Silkroad Online (iSRO)
  • Lord Nomak
    Igen, és mivel a szerveren 3.5k emberből egy időben 3.2k botol így aztán főleg sokakat fog izgatni medu vagy roc. Meg azért ha csak az Athenson levő helyzetet nézem, egy jobra kb 2*8 ember alig jön össze . Na most ha veszek csak 500 játékost aki tényleg játszik abból nálunk legalább 350 török lesz. Törökökkel partyzzak ? Kétlem. Meg más az egész rendszer egyszerűen, és nem egyelőre hanem ez ilyen amióta isro van. Van minden szerveren ahogy elnéztem kb 50 ember aki unique vadászattal foglalkozik a többiek meg csak elvannak és kész, arról nem is beszélve, hogy nincs csapatmunka sokszor, lehet nálatok a cleric buffolja az embereket meg healeli. De én Avinak a karijával egyszer futottam bele Sátán Úrfiba, bevettek egy partyba ahol volt 3 wiz/cleric meg 1 bower, senki nem healelt senkit, nincs csapatmunka vágod.. És a 8 emberből a partyban hatan egy unióból voltak. Tehát kétlem hogy bármiféle változás is lenne a jövőben.
    Ezért próbálom meg úgy mond erőltetni hogy job, fw, pvp információkat is mondj vagy kapjanak az emberek ne csak unique vadászat infókat.