Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    Ember, te miről beszélsz?

Az Eus STRes fegyókról volt szó, és hogy azoknak a critje miért nem növekszik SoXban. És persze hogy az EUs STRes kariknál duplázás a crit, kínainál nem. ÉS KETTŐS MÉRCE VAN A JÁTÉKBAN! Ha te ennyire retardált vagy, hogy a kínai és az eus karakterek tulajdonságait egy kalap alá veszed, innentől kezdve köszönöm, végeztem veled. Legyen számodra minden 'fekete és fehér', ha már ilyen valós életbeni hasonlatokat vágunk egymáshoz.

Egyetlen egy ÖNkorrigálás sem volt abban, amit írtam, egyedül azt korrigáltam, amit TE belevettél, és aminek amúgy a tárgyhoz annyi köze van, hogy 'Egyik faj fegyverének azért növexik a critje, MERT a phy és mag vegyes sebzéssel így korrigálják a SoXban azt az apró átlagsebzéskülönbséget'. És ezt is megint csak azért, mert képtelen vagy a játék rendszerét átlátni. A te szemedben mintha mindennek ugyanazon elvek szerint kellene működnie, de ha ezen a ködön továbblátnál, talán felrémlene, hogy 'Hoppá, akkor mind2 faj ugyanolyan lenne, a játék meg unalmasabb, és még ennél is siralmasabb!'