ^^ -
#74694 Én tuti nem adnék oda neked egy sunt te szkemmer xD -
#74693 WTB salt pm me plýssssss -
Cat 02 #74692 Kimaradt h fordulj egyet körbe, és hints sót a hátad mögé... -
#74691 Nem, az emberek abból indulnak ki, hogy mások köcsögök. Ennyire egyszerű. Lehet ez túlzásnak hangzik, de ebben a játékban ritka az olyan akire egy sunt rá lehet bízni. -
#74690 :D:D:D
Rossze embernek mondod ezt. :D Én az vagyok, akinek odaadják a sunokat. <3