Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
nem olyan sok az a 300k sp de bizti ér egy 5-10k HUF ot talán 300k sp az egy jó wizarddal és gyors delevelel ugy 1.5 hét prémium+ és sp helper nélkül persze

Armin & Ayu fan

doxadmin
ok, ezt kiveséztük. Most jöjjön az ára? 300k sp + üres

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

JackyBoy
9es farm a max, ongoknál nem jön több össze

back from the past.

Hát hajrá, de attól még nivlamon is csak max 9es gappel lehet számolni 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

doxadmin
-.-, de elvileg ong farmnál több jön össze (10es farm). Most hagy ne linkeljem be a powerfarm leírást.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Még mindig 9es a max, és nivlam.com.

doxadmin
Nekem is lenne pár kérdés a ongfarmolokhoz.

1, 300k sp-s üres kari azt kb mennyiért árulják? $ vagy gold ár érdekelne ( tudom szerverenként változó de kb)

2, hogy egy 19-27es kör alatt 10es masteryvel mennyi sp jön össze?

Rolly
hi all lenne 1 nagy kérésem vki betudna linkelni 1 jó warrior/cleric buildet? mert most kezdtem 1 karit és nemigazán tom minek veszem hasznát (meg azis érdekelne hogy melyik az a skill ami anélkül is gyógyít hogy kijelölném magam) na meg persze a fogalmakkal sem vok tisztában ( aggro taunt dull stb. van olyan oldal ahol ezek levannak írva?) thx elõre is

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Lehet valami rosszul megírva, de gép függõ. Új gépen nekem még sose lagolt 😊 (mmint fps lag)

Atisz
Hát nem 😛
Olyan haveroknak is szaggat fõleg pvp/unique-nál akiknek erõmûve van. Ez kérlek szépen kód. Vehetsz alá jobb vasat akkor is lesznek critical lag-ek...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ilyet is csak az kap aki már legalább egyszer vett nagy tételben goldot 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Egyébként tényleg... már ami a sosunokat illeti. Mert én mondjuk som-ot d5 óta nem láttam...

frzoz
Garmnet és a legjobb az fire,heuksal,light90 , cold30
vagy: fire,heuksal,force90 , light30

| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |

van 1 kérdésem:a glavive nak melyik ruha kell és mire skillezzek vele?
Lord Nomak
Funolni bõven megteszi, anno láttam egy 58as tradert ilyenben, dw elõtt a 65ös nem tudta lecsapni ott szívott vele kb 1-2 percig mire elérte =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Andr0
hát egy clericcel Warlock vagy barddal sokkal töbebt érne😄

Armin & Ayu fan

sok láma a lighning impact miatt fejleszti csak wizardot többi skillel nem tud kezdeni semmit -.-

Legalább lesz lc-vel hp-ja <#smile>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Andr0
hmmm gyerekek ezt is megértem:

és az a baj hogy a srác komolyan gondolja

mint a mellékelt ábra mutatja. nem hiszem el o.0

Armin & Ayu fan

gameplusz
Eddig még én is mindent megkaptam, ha nem is azonnal, de másnap igen. Korrektek voltak.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lord Nomak
Expenditure:816.46$,683.54$ to VIP-D, na most ebbõl nekem háromszor volt olyan hogy 30 percnél tovább kellett várnom. Lehet azóta változott de én még mindig azt mondom tpl eléggé jól tolja.

BB7
Kép lemaradt és 3postom! Jézus!
Kép/ Ló BuG
BB7
Nemtom mennyire hallottatok a ló bugról! NA haverral megcsináltuk! 😊
BB7
ThePowerlevel-nél ne nagyon vásároljatok 3vásárlásból 1* kaptam meg az árut! Azt is 1óra múlva<#wilting>
Inkább GKPlayer na az megbízható/olcsó <#eljen>
nem szaggat hanem lagol....
amd 6000+ 2giga ram meg 8600gt nem elég? és 1 cliens

tod mért lagolsz? mert szar géped😄 nem bírja srot ezért szaggat mint állat, lag a net lassulástól is lehet, meg gyenge a géped hozzáá, nem tudja a géped a sok buffot feldolgozni meg nagy tömeget ezért szaggat mint a barom, tölthetsz le akármilyen progit nem leszt jobb..

