82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#69636 Nem a bot szóért kaptad. És jó lenne, ha nem állítanál valótlant. -
Balázs2 #69635 Persze mikor én mertem felhátorgatni a bot szócskát kaptam a fejemre most meg több hsz-en keresztül szóbanforog de mind1, ez vanNem érdekel, csak gondoltam megjegyzem:D -
#69634 Na végre valami értelmes ! helyes helyes töröld le az sro-t :D Mert kb max annak van értelme játszani akinek van pénze hónaponta 100m et költeni sro-ra. Én is most felviszem 90 re a karit bottal aztán eladom és bb Sro.
Mek vissza cs1.6 ozni :) ( 1 évet az sro miatt hagytam ki :@ ) -
#69633 Vá de undorito a gm xD -
#69628 én meg előtérbe hozom a cod4-et:)
THeArrow
még komolyan költeni fogsz rá?:) amúgy én is ettől félek, hogy nehogy később megjöjjön a kedvem hozzá újra, és akkor visszajövök: dejó lett volna ha ez idő alatt azért még gyűjtögettem volna valamit botolás közben:) (sokszor előfordult már, hogy abbahagytam és visszajöttem) -
Cat 02 #69627 Én most kedveltem meg megint, CoD2 megint háttérbe szorult sajnos. -
#69626 lol agree jacky, szeptembertől nekem is down lesz, annyi hogy másik szobába átlesz baszva a gép, bot on 24/7 azt csá :) naponta 1x ránézek meg havi 200silk silvprem+állatka és kb sztem pár hónapig kifújt aztán lehet megint visszajön a kedv de most kicsit lelohadtam :) -
#69625 nemlátod a lényeget, ők ahoz vannak szokva hogy handgrind sztahanovista módra aztán váá havefun de király volt. mimeg ahoz hogy bot on, aztán mikor éppen rádjön go job pvp, őkmeg unique amiből itt nemlehet megélni nemazt mondom hogy roc meg medu baszás nemlesz flesh meg jómóka de ki fog odamenni? a törökök kb xd meg néhány értelmes party azt gondolom pár döglés után megunják azt bot back, szal isro = BOT mod, ksro = handgrind mod, ők ahoz mi ehez nemkell ezt itt taglalni mert fölösleges na gn és nefeledjétek ő mindig veletek van #69616 xDD -
donatus13 #69624 Jobban jársz :D -
#69623 és így lassan eljutunk oda, hogy mire is jó a sro? pénzköltésre...
unique nevetséges, főleg úgy, hogy várni kell rá és úgy is van egy gendalf_31 nevű török keverék kutya aki ellopja minden unique-ot,
másik oldalról meg jw, gw, fw, = pvp , és a pvp is unalmas lehet egy idő után, nincs semmi új, ugyanazok az arcok, csak annyi különbség, hogy ők azóta már vettem 9000 silket és +8+9es cuccokban vannak, esetleg még marad a fejlődés, de hát arra ott a bot, akkor mire jó a sro?:)
komolyan gondolkozom azon, hogy még szeptember előtt letöröljem végleg:) -
#69622 Felfogás lényege, ha napi 24 órát botolok 5 órás prémium plusszal, elhiszed tökre nem érdekel a 2 óra meduzás ? =D 100as emelésnél is az lesz isroban mint 90nél volt, mindenki keres egy spotot, botot belövi, aztán 100on meg kilövi, 100nál meg senkit sem érdekel az xp amit medu ad vagy bármi más, csak a hírnév amit a unique mob ad kb, szal ennyit erről meg isroról. Tehát még mindig kurvára az a lényeg, hogy milyen buildek működnek jól =) És persze milyen party kombinációk 90 felett =) -
Darkspell #69621 Amikor egy 93as pap gap0ban tekivel 10%kot kap egy 2 órás medu ölésből csak azért mert gyógyít, éleszt és buffol, hidd el hogy lesz érdeklődés!!!
Láttam olyan screent ahol egy playa 93m (!!!!!) xp-t kapott meduból. Az tudod mennyi? KURVA sok.
Akit ez nem érdekel, az botoljon... meg is érdemli. -
Balázs2 #69620 Azt szeretem mikor kint van dh elött 2-3 thief ami nem eu és clerik azokkal el lehet szórakozin meg pvp-be 1 vs 1-et, nem 8 vs 8at ahol szanaszét élesztik magukat nincs értelme...
Mindenki saját magára támaszkodjon jól jön ám warrior buff is meg clerik str intje, dehát ha másikon nincsen akkor hol a fair play? -
Cat 02 #69619 CTF :D
-
#69618 biztos csak kedveli a 16-os számrendszert és azért csináltatott egy olyan pólót:) -
Balázs2 #69617 ANnyira utálom egész jobot nálunk, buzi thiefk civil clerikeket hívnak ezt nem igaz h joymax nem tudja megcsinálni h ne lehessen, civil clerik, alapjáraton utálom élesztés főleg ha 90 es skille éleszik illetőt 2 percig senki nem öli le, azegésznak nincs értelme üti 20 ember nem ha lmeg, ha meghal megint felélesztés, nagyobb jobwarokatm ikor 20 hunter, 20 thief és ott élesztenek mindehol az nekem nem buli.. -
#69616 huahuhuashuahuhaa bocs de ezt muszály :D so..
