Silkroad Online (iSRO)
-
Ha ismered a poisont, minek említed? nincs a felsorolásban a helye. Ellenben a freeze, frostbite. (amire te sosem leszel teljesen immunis, tehát hiába tolod el azonnal a pillt, azt a támadást bizony már buktad. igazából sztem emiatt verte meg azt a 3 warriort Arrow is xD)
Te szoktad az eszed is használni flémeléskor, vagy csak úgy írogatsz a vakvilágba? mert lehet hogy oltalak 1000el, de legalább használom előtte a fejemet.
Mi van, ha a kedvenc turn rising + triple swing kombód besül? Visszaváltasz Rogue-ra, mondván nem is olyan erős a cucc? Vagy váltasz Axe-ra?
Az, hogy mikor váltasz fegyót, és mikor tolsz el egy intense shotot, az ellenféltől függ. De előbbi megnyílvánulásaid alapján nyílvánvaló, hogy te ilyenen nem is töröd a fejed, mert "úgyis lassú". Fogadjunk mindig felmordulsz, ha az az intense shot nem öli meg az ellent. PRÓBÁLKOZZ MÁSSAL. Lehet picivel lassabb (bár az összes hozzávaló skill azonnal felmegy, lag nélkül 1mp, és addig még mindig fexik az elle), de 2-3x annyi sebzést okoz, és mivel 1 skill, ezért ha az összsebzés megöli az ellent, nem fog mozogni a sebzés bevitele alatt.
Végezetül annyit, hogy te az én wizardomat nem fogod megölni a -35% dmgeddel, akárhogy is próbálkozol. Blesst nem szoktam használni, defeket, healinget, bindet annál inkább.