82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    Ha ismered a poisont, minek említed? nincs a felsorolásban a helye. Ellenben a freeze, frostbite. (amire te sosem leszel teljesen immunis, tehát hiába tolod el azonnal a pillt, azt a támadást bizony már buktad. igazából sztem emiatt verte meg azt a 3 warriort Arrow is xD)

Te szoktad az eszed is használni flémeléskor, vagy csak úgy írogatsz a vakvilágba? mert lehet hogy oltalak 1000el, de legalább használom előtte a fejemet.
    Mi van, ha a kedvenc turn rising + triple swing kombód besül? Visszaváltasz Rogue-ra, mondván nem is olyan erős a cucc? Vagy váltasz Axe-ra?
    Az, hogy mikor váltasz fegyót, és mikor tolsz el egy intense shotot, az ellenféltől függ. De előbbi megnyílvánulásaid alapján nyílvánvaló, hogy te ilyenen nem is töröd a fejed, mert "úgyis lassú". Fogadjunk mindig felmordulsz, ha az az intense shot nem öli meg az ellent. PRÓBÁLKOZZ MÁSSAL. Lehet picivel lassabb (bár az összes hozzávaló skill azonnal felmegy, lag nélkül 1mp, és addig még mindig fexik az elle), de 2-3x annyi sebzést okoz, és mivel 1 skill, ezért ha az összsebzés megöli az ellent, nem fog mozogni a sebzés bevitele alatt.

Végezetül annyit, hogy te az én wizardomat nem fogod megölni a -35% dmgeddel, akárhogy is próbálkozol. Blesst nem szoktam használni, defeket, healinget, bindet annál inkább.
  • Atisz #68305
    Sok kombó (+státusz), ratyi dmg, nincs +crit/blokk. Felejtős.
  • gameplusz
    Eléggé megéri. Nekem 1h lesz a main, mert feelinges.
  • gameplusz
    Ennek megfelelően szar.
  • Powerfull
    Haliho!

Azt szeretnem kerdezni hogy a dual axe build milyen high lvl-en mert nagyon keveset latni belole.(megtetszett a 9.deg axe^^)
  • Atisz #68301
    Nem lesz ami gyógyít? A grainek sztem egész jók, főleg 25 k hp felett. Phy alapú támadásokat elég jól bír a warrior, a mag ellen meg ott a vital increase. Szted a -35% dmg nem elég az intes ellen? :)

Kösz hogy eldaráltad a státuszokat, én még a dull-t meg a poison-t is ismerem :)
    A stun-t, kd-t, kb-et azért emeltem ki mert ezek a leghatékonyabbak (sztem legalábbis, bár a division is nagyon jó) és a 2-h warrior rendelkezik velük.

A knockdown után pedig megteheted hogy fegyót váltassz + felteszed desperate-et, de ne csodálkozz ha ezalatt megölnek, míg te simán nyertél volna ha nyomsz ez idő alatt 1 intense shot-ot.
    A 2-h warriornál természetesen ott van a már sokat emlegetett turn rising + triple swing kombó, ami szinte mindig arat.

No mind1 majd rájössz.
  • Maala
    tehát miről beszélsz? Rogue/Bard PVPben egy támogató karakter, nem egy akció sűrűjébe való dolog. PVE-re tök jó. Sőt, el kell keserítselek, átrakod magad 2h Warriorra, és miután lejár 1 perc a skinektől, ugyanúgy meg fogsz halni, mivel nem lesz ami gyógyít, és 1h hiánya miatt blockkolni sem fogsz. Ha meg felrakod a Vital increase-t, a -35% sebzés miatt ölni nem fogsz.

Azt mondod neked van kb kd stun, képzeld, más kasztoknak van Fear, Sleep, Bind, kb, kd, stun. Nehogy azt hidd, más ölbe tett kézzel várja a halált, amíg te gyakod.

