Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    OFF:

Oh, imádom a te fajtádat az emberekben.

A lényeg, dióhéjban. Nem tudom, észrevetted-e, de írd be kérdésnek, kibe nem kötöttem eddig bele ezen a fórumon. Volt, hogy napi rendszerességgel beszélgettünk Avival, WuFrával TSen, vagy Nomakkal, Kryonnal a játékban, attól még, ha ideírtak, ugyanilyen hangnemben válaszoltam. Másszóval nemcsak téged piszkállak, mindenkit általában. Bocs, ebben lelem az örömöm, ingerszegény környezetben élek.

Jó, ez az uccsó csak vicc volt, de körbenézel, bárkinek írt válaszomban megtalálod ugyanazt, amit 'te is kapsz'. Ezért nem kell elmenni anyu szoknyája után kapkodva.

A lényeg az, hogy általában ha megnézed egy hszem, van egy oltós része, és van utána egy lényegi rész, ami tartalmazza a valódi érvrendszert.

Itt jön a képbe az a fajta ember, akinek ezek az oltások sértik az egóját. Ezeknek az emberek nem jut el az agyába az a rész, ami megoldaná a problémájukat, csak a 'sértések' látszódnak a szemükben.

Nem megyek bele, szerintem mit kellene az ilyen emberekkel tenni, sőt, van, amikor én is beleesem ebbe a hibába, pl ha 5nap távolságból veszek észre egy nekem írt üzenetet, amiből az derül ki, hogy második ugyanarról szóló hsz után sem bír az ember túljutni az oltás részén. Ez a fajta ember lennél te is.

Más szóval nem mondom, hogy nincs kettős mércém, mert biztos van, és egyeseknek jobban mondom másoknál, de ez a mérce inkább az lenne, hogy az első csoport túljutott az oltáson, és meglátta a lényeget, felvette a civilizált stílust, és úgy folytatódott a diskurzus, míg a másik csoport maradt az első fázisban.

Ezek után már csak annyi, Igló mögül sárga hóból ne egyél. A hó rövidtávon fehér, hosszútávon szürke / fekete, szóval kiegyezhetünk egy szürkében. (smiley-ami-jelzi-a-komolytalanságot)

ON:

Azért ha egy warrior csak saját (warrior) skillt használ, a Skinek lejárta után csak a szerencsétől függ, nyer-e (ejtsd: Crit)

Vagy a Saját skillt úgy érted, hogy külső segítség nélkül?