82377
Silkroad Online (iSRO)
  • ceb1t
    oks. köszi
  • Cat 02 #74568
    1-2 nap.
  • ceb1t
    Ha pkztam... és már nincs pk pontom akkor mikor tűnik el a kis halálfejecske?
  • Chees
    sziasztook!
    most kezdtem egy kínai bow - os karit. milyen legyen ? Nuker -t szeretnék belőle...mire adjak? int vagy str? és a bow hoz milyen ruha kell?
  • doxadmin
    Guildban is volt egy 9d-s sun dropp a minap.:)

• surr3al
    amúgy max 2-300k
  • surr3al
    npc
  • attila117
    CSÁ MENYIT ÉR AGY D3 AS NŐI HANDS SEAL OF STAR RUHA????

• doxadmin
    jah, kapnábe, reggel majdnem letéptem a suliban monitort mikor láttam a vidit. Örülök ha +5 netán +6 összejön erre ennek a buzinak duplája. . . Tudnak valamit, amit mi nem.
  • inv
    youtube-on videó is van róla
  • w34p0nz
    http://www.rev6.com/player.asp?id=43229

+12
  • Balázs2
    2-3 hete az már nár vége fele kb. 2000-7000-e banoltak, kezdete kezdetén bannoltak 20-50k-t öszesről, most csak ilyen látsztkelté van és kicsestek öszesen 2000et 50-100at / szerver. ez is több minta semmi, amióta nincs új sm, azota mégkönnyebb a bejutás..
  • Balázs2
    Nem tom mi ez az elégedetlenség, kb. 5 órával ezelött még majdnem minden szerver populed akárhogy nézem Venicére régi szerver sok játékos jár fel, ha cromwed is 5 perc alatt belépek 1 cliensen probálva, ha 3 clienten ugyan azzal az di-vel pw-vel 2 perc most is, ott kezdjük h kb 1 ével ezelött még nem indult be a bannolás, és kb ilyen 1 óra 2 3 óra alatt lehetett bejutni 1 szem botot nem bannoltak, most kb ahozképest paradicsom van, 0-24be crowed volt az összes szerver hiába probálkozott az ember hajnalba fullos, most meg van egy időcíklus durván egész éjjel kb éjjel 1-töl vagy elöbb reggel 8-10ig elsöre megy a bejutáés sokxor van mikor populed még délbe is pl. ma az volt, szvsz nagyon fasza max 5 perc a bejutás, 10 perc alatt vagy annyi se kell beviszek 3 premium nélküli karit..
    Dc-re vissztérve, valami más lehet gond aki sűrűn kap dc-t, amikor netem jó n mszarakszik 2-3 client 2-3 napot dc mentesen bentvan prém nélkül, pl. most lekopogom h nincs dc, csak botnak de azt megszoktam 1-3/ nap az is érdekes, kijött az újbot 10 percenként dc, régivel 1 szem nem volt, egész sro-t újratelepítettem, botot is mindent, az megoldja nálam a dc problémát, új filter, és mé mindíg dc-k, letöltöttem a hivatalos honlapról a legújabb ati driver frissitést és megszünte a dc-k, szal mostnem müködik a devil spiri, megvárom a javítottat újrateszek mindent, és dc mentes lesz az is^^, csak a netem bírja:D
  • doxadmin
    2-3 hete még kidobáltak a szerverekről kb 20000 botot összesen, ezen a héten csak 2000et. Itt a válasz miért nem lehet bejutni.
  • JethroHUN
    Ez tényleg érdekes, tavaly, 1 hete, kicsit több. még minden szerveren volt egy rakás üres hely. Most hirtelen még vagy 5000 ember kezdett újra játszani xD
  • Destyni
    Valószínűleg ( ép ész ) esténként több ember ül le a gép elé mert akkor álltalában több az idejük , ergó nehezebb bejutni a szerverekre

ha nagyon zavar akkor vegyél premiumot , szar a bejutás mivel crowded minden , péntek szombat vasárnap gáz a bejutás duplán mivel pihennek az emberek , én ha feljutok 5 percenként dobál le , senkinél sem egyszerű a helyzet bejutás terén , próbálkozz és beenged, ennyi.
  • gameplusz
    Mert nem csak te akarsz játszani... Vegyél prémiumot, vagy légy türelmes. Mást senki sem tud tanácsolni.
  • Ryleh
    hali!

3 napja(estenkent..) keptelen vagyok belepni erre a .....ra!!!
    Mercury server,es a C19H28O2.v7.14.zip ben levo loadert hasznalom,hasznalnam.
    Ez most hibas(marmint a loader),vagy mar telleg ennyire star lett ez az egesz belepesi procedura????

Mert mindig full szero!!
  • Destyni
    Én nemtudom hogy hányszor írták már le a többiek is hogy EU hibridnek nincs értelme, kínaiba is inkább a pure felé törekedj,