Az XX/DD-t nem esztelenül kell ám használni, magadon hagyva éveken keresztül, bejön a kd, váltasz Daggerre, DD, Scud, 5öskombó, és csumi. Pl. Ha nem jön be, váltasz XBowra, lemegy a DD, és elölről, vagy akár másik skillel. Próbáld ki.
  • Atisz #68299
    Lehet hogy azt is ki kéne húzni. Ptg-nél + ctf spawn killerek ellen lehet hogy jól jön :D
  • Atisz #68298
    De én komolyan nem vitázni jöttem, hanem véleményeket kérni.

Donatus13, Rabbit20 és Nomak válaszolt eddig érdemben, nekik köszönet.
  • gameplusz
    Igen, darálásra meg 1vs1-re 2h, grindre 1h bőven elég, szerintem.
  • Atisz #68296
    Szar a karim? Nem azt mondtam. /read #68258

A 2-h warrior pvp-ben jobb, ennyi.
  • Atisz #68295
    1. Valóban nem, mert bárd.
    2. Ha letelik a 45 sec ugyanott vagyunk és extreme/desperate-tel te is napozol, ha keményen rádmozdulnak...
  • Maala
    "Szerintem te csak azért kiritzálsz, mert én nem csesztem el több 100 k-t sro-ra és mégis van 1 high lvl ütőképes karim, nem? :P"

xDDDDDDDD Most írja hogy váltani akar Masteryt, mert szar a karija, akkor most mi az ütőképes? xDDDDDD

Avi, a több100k-ban viszont igaza van, durva sok SPt eltoltál. x(
  • Atisz #68293
    Aha. Gondolom, megint ironizálsz...
  • Maala
    szerintem meg azért váltod le a Rogue-t, mert a Clericed (egyáltalán Cleric a sub-od?) rohadtul nem FF, és emiatt úgy halsz PVPben, mint 1 nádszál.
  • Maala
    jéé, ott a neved a stall alján ^^
  • Atisz #68290
    Hahaha, már megint ez a görcsös bizonygatás az 1 milla sp-hez :)
    Akkor még1x elmondom, csak a te kedvedért: semmi bajom nincs az sp-vel, van elég.

Warrior-ból minek kéne más a 2-h skilleken kívül, amikor ott van a crit növelés, knock-down, warcry a sprint assault-ot meg bárki használhatja?

Szerintem te csak azért kiritzálsz, mert én nem csesztem el több 100 k-t sro-ra és mégis van 1 high lvl ütőképes karim, nem? :P
  • Maala
    kb +30 str van Shyurin, inkább Maalina cuccait pimpeltem...
  • THeArrow
    #68277 irónia volt benne ha nem vetted volna észre
    lv89es warrior karival voltam bent aminek +9es kardja van .... na most ne akard már nekem bemesélni a dolgokat pls, aztán pvpztem a saját karim ellen és woálá megraktak a karimmal omg hogylehet ez, pedig +9es kardocska volt a kezembe tsk tsk... mást megkratam easybe de a 30k-s triple swing elmaradt... a fenébe elbasztam
  • Lord Nomak
    Ja meg igen, ez a kis szar staff egy pici népirtásra képes kb, 3 90es ff kínai kidőlt amikor felezőnek a közelébe sem járt, igaz a 34% phy és mag attack bardot váltogattam de istenem.. ha má van ^^
  • Lord Nomak
    Tegnapi party is édes volt, ez így vs project_d guild meg pár cruels tag ^^ 4 client ftw =D

• Atisz #68285
    Sztem ne a youtube-on nézz viedókat 5 perc alatt a 2-h warrior-ról hanem állj ki pvp-zni mondjuk egy 85+-sall. Hidd el, többet érsz el vele...
    Részemről lezártam.
  • THeArrow
    13,1k hp** elb*sztam
    80% értem, tehát jól jönne az a + sp... thxbye.
    Ha warriorból meg csak 1 fegyverfajtát húzol ki akkor meg no comment.
  • THeArrow
    wáh hallod reménytelen vagy :D sztem nézz utánna jobban a dolgoknak pls...

nomak: 13.3k hpm van 80%on poti ^^ mert ez kell ;-)
  • Atisz #68281
    Turn rising (knockdown) + triple swing (nem a szokásos gyenge kombó +50% dmg fekve). Ebből 1 tuti crit lesz (2-h warrior paszív).

