Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
mindjár átfarmolom magam bladesre😊
back from the past.
meg sebzésnövelõ skill is van már...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Glaviest amúgy szerintem lehet elfelejteni, 100ig nincs semmi olyan durva skill nála így gondolom késõbb sem lesz. Bladernek meg egyre több és több effektes skillje lesz idõvel. De ha igazán durva kari kéne akkor a lightning helyett force tényleg.. 100nál azzal alázni fog csúnyán.
azon gondolkoztam h cl bottal tolom és mehetne a rugó mellett egy másik is, nukerem volt az nemkell,havernak van kinai bowosa az sem, eust nem botoltatnék most inkább^^elég szarakodni a rugóval.vmi kinai str-es kéne...glavie v blade?? nekem tetszik a blade most nagyon, vki elmondaná gyorsan h mit éri meg huzni??imbue,skillek stb...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A PvP Master kérdezi!
Hallo!
Nem könyiztem háj lvl-eknél se tréd kiséreté se huzásé...
Nemtom már miota játszok sroval de nem ma kezdtem ...
Igaz a sokra nem viszed duma nálam épp érvényesül mer nemtom hány karim volt már de egyik sem high lvl ... Viszont én igy élvezem a játékot 😛
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Armin & Ayu fan
az a kérdésem lenne xD
van a warlocknál 2 sor skill
a dim hase és a soul pressure
ezt az ágat mámint mind a 2 õt lehet egyszere vinni vagy csak az eggyiket?
és ha csak 1 et akkor meiket érdemes?
>:C
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Gondolom most már lehet tölteni a Firefox 3-at de keményen nem hozza be az oldalt, mert gondolom világszerte rajta lóg mindenki, nesze neked világrekord... xD
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
US Robotics wifi router, tûzfallal...nod32. kb ennyi a védelem és sehol semmi 4 éve lassan. router elõtt meg zone alarm+nod32 sztem egyik legjobb párosítás. én nem nagyon hiszek az ilyen mindent egybe progikban<#vigyor2>#vigyor2>
ON
amióta nincs prem+ kb 3-4 óránként dc...prem+-al meg csak akkor volt amikor adsl ledob 24 óra miatt<#wow1>#wow1> omfg
kisszintûnek nincs rá pénze, azér meg senki sem vesz 16os SOM-t, hogy 2 óráig tolhassa vele, inkább felhúzza egy nagy karijával...
back from the past.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)