Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem a tank annyit jelent, hogy lemegyek vele meduhoz, beülök valahova a terem közepére, felnyomom Metére a dmg share-t, aztán csá.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

draxler12345
akkor marad a 4:26 😄

Mit gondoltok errõl a vírusos cuccról?A hivatalos oldalonfentvan.. néztétek már?

Warrior annyit csinál h felrakja a dam sharet, meg néha benyomja a magára húzos cuccot, a pap meg 15 mp ként felrakja healing orbitot és kész 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Maala
30 pont, 3-27 az 1:9, 5-25 meg már 1:5. kb.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

draxler12345
hm, csak annyit akarok kérdezni fõleg wufrazselic tõl hogy ha 80 ason 1:7 es leszek, akkor 80tól 90 ig hogy rakjak intet meg str ? 😮 hogy megmaradjon az 1:7 kb.

Warrior + cleric ennél jobb tank nem sok van 2 h el is bõven lehet

2h warrior tankra? elég nyamvadt egy tank lesz <#smile>
1h/s ha tank kell, de legjobbgan a pure str cleric-el lehet tankolni, már persze akkor ha a saját seggét akarja menteni az ember és nem quota-val másét.

aha a futás az nem lényeg😊 és ezek közöl meik a legjob xD ja és egy dolog miaz hogy grindelés? xD
Lord Nomak
Wiz/lock felejtõs, se hp, se futás se semmi extrát nem kapsz ha wizardal grindelsz.. Wiz/cleric, lock/cleric, wiz/bard, lock/bard aminek van értelme.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

sziasztok
egy wizard/warlock karaktaert akarnék csinálni jól kifarmolva medig érdemes falmolni hogy kb elég spm legyen és egyáltalán jó karit választottam e?
A helyedben csekkolnám a fontokat, hátha valamelyik felül van írva a dõlt betûs verziójával... Vagy ha nem, hát írd felül egy nem dõlt betûs verzióval...
Bár még soha nem láttam ilyet, de másra nem igazán tudok gondolni.

VV

2h warrit húzunk 0-1es gapben, hogy medunál legyen tank 😊

Lord Nomak
Hát ha van stabil 8as pt-t biztos, de én 4 szintel alacsonyabb mobokon grindelek és napi 50%ot szedek össze ticket nélkül taklában szal..
Gyorsan menne ez ha 24/7 lenne gold prém plusszal. 80-81et megléptem volna nem pedig 77 lennék.

datango
úgylátom 80 ról 90 re , a rock mountain ban jobban lehet fejlõdni mint annó taklába 70 rõl 80 ra.

wulfra gg!

Maala
gg

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Atisz
De, általában sunos íjászok. Néha 1-2 eu-s warrior is, õk persze megfelelõ háttértámogatással...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

kellemetlen

WuFraZselic
eh mondtam már hogy a ctrl + "+" nem ér semmit mivel az oldalt is nagyitja nem csak a szöveget. és mint irtam 13-14es alapból a beállitás tûzrókában, és sro-ban is ugyanilyen, szóval..

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Pl ha nagyobbbat akarsz lenyomod a ctrl és megforgatod a görgõdet amugy meg eszközök beállítások és tartalom

Köszi a segítséget. 😊)

WuFraZselic
hát azért hivtak, mert van force-om? =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

lol, az is ritka h kínait hívnak resselni 😄 force ftw =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem íjásszal tolod ?

WuFraZselic
wee wee weee. hajnali 1 óta élt, egy 8as party ölte végig, 6kor hivtak hogy kéne res stb, 20%hp-nál kezdtem ölni. de csak ez a pty volt végig szóval... keméyn menet volt 😄 utolsó spawnja kb 2%hp-nál volt, a komplett party kihalt 😄

WuFraZselic
micsinájjak hogy helyreálljon? baszott idegesitõ, jelnleg kb 8as betûméret amit látok firefoxban, az is dõlt, hiába van 13-14 beállitva... és ha ctrl +-al nagyitom akkor meg a text nõ, de az oldal is egyúttal, és elég érdekesen néz ki... szal vmi megoldást plýz man ok lwl kaç

