82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Balázs2 #73167 mért szerinted lopta vagy mit csinált?Nem vett aztmondja, akkor mégis mibő he hitebő? -
#73166 összestallozni? :D
Még! -
Cat 02 #73165 Ha meg maradna bich akkor kéne még sun shield is. Nehéz az élet... :D -
Balázs2 #73164 te nagyon megrögzött sro-s vagy, nem nyugszol amíg nem 100% minden meg nem vagy full sunos, de grat ennyi pénzt összestallolni nem semmi *-*
-
amúgy nem az enyém :) csak sharezzuk haverral :D, de lehet megveszem, csak akkor átkéne váltani heuksalra aztán azmeg hmm hmm ^^ majd még meglátom -
#73162 Eh, az igen. Hány hétig lesz zsíroskenyér a menü? :P
(Az a +9-es kard, csak úgy astral és főleg immortal (!) nélkül nagyon kemény) -
Cat 02 #73161 -
#73160 Nos egyrészt nem jó amit írtál, mert itt intervallumokat kéne nézni (persze csak ha akarjuk hogy el is jussunk valahová és nem a konstans kötekedés a cél).
glaive crit 2-14
dagger crit 4-25
Tehát ha pl. a minimumot nézzük akkor akár 100% többlet is fenn állhat, amit te nemes egyszerűséggel nem vettél figyelembe. No de nézzük a sosun-t.
sosun glaive 8-20
sosun dagger 4-25
Nini, itt a minimum értéknél már a glaive critjénél van 100%-os többlet... hmm most akkor mennyire is jó a balance?
Elismerem hogy a példa sarkított (bár ha belegondolsz, nem sokan rohangálnak 100%-os crittel sem...). A lényeg viszont még mindig az, hogy ha egyszer már van egy elég drasztikus különbség a sima kínai és az eu fegyó critjei között, akkor minek az eus sosunt "lerontani"?
Szerinted akkor nem az lenne a megoldás hogy lejjebb vigyük az alap fegyver critjét? Hiszen így a szerverenkénti kb. 5-6 sosunos critjét rontva nem lesz jobb a balance.
De továbbmegyek. Megint lehagytál valamit, nem írtad ki a glaive magic damage-ét (vagy te imbue nélkül szoktál harcolni?). Az ugyanis jócskán lecsökkenti sebzés közti különbséget.
"Az a rajz jópár évig fenn volt, egyfajta koncepcióként. (Ezért is koncepciórajz a neve) Ha szerinted egy játék fejlesztésébe úgy fognak bele, hogy még nagyvonalakban sem tudják, mi lesz benne, akkor megköszöntem az eddigi diszkurzust."
Hát mivel anno a selyemút (ugye ez a játék neve:P) Európát és a Távol-Keletet kötötte össze, ezért elég gyanús volt hogy lesz Európa felé eső része a térképnek -_-
De ugye azt te sem gondolod komolyan hogy előre le volt fixálva az összes kínai/eus fegyver statja? Továbbmegyek, akár maga az eu-s karakterosztályok és meghatározó skilljeik?
Ennyit szerettem volna még leírni (bár nem hiszem hogy sok foganatja lesz - akkor nem jutottunk volna el idáig). No mind1, legalább megtanulták páran mi is az a kettős mérce...
U.i.: Ez már tényleg a bónusz kategória, a "glavie" valójában glaive, ami egy legjobban az alabárdhoz hasonlítható fegyver. Hány éve szerepel a játékban? Hmm... a kezdetek óta? Kijavították már? A stall network-ön igen, de amúgy nem. Marad bug a játékban? Szokott.
Többek között ezért is valószínűbb, hogy ez a crites dolog 1 bug és nem pedig hogy néhány db eus sosun tulajdonos rovására erősítenék a balance-t... -
#73159 Hahahaha, Sun Speared van, és csodálkozol, hogy elvered az embereket PvPben. xD
KD, 4stab, elteleport, nuke fegyverváltással, lion shoutok, kthxbai. -
#73158 attól függ, én pl élvezem a visszatérést mindig, hogy lássam, játéktechnikai szempontból merre is fejlődött a SRO. :) -
#73157 volt eddig is sun speared?
amúgy van még ott mit tuningolni -
#73156 Őőő, megpróbálok majd felrakni 1 képet a közeljövőben (bár szóban is el lehet mondani elég röviden).
Mivel str a karim, ezért attack skillek közül semmi nincs húzva, amik kötelezőek az a swing march (és ugye a moving alapfeltételnek), a 2 tambour (8-as pt-ban tökéletes) és a 2 dance (én mondjuk csak a wizardry-t húzom jelenleg, mert többnyire int-esekkel vagyok pt-ban).
