82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    tudod, ma hogy mentem thiefkedni? találtam egy jó kis 26+1 crit10 baldet, meg vettem egy szar 26 block11 pajzsot. :) szépen felvettem, és döntsd el, hogy hanyas szintű vagyok, LÁTÁSról. :) persze csúnya Ubul klánpajtársam elárult, mert ő nem vett magának ilyen figyelemelterelő eszközt, és lebuktatott, hogy 42+ legalább 1 ember. :D
  • Cat 02 #7357
    hmm poison 1 ig megy csak le asszem :D mármint nekem addig ment de sztem félrenéztem
  • Maala
    oh, hát ez csodálatos, akkor lehet, hogy valami rosszul sült el, mert páran a klánból, akikért kezeskedem, hogy nem bottolnak, 5-10percenként DCztek. és most elkezdtem én is. biztos reggel hattól este ötig nem használtam botot, meguntam, és elkezdtem használni... mellesleg botozom, mert 5 progi állandóan fut SRO alatt: mIRC, MSN, winAMP, zap, nod32... :) (persze, nem ennyi fut, sokkal több, de ezek a "felhasználói progik") ha jól tudom (vhol még megvan a gépen a régi botprogi, becsomagolva. talán.), akkor a botprogi is egy ilyen háttérben futtatott progi, nem?
  • Cat 02 #7355
    47 es thief támad 33 ast ? :D azé azt már elvből nem támadom (kivévve ha ő kezdi :P) és a köpeny tők dizájnos :P
  • shaime01
    én ha jobolok mindig bepörgök :D
    de tényleg ott nyomom egy másik bladesel vagy glaviesal vagy intesel a harcot és már magamban ordibálom hogy "DÖGÖLJ MÁÁÁÁÁÁR MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG" :D és akkor besoznak rám egy 3-4k-s criticalt és akkor szokot az lenni hogy megfordul a fejembe "oly közel de mi távol..:)"
    egyébként a legjobb az volt amikor water ghostoknál joboltam 25-s szinten egy hunterel ő is 25-s volt mind2-en posion statusban voltunk mert ránkjött 2 waterghost nah mind1 a léyneg az hogy meghaltam és kb ahogy vége lett a potink már nem volt a posion 1dmg-el megölte :D lefeküdtünk a fübe és jót röhögtünk . :)
  • Maala
    lol kabbe. :D szedd le wordbe, és rakj be másfeles sörközt. esetleg csinálj hozzá kék betűket, sárga háttérrel. :D ember, 10 percen át írtam!!! nehogymár kevesebb idő legyen elolvasnod! :D:D:D
  • Maala
    most nem azért, de mi van abban, ha magyar magyart támad? mmint pl thief tradert? sztem egyfajta versengés, győzzön a jobbik eset. a köpenyes dolog: aki hüje haljon meg, bár... "kicsit" gennység. :) viszont te is bekaphattál volna hátulról egy szép kis 10Ks sebzést, biztos jól esett volna neked is...
  • shaime01
    nem tudom mit irtál mert ez a szöveg igy beleéget a retinámba bárhova nézek ezt a beéget szöveget láttom fekete betü + fehér vakitó háttér rulz :D
  • alibá a mezőrűl
    én meg megöltem egy magyart, miközben szörnyet gyakott, mert köpenyben gyakott a barom :D Bár rajta volt a hun jelző, direkt volt ^^
    Aztán bekáromkodott nekem magyarul éés meglepődött amikor visszaírtam.