thepowerlevel.com-on lehet venni ezeket a fosokat

botforum.co.cc :p

olvasd már el mit írtam elötte 😄 .... jó lenne

emlékszem volt vmi progi hogy: ha nagyon szaggat sro meg dc-zik állandóan akkor vmi SroProxyt kell leszedni és azzal jó lesz

azt hol találom?

mert már ujratelepitettem a jûtékot és még mindíg lagg a játék fõleg ha partiba vagyok

Egy full int s/s es nukernek aminek light cold bicheon a mastery-ei annak milyen skilleket érdemes/kell kinyomni a bicheonból?????
JackyBoy
legyél már magadnál... csak találta a képet vhol a neten... majd biztos neki van ennyi...

back from the past.

Te mindegyik szerveren játszol? ráadásul ennyi pénzel<#wow1>

Pluto/Lv 40+/full int lightning, cold

omg és még több mint 5,5billió arany mellette. no comment

Ez a kép még tetszetõs 😄 Mars szerver

alexanderon van 78as sun garm cipõ 190$-ért
rome szerveren meg 76os warlock cleric rod 320$
pacificon sun 9d glavie 650$ 😄

Hja, én is ritkán kapok spamet, meg is lepödök néha 😄

Lord Nomak
Nem tudtam, nem kísérem figyelemmel a pénzszórási lehetõségeket a játékban már egy ideje. Ma reggel kaptam ezt a mailt, fura a dolog azért másoltam be :o

Leírná valaki hogy lehet ablakba tenni az sro-t?
Hát wep elixirt eddig is lehetett venni 😊

Lord Nomak
"Dear customer
Are you still worrying about wasting a lot of time on buying a large number of Weapon Elixir in game? Are you still in trouble for searching top items in game?

Thepowerlevel is launching items sale service in Silkroad Online from now.Currently we are selling Weapon Elixirs,high level SOS,SOM and SOSUN items on silkroad Online.Welcome to login our site for checking these items.At the meaning time if you need buy or sell any kind of top items please feel free to contact us.We will offer the medium service.
In our stock ,we have Weapon Elixirs on all servers,and top items on server Aege,Babel,Mars,Pacific and Xian.We will update all of the items every day.Hurry to look for the items that you need by clicking link..
"

N1..

Nem ehhez írták de akkor is 😄D

"Szegény szörnyek most már tényleg kaphatnának egy komoly Szagszervezeti védelmet, mert hogy lépten nyomon mindenki irtja õket, ez már botrányos!"

rev6-on levan írva a lovas/dc-s bug 😄

Neptune Én is azon vok csak 7végén nem enged be......Hétköznap általába 1-sõre.....De a google a barátod beirod rev6....És megnézed
hello valaki tud szerót ajánlani amin sosincsenek tele?véletlenül el...oltam a prémiumot letöltöttem aztán letöröltem a levelet és valami kódot kért xD
doxadmin
Ne várj sokat, elõbb az oldalukat kellene rendesen megszerkeszteni, mert a fölsõ reklám banner 80x van betöltõdve. .

Látom kiosztották a sox eventes fegyókat. Megint olyanok kapták akiknek már alapból is volt, sebaj most van nekik még 1, ha az elsõ eltörne. .

Eos-ra reggel belépek és ez fogad: http://ely.uw.hu/eos01.JPG
Frankó a dolog mert még "v" betûvel sem igen lehet a storage-ra rákattintani. :S

Andr0
szegénykém...

Armin & Ayu fan

http://www.rev6.com/player.asp?id=119672
De azért még kapott egy sun+5fegyót

#72518-asra:
Zeus-on, rajtam kívül kettõrõl tudok(cold-light-force): Sharra, asyainternet

12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív

doxadmin
De megjegyzi. Engem a bow skilljei kezdenek nagyon idegesíteni. . .