82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Rabbit20 #72623 huh igazad van :O lehet stealth helyett azt kéne húznom ... hmm :P -
Cat 02 #72622 Rugónak ott lesz még a maszk csinálás :P -
Cat 02 #72621 Azért sro-n nem így van :) -
Rabbit20 #72620 hja használok énis olyat ami engem előnyhöz juttat bizonyos szempontból... csak sajna amiről te beszélsz azzal nem csak magadat juttatod előnybe de másokat is hátrányba... és itt ez a lényeg. Rugó, Wizard elveszti legfontosabb skilljét kb... -
#72619 Nem is játszom ezzel a szarral. Amivel max játszom az DMC4 vagy CS:S ott pedig nem használok mivel felesleges. Régen is elleneztem az inv/stealth hacket mert kibszott undorító. Jó pár éve CS alatt jöttem rá, hogy ha valaki csal de te lealázod sokkal rosszabb neki és te pedig kiröhögheted csúnyán. -
sanyx85 #72618 Kérdésem az lenne hogy a warrior cleric buildnak mit kell húzni többek között csak a cleric ág érdekelne hányadik sor hányadika.
A választ előre is köszi.
-
#72617 volt elvétve pár kérdőjel is ám!!! -
#72616 Most nem azért! De te semmi olyan szoftvert nem használsz ami előnyhöz juttat? Nehezen hiszem! De lehet tévedek! Mond nyugodtan!
JackyBoy: Nem tudom. Sajnos ez megszokás. És a szokás nagy úr! -
#72615 te hallod miért teszel minden mondatod végére felkiáltójelet? ^^ -
#72614 Ha sok hülye öngyilkos lesz te miért nem ? Ezzel szerintem el is mondtam a véleményem. -
#72613 Ma már mindenért bannolnak! [NoDC, MultiKliens, bot, PK2 illetve Spammelésért is] Ebből ki nem csinál min. 1et? Régebben nagyon sok jó PK2 Editet lehetett szedni! Illetve mindenki csinált magának! Én is csináltam magamnak! Nem is egyet! [Egyik karimat se bannolták EMIATT], akkor még hónapokig eléldegéltél egy PK2vel de most már szinte minden kedden/második kedden új kell! De az biztos, hogy 1-2 feature elveszik belőle! Ezért kérdeztem!
Említetted az Invisible Hack-et! Csak nem egy EUssal tolod és féltékeny vagy, hogy már semmit nem ér a láthatatlanság skill? Sajnos már a loader-ekbe is belerakját ezt a csítet! Nem tudsz mit csinálni! Hidd el nekem is van egy Wizard-om! És engem is nagyon zavarna/zavar! De ha 10emberből 8ember használ, akkor én miért ne? És miért ne használmám én is? Miért lennék pont én hátrányban? Tudom! Így soha nem fogom megváltoztatni ezt a helyzetet! De úgy érzem ezt most nem is nekem/nekünk kéne hanem a GayMin-nek kéne valami új védelmi Szolgáltatással előálnia! De erre még várhatunk! Úgyérzem! -
WNW #72612 Remelem aztan banolnak is....-> invisible hack... -
Cat 02 #72611 Őőő, ha kikapcsolod effeketek akkor sztem nem látszik :D -
#72610 Van a mostani klienshez valamiféle PK2 edit? [Design nem fontos!] Szimplán az Unique map, nagyobb unique, invisible hack. -
#72609 Húzz addig vmi mást ;)
Nukert öröm nézni ahogy bo... őőő grindel xD -
horitazi #72608 Nemtom..de vhogy undorodom a karimtól így..ezért nem is játszom..javítsák már kI!:@ -
Cat 02 #72607 no comment. -
#72606 Csak mana shield és a passzív/aktív phy def skill a hasznos szvsz, bár lehet a nuke-okat is erőltetni de sebzésben elég szotyi.
Fire nuke erős, de a skillág maga elég haszntalan full intnek.
Light must have mindenképpen ha intesről csámcsogunk. -
Hay #72605 Coldból mindegyik kell? -
Cat 02 #72604 Mert nem lesz def.ed. Igen. -
Hay #72603 Spear, mint írtam. Miért ne light+fire? És lightből kell mindegyik? -
Cat 02 #72602 Tényleg rajta áll...
Light mindenképpen kell, döntsd el h speares v s/s akarsz lenni...
Spearnél light+cold az must have, s/s nél light+bich must have és hozzá cold/force... -
Hay #72601 Ahhhhhha, ezeket én is ismerem :-) Poénkodni meg persze, lehet, de nem ezt kértem...
Más valaki? -
#72600 demost lehet: full int, lehet int hybrid lehet S/S vagy spear, lehet light cold bich vagy light cold heu vagy esetleg light cold fire vagy light cold force, armorba vay protiba vagy garmenbe lehet nő férfi kari magas vagy alacsony dagi vagy sovány szőke vagy barna bazz válassz:D -
Hay #72599 Valamivel több segítséget szeretnék kérni. -
#72598 ami neked jól esik:D -
Hay #72597 Na, ha indítok egy nuker karit, milyen legyen? Armor? Spear? Csak tűz? Melyik skillt-skilleket fejlesszem? -
#72596 Akadályoz a Bow skill a Silk vételében?
Hát akkor még várjál 2-3Inspection-t! És akkor keveset mondtam -.- -
#72595 de csak ma van ilyen baja, múlt héten volt kb 2 dc-m össz-vissz.
Amúgy bow skilleket nem akarják javítani?! -
horitazi #72594 Ezért vettem ki pár nap/hét szabit:D -
#72593 mi a f*sz lett ezzel a játékkal? 5 percenként ??? hibaüzivel kidob -.-
-
Cat 02 #72592 Nem kertel :D
-
Cat 02 #72591 2. :) -
#72590 Nem halad a farm, vagy csak elfelejtetted updatelni az aláírásod? -
Cat 02 #72589 Áh, nem nyertem. Dammit.
Szerón srác lejött nézni ahogy gw-zünk tnap előtt. Odaállt mellé egy full idegen és pm-ben leírta neki az id-jét meg pw-jét... -
#72588 ok, mindegy, választ kaptam a kérdésekre ez a lényeg -
Cat 02 #72587 Utólag leesett :) Csak aztán ő meg írta h 10-es farm. -
#72586 Na ja, de itt sztem nem arról volt szó (weapon switch lag, csúszólag, stb.) -
#72585 Izé, sztem nem 10-es gapet és nem 10-es farmot írt, hanem 10-es masteryt.
Ebben az esetben a kérdés megfogalmazása tökéletes, mivel egy ong farmos karakter max masteryje lv10.
Amúgy láttátok, hogy a petal kardokat lő ki ?
Mindig van új a nap alatt -
#72584 2: 35-40k