Silkroad Online (iSRO)
  • Balázs2
    Szerintem eléri a max korlátot virtulás memóra vagy nem tom és azért vág le 4 clientből 1-et, vagy letöröltem az ati legújabb verzióját, mert sűrűn volt h 4 client között lépkedtem vagy 1 dct kapott rámentem dc-re és kékség bejött kiírha ati xy fájlával lehet gond de akkor nem kaptam sűrűn dc-t csak ha sokat mászkáltam a clientek között akkro bejött kékség újra kelett indítai a gépet, most az eredeti ati lemezről telepítettem és nincs kék háttérel hibaüzenet,viszont megfigyeltem h azota sok a dc, 1-2 client 4-ből tehát nem net probléma, szal nem vágom mért van annyira különös dolgok vannak, nem prémiumos vág ki me érdekes eddig hetekig bentvolt 4 client kb. dc nélkül , nem értem 1 gépről mért kap dct 2 client másik 2 meg mértnem?O.o 1.53-as testosterone van leeht az baj már új kéne?
    Sorry az offért de tártalan vok, off topciba nem sűrűn nézik:S ha leírok egy hsz-t utána elküldöm és még eszembejutnak dolgok ,és tudtomal nem tudom ezeket a hsz-eket szerkeszteni legalábbis én nem látom h lehetne.