82377
Silkroad Online (iSRO)
  • ceb1t
    Meik a jobb build xbowosnak? cleric vagy bard? grindreis meg pvpreis...
  • Balázs2
    Ja, mért nem light armorba nyomod?:PAz egy dolog hogy a passiv mag/phy def csak a rod és light armor esetén hatékony, de viszont elég sok védelmet ad szerintem...light armor hátúlütője hogy nukerek elégszépen belédsebeznek, nálunk is vannak warrior/clerikek és robéban,jobban megéri szerintetek?Ha viszont robét választom akkor a clerikbe a passiv védelemel kitörölhetem a seggem..
  • Balázs2
    te az 1h swordot nem húztad?
  • Cat 02 #73043
    Meg volt olyan is aki pk-s an botolt és csak 5-en tudták leverni xP
  • vassyg
    Maala! Ez olyan gyönyörű hozzászólás volt, hogy majdnem elsírtam magam:D

Nomak: bebis görög volt és nem török, és engem mindig meg tudott ölni:D

G+: Grat, éljenek a legitek!

Wufra, te meg maradj csendben, te akinek Barack Obama a példaképe:D
  • gameplusz
  • gameplusz
    Azért crit nélkül is lehet darálni, de egy dual crit általában valóban a véget szokta jelenteni...
  • Maala
    OFF:

Oh, imádom a te fajtádat az emberekben.

A lényeg, dióhéjban. Nem tudom, észrevetted-e, de írd be kérdésnek, kibe nem kötöttem eddig bele ezen a fórumon. Volt, hogy napi rendszerességgel beszélgettünk Avival, WuFrával TSen, vagy Nomakkal, Kryonnal a játékban, attól még, ha ideírtak, ugyanilyen hangnemben válaszoltam. Másszóval nemcsak téged piszkállak, mindenkit általában. Bocs, ebben lelem az örömöm, ingerszegény környezetben élek.

Jó, ez az uccsó csak vicc volt, de körbenézel, bárkinek írt válaszomban megtalálod ugyanazt, amit 'te is kapsz'. Ezért nem kell elmenni anyu szoknyája után kapkodva.

A lényeg az, hogy általában ha megnézed egy hszem, van egy oltós része, és van utána egy lényegi rész, ami tartalmazza a valódi érvrendszert.

Itt jön a képbe az a fajta ember, akinek ezek az oltások sértik az egóját. Ezeknek az emberek nem jut el az agyába az a rész, ami megoldaná a problémájukat, csak a 'sértések' látszódnak a szemükben.

Nem megyek bele, szerintem mit kellene az ilyen emberekkel tenni, sőt, van, amikor én is beleesem ebbe a hibába, pl ha 5nap távolságból veszek észre egy nekem írt üzenetet, amiből az derül ki, hogy második ugyanarról szóló hsz után sem bír az ember túljutni az oltás részén. Ez a fajta ember lennél te is.

Más szóval nem mondom, hogy nincs kettős mércém, mert biztos van, és egyeseknek jobban mondom másoknál, de ez a mérce inkább az lenne, hogy az első csoport túljutott az oltáson, és meglátta a lényeget, felvette a civilizált stílust, és úgy folytatódott a diskurzus, míg a másik csoport maradt az első fázisban.

Ezek után már csak annyi, Igló mögül sárga hóból ne egyél. A hó rövidtávon fehér, hosszútávon szürke / fekete, szóval kiegyezhetünk egy szürkében. (smiley-ami-jelzi-a-komolytalanságot)

ON:

Azért ha egy warrior csak saját (warrior) skillt használ, a Skinek lejárta után csak a szerencsétől függ, nyer-e (ejtsd: Crit)