Való igaz, ha benyomod iron wall-t, az a 30 k lemehet akár 20-ra is...
  • Lord Nomak
    Azért annyira nem 0 a dolog, én nem éreztem ezt. Csak az abs skilleknél meg debuffolásnál, mert miután weaken és division rámegy egy 52%os mana shieldes nukerre eléggé kitörölheti már a hátsóját vele. ^^
  • Lord Nomak
    Hát ha van 12k hp-d és 95%on van az auto poti akkor van benne valami, de én egyedül soha nem használtam háromnál többet egy intesre mindegy milyen szintü mert képtelen volt túlélni ha nem volt mellé neki cleric a partyban.
  • Atisz #68278
    Jó kis skill az, de a 3-400%-os eus skillek ellen 0.
  • THeArrow
    ezt te hol álmodtad?:D:D 30k? roflmao sztem jobban nézz utánnak ezeknek a dolgoknak, meg ha youtuben nézel pár videót "oh de isten vok senki sem vág meg" abból megismered a karit ×D 1.5k phy def (garm) + 53% ms+ha kell ironwall... vágj rám 30kt plys

nomak két abs dmg semmire sem elég , 2 cleric kell hogy megöljön aza szar
  • Atisz #68276
    1 szó mint 100: én nem akartam egy ilyen "az én apán erősebb" vitát, csak tanácsot kértem, hogy kb. hányan gondoljátok még így.

Jó kari lenne a rogue, de az extreme/desperate-nek túl nagy ára van. Anélkül meg a legelszabottabb kínai hybrodnek is nagyobb a dmg-e és úgy a megnövekedett crit hatását sem élvezed :/
  • Lord Nomak
    Mana shield is csak addig volt hatásos amíg meg nem jött az abs dmg clericnél.. azóta kitörölhetik kb a nukerek egy találkozásnál. Athenson is van olyan aki azt hitte über pro lesz attól, hogy 52% mana shieldet felteszi rugó ellen, aztán amikor kapott 16k dmg-t 5mp alatt meglepődött. És mivel az átmegy fire wallon az sem ér semmit ellene, mint sokan használják lock ellen.
  • Atisz #68274
    Amikor földön fekve kapsz 30 k-t crit nélkül, akkor sztem az a snow shield sem fog megmenteni...
  • Lord Nomak
    Jó csak azért több az esély egy warrior győzelemben mint egy rugóban, ha rugónak nincs elegendő támogatása másoktól necces a túlélés.
  • Atisz #68272
    Nem, 80%-át. Viszont kevesebb is kell a 2-h warriorhoz, mivel nincs dagger+crossbow. Őőő...
  • dragon11
    Te megmondtad ;)
  • THeArrow
    nukerral ketté szedem a war/cle karikat... skin fel, aztán lemegy, jön a bs azis lemegy és véééége, kb ennyit ért 53%os snowal nemtud mit csinálni, 89es warrior 2h +9el(buzi gery), 90es ff 1hsun +7 / +7shield 90es ff 1hsun +7 / +5 shield egyik robe-ba másik LA-ba mind a 3, a két buff lemente után meghóólt.. a többi karit eléggé veri, de az én kasztomat nemtuggya megrakni RIP
    ŐŐŐ ugyanannyit fogsz visszakapni őőőő ?
  • Lord Nomak
    Meg a warriornál a screeneket úgy számold, hogy 90en ultimate screen rámegy a haver srácra akkor is ha már rajta van az elöző két screen is. Kb a 3 screen 250%-al ad nagyobbat mint a bless, és 60 másodpercre ami ha belegondolunk 15 mp-vel több mint a bless, egy szónak is száz a vége a warrior egyre táposabb, és a kb 38k hp-t 90en vital skillel elég nehéz leszedni. Főleg ha cleric is van a partyba..
    Próbáltam nukerrel robe szettes 90es warriort bealázni miután felrakta a vital skillt, őszintén szólva 4 nuke nem volt elég, aztán debuffolva lett, utána kitalálta magának hogy felteszi a deffeket, nos onnantól volt az hogy vitalt visszaszedte én meg úgy kezdtem futni mint még soha =D
  • Atisz #68267
    Köszönöm, ennyi.