  • Maala
    Jó olvasást. :D
    GamePlus: voltál, de akkor most mi a rákot csinálsz? :D ill meik karit? :D ÉS HOL? :D
    Kavácska, mit szeretnél tudni? pl párban érdemes dolgozni, felváltva vigyáz egyik a másik seggére elteleportáláskor. ha egyedül vagy, menj faluhoz, a falufalhoz, lehetőleg ez DH legyen (:D), és állj úgy, hogy a teve hátsója a lehető legközelebb legyen a biztonsági zónához, ahová te nem mehetsz (:D:D:D), te pedig állj a teve elé... így simán be lehet egyedül vinni akár 4*os tradeket is, ha közben nem támad rád PC játékos, mivel a spawnoló thiefek min/kb. fele a biztonsági zónában fog megjelenni, ergó egyből kampec nekik, a másik fele meg téged fog bántalmazni, nem a szépséges és aranyos tevédet, aminek hiába van 40K épje, 2 perc alatti 10 thief szépen elfogyasztja a HPjét, tevepoti ide vagy oda. rólad ez nem éppen mondható el. :) de akár fel is szállhats a tevére, és a sarok körül mozoghatsz, így a szorosan a teve farához tapadó (hmm, ma nagyon tevesegges vok, legyen lv60 és tehénfar) thiefeket szépen a sarki csücsökbe rángatva megszabadíthatod magad tőlük. mellesleg traderként minden kezdőnek mindig mondom, hogy nincs annál jobb, mikor már a saroknál a fal árnyékában mész a 67*os tevéddel, amit egyedül vittél be, és a soksok 69es szintű thief, akik mind megkapták a drótot már Jangannál a féltékeny tradercucc árustól, hogy te most 1millás szállítmányt viszel, ÉS pont a DH South és East gatenél állnak (meg még egy kisebb, 64es társukat Westhez állították a biztonság kedvéért) -direkt arra utazva, hogy elvegyék a kedved a játéktól, ha 5cm-re a KAPUtól legyilkoljanak és noobos smileykat mutassanak neked... szóval ha ezt mind felfogtad, és szépen a fal mellett végigmész, akkor a kapuból méltóságteljesen ennyit mutatsz csak: ..I.. persze a valóságban azok a csúnya thiefek mindig a ferrynél lesznek, GONOSZ MÓDON az odateleportáló emberkéket a ticket seller mögül várva, és lecsapva, mint a sólyom -erős késztetést érzek megemlíteni jól megszervezett Aege-s HunUnion tradeket, de mivel mi is szoptunk már be Union tradet, nem keltek feszültséget feleslegesen. a teveírtó taktikát ugye kihúzhatjuk, marad szegény 20-23as emberkékre az E.Ghostok ráhúzása, esetleg a katlanokban való lefagyasztásuk/lassításuk Cold Wave Arrowwal/Frost Novával, ily módon elősegítve mielőbbi becses halálukat. a legősibb trükköt, hogy társunk legyen kedves és vegyen már soksoktevényi árut, amit kifizetünk, majd teve Terminate-el, és a mi huszáros Indian Camelünkkel 10*os szállítmánnyá duzzadt áruval odacammogunk szépen valamelyik ferry hez, és mint valami büszke köcsög állat, feszítünk az időközben ruhát váltott társunkkal (esetleg 3al-4el...) várjuk a szegény szerencsétlen áldozat megérkezését, majd megérkezés után heves NPC thiefekkel való molesztálásban részesítjük, elhalálozása utánáruta felveszi becses köcsögpajtás, és megkettőzött erővel indulunk kereszteshadjáratba a noob kis traderek ellen, akiknek nincs annyi eszük, hogy amint meglátják a azt hüje barmot, aki szórakozni próbál velük, az amerikai filmek módjára FELFELÉ kezd menekülni a szállítmányával, ahelyett, hogy szépen rákattint arra a csúnya Ticket Seller bácsira, és elhúz a rákba a másik kontinensre... (hahó, ne aludj, még mindig itt vagy? Úristen, te aztán tudsz olvasni. a hüje az j, ne felejtsd, direkt. :)) persze ha jön egy hunter, aki nagyobb szintű nálad, azzal nem lehet semmit sem kezdeni, kivéve egy dolgot, kihasználni a thiefruha adta "meztelenséget", és az egyetlen látható dolgot is álcázni... a fegyvert(+pajzsot). persze egy kellően sszőrösszívű és alapos/gonosz Hunter ellen ez szart sem ér, de az esetek 10%ban, amikor épp a legjobban állsz potiügyileg, be fog jönni, és hiphip, mehetsz dolgodra... valamint a harc közbeni meglepetés előnye is jól jön, páran, amikor látják, hogy milyen keveset ütnek rád, elgondolkoznak, és amíg beírják, hogy "lvl?", addig cseles módon elfuthatsz/mindent elsöprő támadást indíthatsz. 2 tank találkozásánál persze nincs mit tenni. jöhet az újabb csel, bevetni a hunter ellen közeli NPC barátainkat, akik épp akkor materializálódnak, és az esetek többségében a "hunterzászló" náluk elsőbbséget élvez saját nyomorúságos, tevét idézni nem tudó, de mindig az addigi legmenőbb INTes fegyverekkel/bowwal járó fajtának, és ezt rajtunk, PC játékoson megbosszulni akaró vágyán kívül. tehát 70-80%ban Huntert fog csapni, ami azonos szintű NPC thiefnél "nem rossz", Champion esetén jó, narancs/tűzpiros esetén "menjünk kicsit arrébb, nehogy megsebezzem, és csak 1 emberre ható skilleket használjak" kategóriába tartozik... persze a nagy számok törvénye alapján a kék thiefeket kivéve mindegyik kategória szereplői lehetnek eggyel lentebbi kategória szereplői. igen, ám, de mi van, ha az említett hunter nem csak 4-5, hanem jelentősebb, 10+ szintkülönbséggel rendelkezik nálunk. FUTÁS, nyúlcipő, bokor, levéltépkedés, nadrágtörlés, halál/imádkozás halál előtt, majd égboltnézés/köszönés a mindenhatónak, amiért nem vett észre őhatalmassága.

