82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#68388 Köszi megpróbálom megoldani -
at16 #68387 C: re szeretei ha fel van rakva a játék, szal ne pl: D: -re rakd vagy máshova.
oda rakd ahol a windows is van -
#68386 Elkapott a nosztalga, gondoltam felrakom a game-t, de ezt írja ki telepítés megkezdésekor :( Hova tegyem a temp mappát, hogy ne legyen baja?
-
#68384 Farmspottól túl kicsi a látótáv xD -
Darkspell #68383 Az új cave bejáratát már most is látod :)
A termekről meg: http://www.youtube.com/watch?v=kYjUeXKMcew
Majd ha lesz erőm, csinálok újat. -
#68382 Hát, életképek, új cave bejárata, ilyenek. De akár pvp videók is jól jönnének, mert youtube-on lvl80 után megállt az élet... -
Darkspell #68381 Mirő? -
#68380 remélem ez már a happy end...:) -
Destyni #68379 Maala mester mikor fogsz feljönni ? kéne már új nicknév -
#68378 Gyorskérdés, meik szerón vannak a magyarok többségbe (Tibeten még mindig?) jameg holvannak kevésbé tele a szerverek? -
#68377 Loál? Btw várunk új képeket ;) -
Darkspell #68376 Hát egy full str-nek 100ason 38-39k hp-ja van, cuccoktól függően. Ha jól emlékszem, a hp növelő maxolva meg 13k hp-t ad. Do the maths. -
#68375 Ez a 35. felvonás ? Vagy 36. ? Csak mert már párszor téma volt ez. ^^ Amúgy gl. -
donatus13 #68374 -
#68373 Na ez már megütött egy szintet a válaszadásban, köszönöm. -
#68372 -
#68371 -
#68370 Akkor vedd magadra, amit írtam, háj -
#68369 k, -fav. -
#68368 Ja igen, emlékeim szerint DS mondta még anno, hogy warrior lvl 100-on 50k hp körül operál. -
#68367 Hát, hidd el, hogy egy jó karihoz jelenleg kell az 1m. Merthát 1 class semmit sem ér (tapasztalat), 2-vel meg ha akarsz kezdeni valamit, akkor elengedhetetlen. Példák: wizard semmit sem ér cleric nélkül. Rugó egyedül jó, de pl. cleric nélkül őt is hamar megszivatja 2 (akár nála kisebb) kari, aki nem feltétlen ff. Warrior talán az egyedüli, aki meg tud lenni úgy-ahogy sub nélkül, de! csak simán 2h-val vagy 1h-val ő sem megy semmire. Szvsz eu 1m sp alatt felejtős, és ha belegondolsz, hogy 90-100 között alsóhangon legalább 400-500k kell egy classhoz, akkor az az 1m nem is olyan sok. Kínai kari persze egyszerűbben farmol, de ott is egy jó kari jelenleg is 1m. És akkor még nem is vettük figyelembe, hogy 90 után skillvisszahúzás, miegymás. Tehát az hogy te kiállsz az álláspontod mellett tényleg jó, meghogy legit ftw. stb., csak lásd be azt, hogy ez így veszett fejsze nyele. Ong farm nélkül eus kari fail, a kínainál meg "have fun the gap 9"... -
#68366 Hát ez a poén: hogy volt alkalmam kipróbálni 2-h warriort és ezért húz ennyire hozzá a szívem (nem csak hallottam hogy "hűdejó").
És azt is volt alkalmam megtapasztalni hogy full str karit meg lehet verni division alatt mert közel nem healel annyit mint 1 intes.
Annak meg sztem nem sok értelme van, ha manuál healt tologatsz magadra a 8k manával és közben nem sebzel semmit, de legalább elmondhatod hogy nem bírtak megölni 1 ideig...
Szerintem maradok rogue (végülis inteseket és glaivereket még mindig szinte biztosan ölöm), de azért lett volna jó ha vki ksro-ból is ad tippet, hogy tudjam milyen skillt kap később a 2-h ill. a rogue (vmi azt súgja hogy warrior brutálisabb defeket/att. skillt, a rogue meg hosszabb posiont/újabb gyengus kombót) :/
én egy szóval nem mondtam hogy utálom a bottereket (a multiklienses goldminerek, meg hasonló kaliberű hyperkockák persze már nem igazán szimpatikusak). Én csak megjegyeztem hogy felesleges a milla sp 1 jó karihoz (kétségkívűl nem hátrány).
Ennyi, részemről befejeztem. -
#68365 ien nekem is volt csak nekem 2x-esbe 2x silver 2x bronze :P -
#68364 lol -
#68363 bázze nembirok aludni -,-" szegény dragon belett oltva Huahuahu xD -
ThedarkmanHUN #68362 Ez beteg volt XDDDD
UI: 68-as 1h + cleric karimmal lezuztam egy 76+ speares thiefet ...
Ez miez?:D -
Darkspell #68361 hogy? mi? hümm? -
#68360 Sztem sutyiban tolja ezerrel :D -
Balázs2 #68359 gondolataid minden reggel minta a fürge méh, úgy repülnek friss meleggel sro felé nem dragon?:D -
Balázs2 #68358 Szerintem is igaza van Arrownak nem vok itt én senki h megmondjam mit csináj mert a te dolgod.. csak nekem is furi. Sro számodra egy poros könyv a szekrényen, amit mégis mindenap előszedsz"és mondod leáltál róla stb.. a A gondolataid mégis sro-hoz vezetnek vissza meg a mai napig felkelti az érdeklődésed..Ha engem valami nem érdekel már, nem köt le, szarok rá magasról, nem foglakozok vele, minden ember más és más.. ám dragonak a szíve még visszahúz sro-ra szerintem:D -
#68357 1. Én is beszélhetek úgy, ahogy más. Nem a te reszortod engem kioktatni, így tizenéves fejjel.
2. Elegem van, hogy naponta állandóan szólni kell azért, ami már alap lehetne.
3. Ha nem tetszik, nyilván ahogy játszani sem kötelező, itt sem muszáj lenni, és hetente beírni, hogy mennyire fos a játék. -
#68356 Úgy ahogy jól esik gondolom én. Amúgy tényleg nem vágós a dolog, hogy te mindig újrakezded, abba hagyod, aztán priváton akarod tolni, aztán már ott se, aztán meg ide teszel fel lámi kérdéseket. Szal hát jah végülis tényleg nem érti senki mit keresel itt, a haver helper dolgot meg lmao.. jöjjenek ide és kérdezzenek, vagy netán nehéz eltölteni másfél percet egy regisztrációval sg-n ? Értem! -
#68355 +1 \o -
#68354 Hogy beszélsz? -
#68353 Ki a faszt érdekel, hogy ki kezdte? -
#68352 Nem én kezdtem. -
#68351 Személyeskedés OFF. -
#68350 Zavar? haverjaimnak még próbálhatok helpelni, nem?lmo, stfu. -
ThedarkmanHUN #68349 ott a pont xD
Izé-e 60as earth nuke wiz-nél olyan mint az első csak mi a csak? :DDD -
#68348 "Én is örülök, hogy abbahagytam immár 3/4 éve" de akkor mi a picsaé kérdezgeted nap mint nap meik karakter lenne jó meg etc etc, lmao getlost//tard///