Vagy a Saját skillt úgy érted, hogy külső segítség nélkül?
  • Lord Nomak
    Ebben is van valami, Athenson is volt anno bebis nevű török. Update előtt full sunban rohangált és senkit nem tudott megölni..
  • donatus13
    Én úgy látom meg a dolgot még mindig ,hogy a krit sem dönt el egy csatát nézzünk két str os karit a bladert meg mondjuk a warriort 2 h et mind kettőnek meg van a saját taktikája amivel elég ütőképes én pl bladert úgy veszem észre mobolni kicsit lasabb amúgy meg pvpben elég nagy ász... + még szerintem ha eusnak nem sikerül 1 critbe bedarálni a kínait akkor előfordulhat hogy 3 mp poti azért vissza tölt hamar igaz eus buffok is vannak de tegyük fel hogy csak saját skilleket használnak, nekem még mindig az a véleményem hogy nem a karakteren múlik a játék hanem a gazdáján..
  • Lord Nomak
    Lássuk be abban amit ő ír van igazság, én elhiszem hogy valami böki a csőröd és reagálni akarsz rá. De akkor úgy reagálj, hogy alátámaszd amit mondasz. Mert amíg én személy szerint Maala hozzászólásait reálisnak és logikusnak tartom ebben a témában addig a tieidben nem találtam semmi olyat ami bizonyítaná az ellenkezőjét annak amit ő ír.
    Ja és ha valaki nem érti amit most írtam ne kérdezzen vissza, mert én se értem annyira túlbonyolítottam a fogalmazását. A lényeg, hogy én tudom mire gondolok. :*
  • WuFraZselic
    csak tudod az a baj, hogy mig ő levezeti a dolgot logikusan, ami tök helyesnek tűnik, és 90% hogy az is, te csak annyit tudsz mondani hogy mekkora baromság. gyakorlatilag semmit nem írsz, amivel a te igazad támasztanád alá (mert nem tudsz), csak a másik kommentjében keresed a hibát (amiről szintén nem tudod bizonyitani, hogy ne lenne igaz). én is próbáltam leirni, de látom hajthatatlan vagy, akkor bugos az egész rendszer, evvan
  • Atisz #73034
    No comment...

Én már leírtam mindent (nem fogom még1x, ha kötekedni van energiád, akkor remélem a visszaolvasásra is) és itt rajtad kívül szerintem mindenkinek világos hogy mit akartam elmondani. Arról hogy napok múlva felhecceled magad és nekimész olyan kommentnek, ami már teljesen ki lett vesézve és még mindig a saját állításaidat lököd... nos erről nem én tehetek.

"Szerintem, mivel d8-ban nem volt sok Eu SoX, azért lett így megoldva a crit. (Nagy nemSoX critek, és ehhez lett igazítva a rendszer utána - semmi bónusz a SoXra.)"

Na ez nagyon tetszett, jelöld legközelebb a humorperceket mert akkor rákészülök.

És végül, csak itt, csak most, csak neked a kettős mérce (amit te hoztál fel - és pont ez a lényeg): amikor valakik különböző kötődések, elfogultság mentén ítélnek meg valamit (ergó hiába van igazam, te már annyi kommentben próbáltál oltani hogy ezek után már azt sem fogod elismerni ha azt írom "a hó fehér").

A többieknek:
    Pff tényleg utálok ilyen hülyeségeken vitatkozni, de ha nem csinálom, akkor azt hiszi hogy a hallgatás beleegyezés és akkor legközelebb megint kritika nélkül írogat és azt hiszi hogy neki van igaza...
  • Cat 02 #73033
    Ezt is jól elírtam >.< Pedig csak 4 van
  • Cat 02 #73032
    Good Bless /min :D
  • Maala
    Hallgatás beleegyezés, nem hallottad még? x)

Tehát nem olvassa, így nem ír, mert egyetért. x)