A noise szerintem felesleges (mivel pve skill), a hit march és a dancing of healing jöhet még jól esetleg.
Ha intes vagy akkor persze kell az összes attack skill, meg 1-2 mana töltő is. Húzd ki a mana fogyasztást csökkentő skillt (1. sor), mert a bárd skilljei a legköltségesebbek ebből a szempontból. A hatótávolság növelés meg az összes többi kb. 1 nagy 0, ergó itt van a legtöbb felesleges skill is. -
Blup -
#73154 Ez a játék alapból arra utal, hogy nagyobb részben nincs életük az embereknek, hiába botol valaki és nincs otthon, de akkor is pénzt költ feleslegesen egy ingyenes játékra amit már 90%-ban törökök játszanak. -
#73153 a kis ügyességgel Saytan megjelenésére hangot lehet varázsolni, és ennyi, munka közben az a pár perc kiesés nem nagy cucc, otthon szintén, asszony azért asszony, hogy tudjon várni. :D a személyes priorításai meg az ő döntése, ezért kritizálni hülyeség, a lyányokat sem kritizálják amiatt, mert nem szeretik hátulról. :D -
#73152 immortalos a többi, vagy mi? vagy miért +5? xD de gáááz, nem is +7 xD -
#73151 na.. :(, sun neck 80+5 , 85+5 rings , 87+5 earing -
Cat 02 #73150 Napi 2-3-4 shaitan kill (bár azt mondja h már bot öli neki). Random szerver insp után is ő öli le :D -
Rabbit20 #73149 hát ha valaki azért felkel h megölje shaitant ... ^^ vagy lehet nemis alszik nemtom :D -
#73148 és az íxerek, sanyi? -
#73147 de gáz az a lvl 0+0 Bolt :-s
honnan tudod, hogy nincs élete? -
#73146 Vannak gondok a dual/quad magos procikkal, használd a processzor affinitást.
(feladatkezelő, jobbgomb a futó sro_client-en és ott be tudod lőni melyik mag foglalkozzon vele. -
Rabbit20 #73145 Tegnap felment neki +8ra -.- Valaki ölje má meg irl...
jabocs lehetetlen mer nincs neki o.o -
Rabbit20 #73144 ígyse csúnya ^^ gz -
Kryon #73143 nem, mint ahogyan a legtöbb játék
több mag előnyét akkor látod, ha több klienst futtatsz -
donatus13 #73142 Miért adná el ha ennyit dolgozott vele?:D -
2 pieces to go =) holnap megcsinálom rendesen csak mostmár nincs kedvem tökölni vele :D -
at16 #73140 ha azzal vok bent ha nem akkor is ezt mutatja :S
-
Cat 02 #73139 Lehet, bár loaderrel is van olyasmi h csak 1 magot használjon, lehet botoddal is az van. -
at16 #73138 az lehet h sro nem kezeli a duplamagot?
mert everestel megnéztem game közben...
KÉP -
#73137 te bölcsész. :D -
Destyni #73136 +2 Maalanak -
#73135 ebből a veszekedésből már egy regényt lehetne írni, és úgy veszem észre egyre hosszabbak lesznek, a végén már nem fér bele 1 hsz-be:) -
#73134 fü báz :d ennyit írni erről a hülyeségről :D töri érettségin a tanárok álítottak le hogy haddd már abba eléggg lesszzz? xD -
#73133 Oké, gyakorlatiaskodjunk.
76 sosun glavie +0 0% Phy. attack power 1192 ~ 1457 max crit 20
76 sosun dagger +0 0% Phy. attack power 1431 ~ 1749 max crit 25
20%os többlet sebzésben, 25 %többlet a critben.
85 glavie +0 0% Phy. attack power 993 ~ 1214 max crit max crit 14
85 dagger +0 0% Phy. attack power 1192 ~ 1457 max crit max crit 25
20%os többlet sebzésben, 78% többlet a critben
Mégis, szerinted melyik van jobban kiegyensúlyozva? A SoX, vagy a nemSoX?
.
1x már volt igazi Crit bug, egy update után a fegyvereknek megváltozott a critje, azt javították 3 nap alatt.
.
Volt 1 térkép még a régi SRO honlapon, barna tónusú, rajta volt a majdani összes fellelhető SRO helyszín. Sajnos nem találom, merre lehet, Catnak tán megvan lementve a honlapján valamerre.
Az a rajz jópár évig fenn volt, egyfajta koncepcióként. (Ezért is koncepciórajz a neve) Ha szerinted egy játék fejlesztésébe úgy fognak bele, hogy még nagyvonalakban sem tudják, mi lesz benne, akkor megköszöntem az eddigi diszkurzust. Pláne, hogy 2 éve az MMORPGpiac még sokkal színesebb volt, mint ma. (Ma már nem csinál minden második ember MMORPG-t, kb minden kiadó egy-egy nagyobb MMORPG-t támogat)
.