Joymax kikapcsolta a traffic utáni dcztetést a legutolsó kliensben.
Bár meg kell vallani néha elég bugos szegényke, C7, C10-et néha kiírkál és utána dc-t azért megkapod, illetve néha random is az elsõ pár próbálkozás után.
De hát ne várjunk semmi tökéleteset JM-tõl...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

van egy sanda gyanúm, hogy valamelyik sysfont felül lett írva nálad a dõlt betûs változatával 😊

warrikám holnap 52 😛

Egy kérdés.Titeketsem dc-z ki mikor az elején be akartok lépni,de teli van a szerver??
Nállam olyan mintha no dc lenne fent,de biztos hogy nincsen fent.😊)

Full int nuker

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

cikasz
köszönöm ezt mér megkaptam lentebb 😄 😊
Megyek is vissza tower-ezni 😊)))

http://www.akciofigura.hu

Lord Nomak
Isten hozott a silkroad csodálatos világában.

cikasz
Folyamatosan azt irja ki bármelyik szerverre mennék, hogy : cannot connect due to server traffic 😞

Wepless kari ultimate nude ruciban ... persze vörös mobokon mert ugyis mindegy neki omg ...

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

jack0101
Hali all!
Valaki megtusná nekem mondani, hogy melyik a legjobb goldminer kari?

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

Super Saiyan
Sry, de ezt Mi honnan tudjuk?

>:C

Ma voltam anyám munkahelyén és néztem a vendégkönyvet és valami parály beleírt törökül :S

Üdvözöllek a Silkroad csodálatos világában! <#eplus2>

cikasz
Hát ez egyenlöre egy FOS.
Hol megjelenik a play gomb hol nem. Ha megjelenik hibüzenettel leáll.
Ha megjelenik a login képernyö vagy failed connect vagy cannot connect due to server traffic.

Ez a mûvészet, bentvok a városba nagyba stallozok, adogatom a stonét elementet, írok all-ba, egyszercsak hirtelen dc-t kapok, és utána ugye 3-szor kiírjah inspi van, elindítom 2 perc múlva már írtam be kódot, és kiírja ha bevannak lépbe az accra, dc-t kapok és bevannak lépve, pont amikor dc-t kapok, és egésznap probálkozott és várta h dc-t kapjak vagy miO.oNemtudják az accomat...Megkértem gyik régi guild társam h írjon rám, és cannont find, nem vok elérhetõ,de ne mtok belépniO.o

JackyBoy
az én kezemben sem állna rosszul egy sun bow, de elõre tudom, hogy nem lesz akkora szerencsém, de a köcsög törökök meg gyûjtenek vagy 50et és elraktározzák maguknak aztán joymax kiveszi szépen mikor már a törökök felszerelkeztek...

back from the past.

úgyhogy jöhetne az a sun staff xD

az megeshet, hogy alapból magasabbra állították droprátát, hogy könnyebb legyen átállás 9d-re, és ennek mellékhatása, hogy sox-ból is több esik

dragon11
Mivel nincs Deco online-nak külön topic, s egy a "fejlesztõ" ezért megkérdem.Melyik a jobb, Shaman, vagy Magician?THX.

Egy NEW-ra.

cikasz
Sziasztok. Ti melyik szerveren nyomultok leginkább?
Melyikre érdemes menni?

Bocs, de nekem nem játékélmény a handgrindelés, ez van valakinek bejön, valakinek nem..😄 inkább nem kategoria jellemzõ..

http://www.youtube.com/watch?v=EIXyrlqUZe4

botforum.co.cc :p

WuFraZselic
weee ma éjjelre meglesz uj KD rawr :F

WuFraZselic
lövésem sincs hallod, firefox, sro is ilyen lett, dölt és kisebb betûk, hiába állitok bármit is, ilyen ... mindez sro update óta amugy lol 😄
btw nem buherálom pk2-t. MÉG, majd 90en, mikor indul a job

THeArrow
báz még 1 hét se telt el 😄, de amúgy igazad van tényleg gázos, de ha ien ütembe esik a sun majdcsak esik nekünk is hameg nem... _I_ 😞

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;