GM]Gargamel aka fatass xD wearing 0x33 t-shirt =)
-
Balázs2 #69615 Miding buffokra fog apellálni, ugyamár szánalmas >.<Nálnuk is van 1-2 parély keménykednek pvp-be partyjába van 5 bardos, + warrior buffolja meg clerik és nagy az arca h senki nem öli le, jöjjön 1 vs 1-b saját buffokal nem 5353 buffal a hátán.. -
Balázs2 #69614 Bocs 3 clerik abosulétval vagy 2 mindegy, ha én is felvagyok buffolva és van 15k hp-m és közbe töltik, bizony 1 clerik az absolutéjával kevés.. -
Balázs2 #69613 warri buffokal egyedü clerik képes megöli absolutéval, ha nincs clerik mindenki halott.. -
#69612 A végét úgy értem, hogy maguk a build információk a fontosak. Mert jó egy dolog, olvastunk konpakut meg hasonló helyeket. De ha kimegy dw elé az ember vagy egy jobwar mellett elmegy akkor mit lát, milyenek a harci esélyek, kinek a javára, melyik skilleket részesítik előnyben, bower attack rate növelő madarat használ vagy phy attackosat, bladerek használják-e phy növelő/shield deff növelő skillt, 100on intesek milyen buildel rohangálnak, csak force vagy force/wep alapúak ? EU túlélési esélye mennyi egy gangbang stílus alatt mert isro-ban van dögivel. -
#69611 Szép emberek lehetnek nálatok ha te így közlekedsz. 1 cleric egyedül megöl egy wizardot abs skillekkel, na ennyit erről. Glaviesnek agyon buffolva mennyi hp van ? Majdnem 40k ? Wizardnak mennyi ? 16-18k max ? Tehát a glavies vagy alapból str-es kínai akinek nem gázos a pot delay kicsit más a fekvése. Próbáltam/tuk.. Glavies egy clericcel partyban 5 cleric abs dmg-t túlélt, mert division, healing orbit, str, + normális pot delay.
Minden szerveren máshogy vannak a buildek ahogy elnézem meg a pvp is más, de az hogy egy inteshez 3 cleric kell hogy meghaljon durván gáz. ^^ -
#69610 Igen, és mivel a szerveren 3.5k emberből egy időben 3.2k botol így aztán főleg sokakat fog izgatni medu vagy roc. Meg azért ha csak az Athenson levő helyzetet nézem, egy jobra kb 2*8 ember alig jön össze . Na most ha veszek csak 500 játékost aki tényleg játszik abból nálunk legalább 350 török lesz. Törökökkel partyzzak ? Kétlem. Meg más az egész rendszer egyszerűen, és nem egyelőre hanem ez ilyen amióta isro van. Van minden szerveren ahogy elnéztem kb 50 ember aki unique vadászattal foglalkozik a többiek meg csak elvannak és kész, arról nem is beszélve, hogy nincs csapatmunka sokszor, lehet nálatok a cleric buffolja az embereket meg healeli. De én Avinak a karijával egyszer futottam bele Sátán Úrfiba, bevettek egy partyba ahol volt 3 wiz/cleric meg 1 bower, senki nem healelt senkit, nincs csapatmunka vágod.. És a 8 emberből a partyban hatan egy unióból voltak. Tehát kétlem hogy bármiféle változás is lenne a jövőben.
Ezért próbálom meg úgy mond erőltetni hogy job, fw, pvp információkat is mondj vagy kapjanak az emberek ne csak unique vadászat infókat. -
Balázs2 #69609 Nomak akit warrior támogat meg egy clerik az mind erős, wizardot sem ölnek meg soha az életbe ha clerik buff van rajta meg warrior burok, max 3 clerik folyamatosan absolute damagével..Amíg tart burok és összes warri buff rajta van, egy állat, már kirpboáltuk, kint volt hotan elött 5-6 thief kimentem 90es warri burokba 3 warrir skil + bless, zerk kifutottam megöltem mindent, aztán jött a clerik és 8,8 abosultéval megölt, szal 1. clerikeket kell löni ilyen esetbe:D -
Balázs2 #69608 Ja, és crit kiszámíthatatlan ám bowosnak sűrűn van, de wiznak pl. mindegyik lövése annyi, míg neekd lehet csak miden 4. -
Darkspell #69607 Ez van nálatok EGYENLŐRE.
Újfent mondom, medu és roc közel sem olyan mint az eddigi junikok. Egyszerűen party nélkül vagy szar partyval esélytelen ölni őket. Ott már nem az lesz, hogy megy egy high és egyedül bedarálja...
Van még egy oka: meghatározott ideje és helye van a spawnnak! Nem kell keresni, nem kell várni rá. És ekkor már igencsak számítani fog, hogy milyen emberkék kerülnek a partyba. És míg FW heti egyszer van, medu napi 4x lesz. -
#69606 Tudom, ez nincs másként sehol. Csak a gond ott kezdődik hogy míg a 90es boweremmel nyomk 60-70k-s critet addig a 90es wiz nyom 80-90+k-s sebzést. Szóval esélytelen. No sebaj, 1x nekem is lesz 90es wizardom.
