Silkroad Online (iSRO)
  • BB7
    Ma már mindenért bannolnak! [NoDC, MultiKliens, bot, PK2 illetve Spammelésért is] Ebből ki nem csinál min. 1et? Régebben nagyon sok jó PK2 Editet lehetett szedni! Illetve mindenki csinált magának! Én is csináltam magamnak! Nem is egyet! [Egyik karimat se bannolták EMIATT], akkor még hónapokig eléldegéltél egy PK2vel de most már szinte minden kedden/második kedden új kell! De az biztos, hogy 1-2 feature elveszik belőle! Ezért kérdeztem!

Említetted az Invisible Hack-et! Csak nem egy EUssal tolod és féltékeny vagy, hogy már semmit nem ér a láthatatlanság skill? Sajnos már a loader-ekbe is belerakját ezt a csítet! Nem tudsz mit csinálni! Hidd el nekem is van egy Wizard-om! És engem is nagyon zavarna/zavar! De ha 10emberből 8ember használ, akkor én miért ne? És miért ne használmám én is? Miért lennék pont én hátrányban? Tudom! Így soha nem fogom megváltoztatni ezt a helyzetet! De úgy érzem ezt most nem is nekem/nekünk kéne hanem a GayMin-nek kéne valami új védelmi Szolgáltatással előálnia! De erre még várhatunk! Úgyérzem!