Silkroad Online (iSRO)
-
Oké, gyakorlatiaskodjunk.
76 sosun glavie +0 0% Phy. attack power 1192 ~ 1457 max crit 20
76 sosun dagger +0 0% Phy. attack power 1431 ~ 1749 max crit 25
20%os többlet sebzésben, 25 %többlet a critben.
85 glavie +0 0% Phy. attack power 993 ~ 1214 max crit max crit 14
85 dagger +0 0% Phy. attack power 1192 ~ 1457 max crit max crit 25
20%os többlet sebzésben, 78% többlet a critben
Mégis, szerinted melyik van jobban kiegyensúlyozva? A SoX, vagy a nemSoX?
.
1x már volt igazi Crit bug, egy update után a fegyvereknek megváltozott a critje, azt javították 3 nap alatt.
.
Volt 1 térkép még a régi SRO honlapon, barna tónusú, rajta volt a majdani összes fellelhető SRO helyszín. Sajnos nem találom, merre lehet, Catnak tán megvan lementve a honlapján valamerre.
Az a rajz jópár évig fenn volt, egyfajta koncepcióként. (Ezért is koncepciórajz a neve) Ha szerinted egy játék fejlesztésébe úgy fognak bele, hogy még nagyvonalakban sem tudják, mi lesz benne, akkor megköszöntem az eddigi diszkurzust. Pláne, hogy 2 éve az MMORPGpiac még sokkal színesebb volt, mint ma. (Ma már nem csinál minden második ember MMORPG-t, kb minden kiadó egy-egy nagyobb MMORPG-t támogat)
.
'Örülök hogy korrigálsz, látom visszaolvastál, így a magabiztos "eu skillek erősebbek" most már csak "úgy emléxem" lett...'
itt az eredeti idézet, tőlem:
"eus karik skilljei erősebbek és a dmg-e is, ezért nem jár neki a bónusz crit"
Semmit sem korrigáltam. Egyszer sem. Egyszerűen tetteted a totál hülyét, és muszáj mindig egyre mélyebben kifejteni a dolgot. A skillek leírásbeli sebzése nem tudom, hogy nagyobb-e - arra emléxem, kínai skillek sebzése azonos minden masterynél 1 adott szinten, a fegyverek sebzéskülönbségét (maga a fegyver értékein túl, ami mindegyiknél más) a zárójeles érték határozza meg.
Eunál már fordítva van: 1 kaszton belül sem érvényes ez skillek esetén, de a fegyverek beírt sebzése ugyanannyi.
És itt abbahagyom, mivel szerintem a puzzle minden egyes darabját leírtam már egyszer. Ha akarod, összes tudod rakni a puzzle darabjait, de kétlem, hogy ezt akarnád. Egyszerűen unom, hogy szerinted minden egyes sorom szerinted egy előzőt hazudtol meg, amikor pedig kifejtem, hogy miért nem, a következőkben egy másikkal kötöd össze.
Az előző hszben leírtam, mindennek köze van mindenhez.
'Aham, tehát elismered végre hogy az eu nem erősebb, hanem ki van balanszolva azáltal hogy a relatíve nagyobb sebzést kompenzálja a gyors pot recharge.'
Ez a rész tett be, te mindenben csak a hibát keresed. Elismerem? Mi az, hogy elismerem, ember, én egész végig arról beszéltem, hogy ez a dolog valamit valamiért alapon működik. Összefüggéseket írok, Aból eljutsz Bbe, Bből Cbe, Cből Dbe. Erre te úgy kötsz bele, hogy Aból kivágsz egy részletet, és rákérdezel, ennek mi köze Chez. Erre én leírom Aból Bbe, Bből Cbe, és megjegyzem, hogy ez így meg tovább Dig. A következőben Bre kérdezel rá, mi köze van annak Dhez.
Megjegyzem, nekem nem a stílusoddal van baj, az előbb is felvettem, mikor normális voltál, és most is felvettem. A módszer az, ami fárasztó. Parttalan vita egy olyan emberrel, aki nem hülye, de annak tetteti magát. Legalábbis én optimista vagyok.
Az pedig, hogy itt egy pár ember kettős mércével kezelne téged, csak azt tudom válaszolni: 'Együnk szart, 10milliárd légy nem tévedhet.'
A többiek meg fellélegezhetnek, vége a témának.