Silkroad Online (iSRO)
  • Atisz #68366
    Hát ez a poén: hogy volt alkalmam kipróbálni 2-h warriort és ezért húz ennyire hozzá a szívem (nem csak hallottam hogy "hűdejó").
    És azt is volt alkalmam megtapasztalni hogy full str karit meg lehet verni division alatt mert közel nem healel annyit mint 1 intes.
    Annak meg sztem nem sok értelme van, ha manuál healt tologatsz magadra a 8k manával és közben nem sebzel semmit, de legalább elmondhatod hogy nem bírtak megölni 1 ideig...
    Szerintem maradok rogue (végülis inteseket és glaivereket még mindig szinte biztosan ölöm), de azért lett volna jó ha vki ksro-ból is ad tippet, hogy tudjam milyen skillt kap később a 2-h ill. a rogue (vmi azt súgja hogy warrior brutálisabb defeket/att. skillt, a rogue meg hosszabb posiont/újabb gyengus kombót) :/

én egy szóval nem mondtam hogy utálom a bottereket (a multiklienses goldminerek, meg hasonló kaliberű hyperkockák persze már nem igazán szimpatikusak). Én csak megjegyeztem hogy felesleges a milla sp 1 jó karihoz (kétségkívűl nem hátrány).

Ennyi, részemről befejeztem.