Az előzőt töröld pl0x.
  • Cat 02 #73029
    Vagy a 4 sornál hosszabb üziket el se olvassa, ha nincs benne kép xP
  • Maala
    Ez az internetes fórumok előnye. Egy átlagember ide az orrát sem dugja be - nem, te aztán végképp nem vagy átlagember xD -, aki meg itt van, és elolvassa, az vagy ír, mert nem ért egyet, vagy nem ír, mert egyetért.
  • Maala
    Fáziskésés? Nem, költöztem, 5 napig nem volt netem, éjjel olvastam vissza. És igen, reagálni fogok arra, amit nekem írsz. Ismerem a kettős mérce fogalmát. Olyanok használják, akik egyetlen érvet nem mondanak a saját állításuk mellett, egyszerűen azt bizonygatják, hogy az 'úgy van, vazze', és aki ennek ellent mond, azt lehurrogják, és elfutnak anyuhoz, hogy bánt a csúnya bácsi az érveivel. Mindezt azért, mert ők nem tudnak a saját állításuk mellett érvelni.

'Ahhoz a következtetésedhez gratulálok hogy ha a sox fegyók által nyerhető bónusz crit ugyanannyi lenne akkor semmi különbség nem lenne a kínai és eu karakterek között (mert lényegében ezt mondtad).'

Idézd már be te is, mely részben látod ezt a következtetést.

De megfordítom neked a dolgot.

Van az Eu STRes kari. Pusztán Phy sebzés, semmi Mag sebzés. Ezt duplázza a crit. Egy az egyben. Van a SoX fegyver, ami ugyanolyan eséllyel duplázza a sebzést. Nem mellesleg jó nagy is ezeknek a sebzése.

Van a Kínai kari. Egyelőre Vegyes (Phy+Mag) sebzése van mindegyiknek, majd 150en lesz olyan, aminek csak STRes sebzése lesz (pl Pure STR Glavie + Force). Ennek a Crit nem duplázza meg a sebzését (mivel vegyes sebzés), egy az egyben. Amellett, hogy nem duplázza a sebzést, amit dupláz, az is elmarad az Eus karik sebzésétől.

A kínai fajon belül ezt úgy oldották meg, hogy a Mag támadású fegyverek nagyobb max critet kaptak, mint a nagyobb Phy támadásúak.

A fajok közt pedig úgy lett megoldva, hogy az Eus SoXok - ellentétben a kínai fegyverekkel nem kaptak critbónuszt.

Az egyetlen hiba szerintem ott van, hogy a mostani nemSoX EU fegyverek critje túl nagy. Ettől olyan erősek a rugók, warriorok. Amíg nem critelnek, nincs gond, de egyszerűen túl gyakran jön az a crit.

És mivel túl gyakran critelnek, ezért sincs szükség a SoXok critnövelésére.

Szerintem, mivel d8-ban nem volt sok Eu SoX, azért lett így megoldva a crit. (Nagy nemSoX critek, és ehhez lett igazítva a rendszer utána - semmi bónusz a SoXra.)

De várom a te ötleteidet is, miért Bug szted. A 'Csak mert én úgy gondolom', semmivel alátámasztva 1 kalap szar sem. Persze egy kocsmában alá tudod támasztani az izmaiddal, de ez egyelőre egy internetes fórum, itt vagy megmagyarázod, mit-miért, vagy csak nevetnek az emberek azon, hogy végül felhozod a kettős mércét. Legközelebb Turul jön?
  • JackyBoy
    közgazdász létedre ilyet nem tudsz?o.O
  • Lord Nomak
    Csak ezért raktam én is vissza favba, jókat lehet mosolyogni olyan dolgokon amivel nem foglalkozik egy átlag ember itt meg harcipocok sztájl van tőle. :)
  • Kryon
    Ezért olvasom. :D
  • Lord Nomak
    Vicces hogy egy faszságon milyen jókat tudnak itt vitatkozni. :)
  • Atisz #73022
    Fáziskésés?

Megint össze-vissza beszélsz, ráadásul amint látom a kettős mérce fogalmát sem ismered...
    Ahhoz a következtetésedhez gratulálok hogy ha a sox fegyók által nyerhető bónusz crit ugyanannyi lenne akkor semmi különbség nem lenne a kínai és eu karakterek között (mert lényegében ezt mondtad).