Cat: Igen, mostanában én is azt szoktam, azt várom hátha esik valami 85+os dropp -
donatus13 #69605 Félre értjük egymást, én csak azt mondom hogy mint teljes másod kaszt nem a legjobb mert imbuet nem ad , debuff is ahogy látom nem mindig sikerül ha fent a cleric skill , 3 iknak ha érdekel én is azt viszem... remélem megéri engem főleg az - attack rating skill érdekel mert szerintem az nagyon sokat ér. -
#69604 A gyengék mindig alul maradnak vagy kipusztulnak, sro-ban szerinted ez másként van ? Nyomás fel 90re aztán nem lesz problémád. -
Cat 02 #69603 Szvsz nem a unique al van a baj, hanem az emberekkel :D Mi tegnap 30-40 percig öltük Yarkant ha nem tovább, úgy h Mete végig ott volt, de csak spawn-t szedte. -
#69602 Vonatoznak unalmukban
Ja igen 20 ember 1 junikra. Csak az a baj hogy a junik 60as a 20 ember meg mind 90es. Föltolhatnák egy kicsit 60+os junikok hp-ját, hogy ne csak 10percig éljenek, hanem 30-40percik is. Sokkal élvezetesebb lenne várni is meg ölni is :) Bár akkor is azok ölnék kik most, de hát ez van. -
attila117 #69601 Az jó kari lenne hogy EU-s és Cleric+Bard???? -
#69600 Nekem az ilyen nagyobb kommentekben az tetszik, hogy soha nem jobwarról vagy hasonlóról van szó csak is unique vadászatról. Mivel isro nem unique ölésre van specializálódva a maga több ezres tömegével így inkább azt kell nézni melyik éri meg jobban, mert azért egy 8v8 partynál már nem igazán éleződik ki annyira a dolog, hogy a wizard 160k-t sebez. Jelenleg 90es wiz 90es cleric meg warrior partyban 2-3 skillből elhasal. Na már most 90es glavies pl +5 garm szettben cleric buffokkal olyan 30-35 skillből nem hasal el ha szintén cleric és warrior támogatja. Inkább ez a lényeg nálunk.
Tehát ezek a ksro-s infók szépek, jók, hasznosak de build részen nem sokat segítenek senkinek aki isro-zik, főleg hogy aki isro-ban nem botol az pvp-zik tehát.. Durván másként mennek a dolgok, legalábbis Athenson. Nem tudom a többi szerveren hogy van, de nálunk max 15-20 ember megy 1 uniquera a többiek az idejüket pvp, job, fw részbe ölik bele ha nem éppen a bot pörög. -
#69599 pff xD
Ezt nézzétek :)
http://video.mmosite.com/display.php?vid=8111&gid=723 -
Cat 02 #69598 omfg -
Cat 02 #69597 Ugyanolyan gyors mint a többinek. (party) -
#69596 Van olyan is, de direkt ezt raktam be. Nehogy mindenkinek hirtelen kerek 2m spje legyen. -
Balázs2 #69595 Számoltam h prém nélkül 11990 hp-m lesz 90en ha átváltom a settem, 4 str hiányzik összesen, na most prém+ +10x 58, az 580, már kb. 12570 hp, + még hozzájön 39 str, ami 39x 58 2262 meg 500 hp már 15k hpja vana wiznek, de ha nincs semmije, csak 11990 meg 500 hp akkor is 12,5k hp az nem olyan rosz főleg ha clerik akkor meg majdnem 13k O.o -
#69594 Én is többek között. amúgy a wizardok tényleg elszaporodtak. Nálaunk a szerveren van 2-3 ismertebb wizard ki állandóan öli isy yarkan shatan 3ast. ks elni lehetetlen őket (+7es (sox) staff 100% mag att-tal) vagy +9es.
Amúgy szerintem mindenki arra számít arab karikkal, hogy az eu bejött erős lett, bejön az arab még erősebb lesz. Na de majd kiderül.
FW-sek úgy járnak tradelni hogy 4 wizard +1 bowos +1 blader. Még 1x sem buktak tradet (múltkor 5 fw állattal mentek, meg 3 bikával), pedig van pár 100 90es thief a szerveren. -
Balázs2 #69593 ctf-en egy warrioral voltam akkor láma mondom add a buffot te szerencsétlen 90 warri buffot, benyomom a blest nem lesz aki megöljön 8an üthetnek nem ölnek meg ,ere elkezdi ful intes vagy szar tanker és nem adta, kb kínaira rátette buffot nem tudott mit csinálni nem tudta tölteni hpját ha 8an ütötték és meghalt, míg egy clerik legjobb tank ilyen esetbe mert folyton tölti a hp-.tját vissza orbit folyon megy és még rátöltés nem ölnek meg soha, és 80as skillek cuccokalO.o szal már nagyon várom 90-es skilt és végre 90 körüli cuccok*-*