'Örülök hogy korrigálsz, látom visszaolvastál, így a magabiztos "eu skillek erősebbek" most már csak "úgy emléxem" lett...'
itt az eredeti idézet, tőlem:
"eus karik skilljei erősebbek és a dmg-e is, ezért nem jár neki a bónusz crit"
Semmit sem korrigáltam. Egyszer sem. Egyszerűen tetteted a totál hülyét, és muszáj mindig egyre mélyebben kifejteni a dolgot. A skillek leírásbeli sebzése nem tudom, hogy nagyobb-e - arra emléxem, kínai skillek sebzése azonos minden masterynél 1 adott szinten, a fegyverek sebzéskülönbségét (maga a fegyver értékein túl, ami mindegyiknél más) a zárójeles érték határozza meg.
Eunál már fordítva van: 1 kaszton belül sem érvényes ez skillek esetén, de a fegyverek beírt sebzése ugyanannyi.
És itt abbahagyom, mivel szerintem a puzzle minden egyes darabját leírtam már egyszer. Ha akarod, összes tudod rakni a puzzle darabjait, de kétlem, hogy ezt akarnád. Egyszerűen unom, hogy szerinted minden egyes sorom szerinted egy előzőt hazudtol meg, amikor pedig kifejtem, hogy miért nem, a következőkben egy másikkal kötöd össze.
Az előző hszben leírtam, mindennek köze van mindenhez.
'Aham, tehát elismered végre hogy az eu nem erősebb, hanem ki van balanszolva azáltal hogy a relatíve nagyobb sebzést kompenzálja a gyors pot recharge.'
Ez a rész tett be, te mindenben csak a hibát keresed. Elismerem? Mi az, hogy elismerem, ember, én egész végig arról beszéltem, hogy ez a dolog valamit valamiért alapon működik. Összefüggéseket írok, Aból eljutsz Bbe, Bből Cbe, Cből Dbe. Erre te úgy kötsz bele, hogy Aból kivágsz egy részletet, és rákérdezel, ennek mi köze Chez. Erre én leírom Aból Bbe, Bből Cbe, és megjegyzem, hogy ez így meg tovább Dig. A következőben Bre kérdezel rá, mi köze van annak Dhez.
Megjegyzem, nekem nem a stílusoddal van baj, az előbb is felvettem, mikor normális voltál, és most is felvettem. A módszer az, ami fárasztó. Parttalan vita egy olyan emberrel, aki nem hülye, de annak tetteti magát. Legalábbis én optimista vagyok.
Az pedig, hogy itt egy pár ember kettős mércével kezelne téged, csak azt tudom válaszolni: 'Együnk szart, 10milliárd légy nem tévedhet.'
A többiek meg fellélegezhetnek, vége a témának. -
at16 #73132 semmise feladatkezelőbe mindent bezáértam már mindent amit lehetett -
#73131 letöltés/feltöltés nem megy? pl torrent? -
Balázs2 #73130
Itt a kis noobom, 6 hét alatt durván 78, volt sok dc, bőven lehetne 83 legalább, meg másik is ott ül, azt eladom
lvl 78 rogue, xbow / dagger / clerik lvl 78-on minden skill max, kivéve cleriből, offering, meg 2 támadó skill és még 510k sp van ami elég 90-re, szerver venice név:_RoflMaO_ van angel winge, helowín cuccok hozzá, van pingvíne és 20 mil gold. akit érdekel [email protected] -
Balázs2 #73129 Még annyit hogy farmolni muszály ha normális karit akarsz nem ilyen félig farmoltat vagy ahogy Nomak írta van egy rougém és csak xbow és clerikből meg rec div meg bless, ezek ilyen alapvető skillek, elehet velük lébecolni de nudlistésza, ezek ilyen "hanyag karik" ha az ember akar magának egy normális karit, akkor maxoljon mindent, nem "félmunkát" végzünk, 2 hónap alatt az ongoknál 10-dre farmolod magad.
Azért vannak ott a skillek hogy használjuk szvsz, amelyik karinak 1 ágból az ilyen életbenmaradó skillek vanna húzva az nem lesz soha fullfarmed hiába mondja!! -
at16 #73128 mi a jó égtől van az hogy a 4Mb-es netemmel tiszta lagg az egész game?
nod32-m van. de ha kikapcsolom akkor is lagg van szal tök8
sro ujratelepités megoldaná a problémát?
vagy vga driver? bár nemtudom h köze lenne hozzá..