no, ennyi elég, több nem jut az eszembe, azért cselesen írtam, válogasd ki magadnak a számodra hasznos infókat. :D persze tévedni emberi dolog, én is írhatok hüJeségeket. :)
  • Cat 02 #7348
    "Na szóval. Az event alatt könnyedén detektálhattuk őket az elhagyott tojásokkal. Azonban ennek vége. Ma a késő délutáni óráktól azonban megint "életjelet" adnak magukról. Mától ugyanis feltörték a kis szemetek a fizetős bot progit. Sokuk kap roszabb esetben keyloggert a programmal - aminek mi ugye örülünk -, de a használható verzió is még hibásan működik. Ebből adódóan ütheti fel partynkban az a jelenség a fejét, hogy amint egy játékos belép a partyba, perceken belül (nem kilép a partyból!), disconnectet kap. A játék dobálja őket össze-vissza (megbízható forrásból tudom). Ezt az 50+-os karakterek felénél tapasztalom, ugyanis 10 percenként kell full új partyt kreaálni. Smile Tegnap még 5-7 órán át bírta egy party, érdekes. De gondoljuk csak át, minek lép be vki partyba, ha perceken belül kilép a játékból?! Smile"
    hmmm ????? erről ki mit tud ?
  • gameplusz
    Ne aggófj, mert nem arról vagyok híres, megküzdök, amiért meg lehet. Főleg hamár idáig elszenvedtem, innen már élvezni fogom a gammát :) Amit mondtál, az nem így van, (a dreamz viszont tényleg botter clán) szal ne mondd ezt nekem plz ^^
  • Cat 02 #7346
    Scramer vagy mi. Sikallat példája:
    ittt az utcsó oldalon
  • Kavácska
    és most mért van az hogy megint felengednek rengeteg embert??? Olyan jó volt h csak korlátozott számot engedett!!! Miért miért miért? Mert úgy játszható volt???
  • Cat 02 #7344
    én végig néztem a várost és NEM találtam 33 as vállvádet csak 2 db nőit xD
  • Cat 02 #7343
    42 +1 bow 250k ért megéri ?
  • Cat 02 #7342
    42 +1 bow 250k ért megéri ?
  • shaime01
    simán megtudja szerintem csinálni.. pl vegyünk egy bazinagy karit mármint magasságra bemegy a dungeonba és mikor rátamad a lvl 70-es mob fogja és megfogja a full str-es kari vállát 2 oldalt és maga eléteszi ...

a másik gameplus azt irtad hogy a nagyobb clánokal vagytok unioba, legalábbis igy olvastam asszem:)
    venice-n a legnagyobb clánok azok a TheEmpire , DreamZ és a BB , ezeknek a 70%-a csiter....szóval ne hogy elkapj valami nyavaját amitől a karid magától kezd el ölni :P
  • gameplusz
    Mostanában fórumot olvasgatok, meg hasonlók :)
  • gameplusz
    Nem írtam el, Athenson 20-as voltam, itt meg 25-ös vagyok :)
  • Maala
    G+, mi a rákot csinálsz akkor mostanában? :D omgz, csak nem a str+bow+coldot? TÉRJ ÁT FIRE-ra, ha húzni akarod mind2t... de a 2. könyv első szintjét mindenképp érdemes sztem felszedni, ha nem lennék lusta Sziveket gyűjtetni makival és akarnék sokat tradelni... :D
    #7323: mien full str/int dungeon? a dungeonben van stres és intes lény is, és ha jól'tom, akkor a legnagyobb 70es lény is intes... viszont 53as szinttől már lehet őket ölni. na ezt viszont NEM HISZEM EL, hogy egy intes meg tudja csinálni. (bizonyíték kell, nem ígéret) :D
    contra- amit egy STRes nem tud: gyorsan fejlődni. :D
  • gameplusz
    Áh, dehogy, lvl 20-as voltam csak ;)
  • Kavácska
    Maala!