crossbowosnak full str nek kell lennie, más nem lehet
    light armor , igen húzd mellé a dagger skilleket is mert jól jön jó pár esetben, és mellé húzd a clericet , mert tovább maradsz életben 40 után mintha bardot húznál fel .
    Full int! semmi más... -.-
  • feri8086
    Sziaszok!
    A minap elkezdtem az ongoknál egy karit kifarmoltatni.
    Mindenképp kínait szeretnék, mégpedig Bladert.
    A kérdésem az lenne hogy lighting, vagy force legyen a harmadik mastery.
    Írjátok le pls a véleményeteket, rövid indoklással! Köszi!
  • szeki87
    csá most kezdtem egy crosbowosot full str vagy hybrid legyek meik a jobb hozá
  • Balázs2
    Ja, nekem is 2h meg 1h volt csak, de most én is kifejelsztettem az axéba bleed stun skilt, meg a deadly countert hogy legyen még1 skil:D meg az axis quivert, csak kár hogy 8d-éig van, azaz 75-ig asszem utána csak 95-nél lesz 8d 10d, 9d szünet semmi, ennek nem tom mi értelme volt na mind1, de a 8d-és sem resitel ám mindig 90-es karikon, tényleg kurva hasznos az axe annyit suntol, utána dara devil, aztán borítás ha földön crit az nagyon brutál tud lenni:D1h-val is lehet nyomulni azért rendesen nekm crit 12 van elég szépen critel, pl. warlock warrior, clerik warrior ellen 0, tengap pvp-ztem 2 90-es wwarrior warlocal és simán kiütöttem őket, nagyon kell recovery mégis tölt, meg pl. orbitot ember 16 secenként simán felteszi magára és már több ideig bírja,rámteszi warlock skilleket vált 2h-re mire átvált már integrityvel leszedi az ember, és cseszheti, szal nem tom warlock warrior annyira nem erős nekem, csak 15 sec poti töltése van, az alatt meg szétkapják... de lehet csaks zarúl játszottak vele, de clerik warriors okkal tovább bírja..
  • Destyni
    Hát sztem ha 1 ff warrior kifejleszti az axe skilleket az csak előnyére válhat mivel az axe skillekkel olyan statokat ad hogy besz@rsz , felrakja bleedet váltás 2 kezesre , dare devil és utána ha csak 1 critet is kap akári akkor helló ha nem akkor még meg is borítja ^^ szal sztem brutkó 1 build
  • Rabbit20
    hja érdekes ^^ 10 percig nyomják a pvp-t aztán csak kapkod össze-vissza és végén kikap aztán mikor halott kiloggol :D h ő dc-zett... mer ő csak fun-ból pvp-zik, és nemszámít h nyer vagy veszít :D ... persze
  • Maala
    Neki legalább érdekes a PvP, játszania kell a játékot, nem csak figyelnie, ahogy a botja lenyomja PvPben az ellenfelet.
  • Rabbit20
    az lehet de én akkor is csak röhögök ^^ gyerek sun 2h-val tolja aztán váltogat össze vissza... stunol axe-al, dare devil, feldönti 2h -val azt átvált 1h-ra és azzal üti földön -.- sztem sok váltogatás se jó
  • WuFraZselic
    mivel jó a cucc... bleed, dull, és stun axe skillekkel... általában azzal kezd warrior, utána váltás 2handre
  • Morphin
    nincs semmilyen kezelési költség...kártya első évben ingyenes,másodiktól pedig 500ft évente...más költség nincs, hacsak nem kérsz havi kivonatot,sms-eket minden inforól stbstb. de a csaj elmondja majd, meg te is utánaolvashatsz a cib oldalán...cibezz számlacsomagot keresd. jah és 26éves korig van azthiszem! 26on felül meg fősulis,v egyetemistának kell lenni,különben nemadják oda,átraknak másik csomagba...
  • Rabbit20
    nálunk ilyen ff warik használják axe-ot pvp-re... igazából nemértem sztem 4 fegyót váltogatni már kicsit sok de ők tudják ^^ néha vicces
  • freeman49
    Hali! Nomak említetted ezt a Cib bankot. Az érdekelne h az internet kártya szolgáltatásuknál a kártyának meg a számlának van e havi kezelési költsége. Köszi Ha nincs akkor Cib > Otp :D
  • Lord Nomak
    Szerintem húzd azt is, probléma nem lehet belőle, funolni jó pár szinttel kisebbek ellen. ^^
  • doxadmin
    Én is lépek tőlük, amint nem lesz ingynes.

Warri masteryből a dual axe-t érdemes húzni, vagy elég a 2h és 1h-t fejleszteni? Esetleg ahogy teszik?! Tervezem 1 nek a kifarmolását, csak nem tudom hogy axe-t húzzam e előle, megéri e.
  • Lord Nomak
    Ismerőseim közül 7 embert sikerült megtérítenem és áthúznom CIB-hez és nem bánták meg. =D
    Annyira nem lehet szar =) Hm, jobban belegondolva lehet valamilyen prémiumot kellene kérnem lassan tőlük, hogy hozom az ügyfeleket. =D
  • doxadmin
    off.: hát az drága szar, de még 1 évig ingyenes, legalábbis nekem, utána majd váltok valami jobbra :)
  • Ryleh
    most nem mondod,hogy ebbe bele kellett kotni??????
    a sok vesszo,pedig olyasfele szunet....de neked tokmind1,ha ezen is hibat akarsz talalni,akkor hajra!LOL::::::,,,,,,,,,,pont.
  • Balázs2
    mik ez a sok ,,,,,,,,,, amit egymás után teszel, rohadtúl irritál már:S:D, és nem tudom h mért van, ez egy új írás sleng vagy mi a rák?
    Bla bla 4 ropi egy rúter.
  • Rabbit20
    nekem mkb van de én nemtom mit szed le meg mit nem :D
  • Morphin
    nekemis cib van...nem mondom hogy minden zökkenőmentesen ment, de nincs vele bajom végülis(kártya-aktiválásban kicsit bug-os a netbank)
    1évig ingyenes, utána is 500FT 1 évig a kártya, internetkártya meg díjtalan(CIBEZZ)...ráadásul külön számla azis, átvezeted az összeget azt csók,bukni se lehet vele...
    érdekes én csak a havi 20-25forintos biztonsági sms-szolgáltatást kértem. raktam rá kezdésnek 25ezret, másnap már 24750 volt rajta csak. eltelt két hónap,kivettem 22-t és most 2750, szal nemtudom, levették fél évre előre a havi 20-25ft-ot?? :D érdekes,nem mintha zavarna az a 200FT, csak a tudtom nélkül nemkéne...