Silkroad Online (iSRO)
-
Fáziskésés? Nem, költöztem, 5 napig nem volt netem, éjjel olvastam vissza. És igen, reagálni fogok arra, amit nekem írsz. Ismerem a kettős mérce fogalmát. Olyanok használják, akik egyetlen érvet nem mondanak a saját állításuk mellett, egyszerűen azt bizonygatják, hogy az 'úgy van, vazze', és aki ennek ellent mond, azt lehurrogják, és elfutnak anyuhoz, hogy bánt a csúnya bácsi az érveivel. Mindezt azért, mert ők nem tudnak a saját állításuk mellett érvelni.
'Ahhoz a következtetésedhez gratulálok hogy ha a sox fegyók által nyerhető bónusz crit ugyanannyi lenne akkor semmi különbség nem lenne a kínai és eu karakterek között (mert lényegében ezt mondtad).'
Idézd már be te is, mely részben látod ezt a következtetést.
De megfordítom neked a dolgot.
Van az Eu STRes kari. Pusztán Phy sebzés, semmi Mag sebzés. Ezt duplázza a crit. Egy az egyben. Van a SoX fegyver, ami ugyanolyan eséllyel duplázza a sebzést. Nem mellesleg jó nagy is ezeknek a sebzése.
Van a Kínai kari. Egyelőre Vegyes (Phy+Mag) sebzése van mindegyiknek, majd 150en lesz olyan, aminek csak STRes sebzése lesz (pl Pure STR Glavie + Force). Ennek a Crit nem duplázza meg a sebzését (mivel vegyes sebzés), egy az egyben. Amellett, hogy nem duplázza a sebzést, amit dupláz, az is elmarad az Eus karik sebzésétől.
A kínai fajon belül ezt úgy oldották meg, hogy a Mag támadású fegyverek nagyobb max critet kaptak, mint a nagyobb Phy támadásúak.
A fajok közt pedig úgy lett megoldva, hogy az Eus SoXok - ellentétben a kínai fegyverekkel nem kaptak critbónuszt.
Az egyetlen hiba szerintem ott van, hogy a mostani nemSoX EU fegyverek critje túl nagy. Ettől olyan erősek a rugók, warriorok. Amíg nem critelnek, nincs gond, de egyszerűen túl gyakran jön az a crit.
És mivel túl gyakran critelnek, ezért sincs szükség a SoXok critnövelésére.
Szerintem, mivel d8-ban nem volt sok Eu SoX, azért lett így megoldva a crit. (Nagy nemSoX critek, és ehhez lett igazítva a rendszer utána - semmi bónusz a SoXra.)
De várom a te ötleteidet is, miért Bug szted. A 'Csak mert én úgy gondolom', semmivel alátámasztva 1 kalap szar sem. Persze egy kocsmában alá tudod támasztani az izmaiddal, de ez egyelőre egy internetes fórum, itt vagy megmagyarázod, mit-miért, vagy csak nevetnek az emberek azon, hogy végül felhozod a kettős mércét. Legközelebb Turul jön?