Silkroad Online (iSRO)
  • Balázs2
    Ja, nekem is 2h meg 1h volt csak, de most én is kifejelsztettem az axéba bleed stun skilt, meg a deadly countert hogy legyen még1 skil:D meg az axis quivert, csak kár hogy 8d-éig van, azaz 75-ig asszem utána csak 95-nél lesz 8d 10d, 9d szünet semmi, ennek nem tom mi értelme volt na mind1, de a 8d-és sem resitel ám mindig 90-es karikon, tényleg kurva hasznos az axe annyit suntol, utána dara devil, aztán borítás ha földön crit az nagyon brutál tud lenni:D1h-val is lehet nyomulni azért rendesen nekm crit 12 van elég szépen critel, pl. warlock warrior, clerik warrior ellen 0, tengap pvp-ztem 2 90-es wwarrior warlocal és simán kiütöttem őket, nagyon kell recovery mégis tölt, meg pl. orbitot ember 16 secenként simán felteszi magára és már több ideig bírja,rámteszi warlock skilleket vált 2h-re mire átvált már integrityvel leszedi az ember, és cseszheti, szal nem tom warlock warrior annyira nem erős nekem, csak 15 sec poti töltése van, az alatt meg szétkapják... de lehet csaks zarúl játszottak vele, de clerik warriors okkal tovább bírja..