Ha ráérsz leírhatnál pár hasznos dolgot a tífkedésről, szerintem sokakat érdekelne, hátha írsz vmi igazán jó dolgot
  • gameplusz
    Áh, dehogy, lvl 20-as voltam csak ;)
  • Maala
    G+, mi a rákot csinálsz akkor mostanában? :D omgz, csak nem a str+bow+coldot? TÉRJ ÁT FIRE-ra, ha húzni akarod mind2t... de a 2. könyv első szintjét mindenképp érdemes sztem felszedni, ha nem lennék lusta Sziveket gyűjtetni makival és akarnék sokat tradelni... :D
    #7323: mien full str/int dungeon? a dungeonben van stres és intes lény is, és ha jól'tom, akkor a legnagyobb 70es lény is intes... viszont 53as szinttől már lehet őket ölni. na ezt viszont NEM HISZEM EL, hogy egy intes meg tudja csinálni. (bizonyíték kell, nem ígéret) :D
    contra- amit egy STRes nem tud: gyorsan fejlődni. :D
  • Kavácska
    Maala!

Ha ráérsz leírhatnál pár hasznos dolgot a tífkedésről, szerintem sokakat érdekelne, hátha írsz vmi igazán jó dolgot
  • Kavácska
    Sorry benéztem, de egyébként nem egy embernek céloztam, hanem általánosságban írtam vmit, TE vetted magadra, de akkor bocsi ha félreérthető voltam
  • Maala
    lv45ön Devil Yetit ölni? :D amúgy megint DCm volt, szerencsére a városban. :D
    G+, megint új karit kezdtél? vagy csak elírtad, hogy 25 vagy 45, helyett, mint ahogy azt 10 perccel ezelőtt láttam? :D:D:D
    btw, aláírásokból: light+fire győzni fog sima light ellen. :D akár úgy is, hogy sima light 2-3szinttel nagyobb (az egész csak int+os cuccok kérdése nagyrészt amúgy)
    hmm. reggel 1x összetojtam magam. ölöm szépen az Ujigit, erre hirtelen vmi rohadt nagy lila megy a képbe, fordítoma kamerát, és ott van 3 Devil Yeti Giant, egy Sonar Elite meg egy Sonar Giant... :) 1 halál a Devil Yeti 1 csapásától. :) aztán még1, a Sonar Elite-től. aztán a Giant Sonar már nem engem támadott. :D
    u.i.: full strként megteheted azt is, hogy DH south gate-nél akarj a 2 csillagos szállítmányoddal elteleportálni Bandit Den-be, csak vigyázz, nehogy 10-15mpvel a "vége" előtt jöjjön egy 64+os full int archer, és belédnyomjon egy szép kis 9000et. :D lol volt. (wow, ma megtanultam egy csomó dolgot a Thiefkedésről, nem is olyan egyszerű, mint hittem, sok a megkötés, meg minden... megértem, hogy miért van ennyi balféknoob thief. :))
  • gameplusz
    Elírtam, lvl 26 ^^
  • gameplusz
    LOL. Ezt honnan "kúrkásztad" ki? Nem vagyunk unionban velük - megsúgom ^^ De az is biztos, hogy EZEN A SZERVEREN NEM LESZEK MAGYAR KLÁNBAN ^^
  • Kavácska
    Dreamz unionja szerintem nem olyan nagy büszkeség...
  • gameplusz
    Elenyésző :) Visszatérve: kell a lvl 50 :P

Jah, és a szerver legnagyobbja: AngelBlade - lvl 63 (v 64) Már rég nem voltam Venice-en (kb 3 napja ^^)
  • Maala
    abban mi a jó, ha csak 1 nagy Union van? kell min 2 nagy, és EZ guild wars... egyik Union ugye Union_VN :D másik meg AntiUnion_VN :D télleg, sok Vietcong van Venicen?
  • iDeGeS VaGYoK
    nem csak a Thempire és dreamz brothersnemtommianeve -ban vannak nagy karik ... és attól hogy unioba vagy nem lesznek ők ott mindig hogy védjék a seggedet ^.- nah mentem vissza kell a 48:)
  • gameplusz
    Meg amúgyis, én már 25-ös szintes leveles vagíok te n00b
  • shaime01
    tényleg?? mit tehetünk meg?:D

megnézném egyébként azt hogy lenne olyan dungeon hogy "full str dungeon / full int dungeon" :)
  • gameplusz
    Szerintem nem vagy :) Legalábbis nem hiszem, mert akkor unionban lennénk ^^
  • gameplusz
    Az jó :) Nekem emiatt naki 16%-kal többet kell gyaknom min, hogy a napi célt elérjem :)
  • iDeGeS VaGYoK
    ki mondta hogy én nem vagyok egy nagy clánba? ^^
  • Maala
    csak nehogy sírás legyen a vége. :D volt már olyan, hogy egy 48as bowos thiefet a saját 52+ intes Unionos társa ölt meg Hunterként. :) volt is ott sírás-rívás. :)
    de legalább 43asként segített valaki szegény fejemnek. :) (FULL STR ROXXXXXXX 1000 OLYAN DOLGOT MEGTEHETÜNK, AMIT NOOB FULL INTES KARIK NEM!!!) :D