Silkroad Online (iSRO)
  • Balázs2
    Nem tom mi ez az elégedetlenség, kb. 5 órával ezelött még majdnem minden szerver populed akárhogy nézem Venicére régi szerver sok játékos jár fel, ha cromwed is 5 perc alatt belépek 1 cliensen probálva, ha 3 clienten ugyan azzal az di-vel pw-vel 2 perc most is, ott kezdjük h kb 1 ével ezelött még nem indult be a bannolás, és kb ilyen 1 óra 2 3 óra alatt lehetett bejutni 1 szem botot nem bannoltak, most kb ahozképest paradicsom van, 0-24be crowed volt az összes szerver hiába probálkozott az ember hajnalba fullos, most meg van egy időcíklus durván egész éjjel kb éjjel 1-töl vagy elöbb reggel 8-10ig elsöre megy a bejutáés sokxor van mikor populed még délbe is pl. ma az volt, szvsz nagyon fasza max 5 perc a bejutás, 10 perc alatt vagy annyi se kell beviszek 3 premium nélküli karit..
    Dc-re vissztérve, valami más lehet gond aki sűrűn kap dc-t, amikor netem jó n mszarakszik 2-3 client 2-3 napot dc mentesen bentvan prém nélkül, pl. most lekopogom h nincs dc, csak botnak de azt megszoktam 1-3/ nap az is érdekes, kijött az újbot 10 percenként dc, régivel 1 szem nem volt, egész sro-t újratelepítettem, botot is mindent, az megoldja nálam a dc problémát, új filter, és mé mindíg dc-k, letöltöttem a hivatalos honlapról a legújabb ati driver frissitést és megszünte a dc-k, szal mostnem müködik a devil spiri, megvárom a javítottat újrateszek mindent, és dc mentes lesz az is^^, csak a netem bírja:D