Silkroad Online (iSRO)
-
lv45ön Devil Yetit ölni? :D amúgy megint DCm volt, szerencsére a városban. :D
G+, megint új karit kezdtél? vagy csak elírtad, hogy 25 vagy 45, helyett, mint ahogy azt 10 perccel ezelőtt láttam? :D:D:D
btw, aláírásokból: light+fire győzni fog sima light ellen. :D akár úgy is, hogy sima light 2-3szinttel nagyobb (az egész csak int+os cuccok kérdése nagyrészt amúgy)
hmm. reggel 1x összetojtam magam. ölöm szépen az Ujigit, erre hirtelen vmi rohadt nagy lila megy a képbe, fordítoma kamerát, és ott van 3 Devil Yeti Giant, egy Sonar Elite meg egy Sonar Giant... :) 1 halál a Devil Yeti 1 csapásától. :) aztán még1, a Sonar Elite-től. aztán a Giant Sonar már nem engem támadott. :D
u.i.: full strként megteheted azt is, hogy DH south gate-nél akarj a 2 csillagos szállítmányoddal elteleportálni Bandit Den-be, csak vigyázz, nehogy 10-15mpvel a "vége" előtt jöjjön egy 64+os full int archer, és belédnyomjon egy szép kis 9000et. :D lol volt. (wow, ma megtanultam egy csomó dolgot a Thiefkedésről, nem is olyan egyszerű, mint hittem, sok a megkötés, meg minden... megértem, hogy miért van ennyi balféknoob thief. :))