Ezen gondolkozz már el légyszíves és azon is hogy nem kell mindenáron, mindig, mindenre válaszolni (főleg ha csak kötekedés miatt teszed), csak ha értelmesen hozzá tudsz tenni valamit.
  • THeArrow
    boo :( 70% esélyem van hogy legyen suncy kardom xD márcsak egy bladet kell vennem gyorsan aztán megvan oldva xdd
  • Maala
    Eh, visszaolvasás done, csak 2 kérdés lett 5 nap alatt megválaszolatlan. :D

BTW, sehol sem láttam iróniát, gúnyt, vagy szarkazmust sugalló jeleket a ranglistás témánál, tényleg ennyire elfelejtették az újak a Job Rank-et, vagy az Honor buff listát?
  • Maala
    És szűz x)
  • Maala
    Ember, te miről beszélsz?

Az Eus STRes fegyókról volt szó, és hogy azoknak a critje miért nem növekszik SoXban. És persze hogy az EUs STRes kariknál duplázás a crit, kínainál nem. ÉS KETTŐS MÉRCE VAN A JÁTÉKBAN! Ha te ennyire retardált vagy, hogy a kínai és az eus karakterek tulajdonságait egy kalap alá veszed, innentől kezdve köszönöm, végeztem veled. Legyen számodra minden 'fekete és fehér', ha már ilyen valós életbeni hasonlatokat vágunk egymáshoz.

Egyetlen egy ÖNkorrigálás sem volt abban, amit írtam, egyedül azt korrigáltam, amit TE belevettél, és aminek amúgy a tárgyhoz annyi köze van, hogy 'Egyik faj fegyverének azért növexik a critje, MERT a phy és mag vegyes sebzéssel így korrigálják a SoXban azt az apró átlagsebzéskülönbséget'. És ezt is megint csak azért, mert képtelen vagy a játék rendszerét átlátni. A te szemedben mintha mindennek ugyanazon elvek szerint kellene működnie, de ha ezen a ködön továbblátnál, talán felrémlene, hogy 'Hoppá, akkor mind2 faj ugyanolyan lenne, a játék meg unalmasabb, és még ennél is siralmasabb!'
  • gameplusz
    Közgazdász vagyok

ASDSADSADSADSADSADSA
  • Maala
    +1
  • Rabbit20
    hja de angolba nincs olyan h milliárd asszem... szal náluk milliárd az billion
  • Andr0
    nemakarok közötködni amolyan kérdés lesz. de a billió az véletlenül nem 1000milliárd mert 1000millió az csak 1 milliárd so végülis 1.5milliárdról van szó sry hogy így beleszólok dehát közgazdász vagyok erre ugrok

foxpal: nagyon vad nice work!!:D
  • Maala
    fapfapfap x)

• Cat 02 #73012
    Az tuti scam biztos xP
  • THeArrow
    uhm xddd joke of the day? btw logikus gondolkodás 500m + 999m ?
  • doxadmin
    Nem tudom, azért kérdem. Eu-s karimról exchangében kínaira csak 100 millt lehet egyszerre átadni. 2 eu-s kari közt is, bár még nem próbáltam.
  • Cat 02 #73009
    Eu-s karival nem lehet többet ?
  • doxadmin
    Hogy lehet 1.5 bill goldot cserélni? Exchange max 100milt enged, stallba meg 999millt lehet max. Ma elvileg megvettek a szerveren egy 85+9es bowot 1.5 billért.
  • foxpal
    Táncos lányok
    Nézzétek meg
  • Cat 02 #73006
    Hihetetlen egy szerver ez :D Reggel volt globalban h kölcsön kértek tőle 800 mill-t, nem adták vissza neki, ezért eladta a srácnak a sun spearjét :D