Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

datango
hhehe, megyunk janganba a piros lámpás negyedbe egy kis goldot keresni?😄

Maala
én úgy hallottam, hogy már melegek is házasodhatnak, szal jaja, éljen a SRO házasság.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

datango
hát , megnemmondom neked már 😛 annyi helyen megfordulok 😊 de valahol olvastam hogy lesz ez az esküvõi ruha, aztán lehet egymásnak adni ajándékot, meg hogy álitolag aki egy párt alkot és egy pt ban olnek az +sp/exp et kap.

Ezeket olvastam vhol , nem akarok kuruzsolni , sem félrevezetni senkit tehát ne köpjetek le ha hulyeség😛

Nem arra van az a fehér ruha ? Amiben a GM ek járnak ksro-ban

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Már énis hallottam róla. Majd kiderül, hogy lesz-e belõle valami.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

THeArrow
lol maalaaa be my párom plsss xDDD

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

draxler12345
aegen vennék max 70 es nuker speares karit.
ugyanitt eladó 72 es hybrid int sword/shield kari sok item mailos cuccokkal... pl 2 pet , ördög,angyal szárny pirate sapi stb :]
ja és még ha érdekel vkit 100m is eladó aegen olcsóbban mint a rendes ára 😊

Ugy tudom a Perfect Worldben lehet hazasodni, SRO-val kapcsolatban meg nem hallottam ilyesmirol. Hol olvastad?

datango
errõl a házzaságosdi dologrol hallotatok? vagy ez is csak kamu hír? 😊

Maala
nem értem, ki mondta, hogy takarodj innen? ne menj má' el, valakin kell nevetni is. :-s

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
hah, tegnap tudtam meg egy újdonságot silkroadban, szal... :-)

Maala
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

nincs mikulás?!?!?! te szemét, miért írtad meg privátban?!

asztán = aztán 😄 korán keltem ahogy látom😮

Te ide figyeljé má na,nem érted a lényeget azért botol sok ember hogy ne kelljen kockulnia és ha már egyszer megcsinált kézzel egy karit magasra minek csinálja meg mégegyszer csomo szenvedés stb,és itt normális emberek vannak csak normálisan kell viselkedni:S:S:S:S Nem tele spammolni a topicot a szerencsétlen bizonyíték nélküli találgatásokkal "hírekkel" meg ha kibasznak innen valakit az asztán neked nagyon sokat számít:S<#vigyor2>

Meghagytam neked a bal lábszárát, pm ha kell :x

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Demila
szegény gyerek szörfözik itt vígan a szavakon ,e szegénynek gondolom nyílvánvalóvá vált ,h jópár öregcápa úszkál már ebben az SRO vízben . <#hehe> . Én nem úszok rá , mert már ti széttéptétek <#buck>

,de az a Neked sem a szomszédod a hülye beírás , hát az nagyon ott van lol <#worship>

X-bow Apollo

monnyuk abban télleg van valami, hogy ezt a gammát ázsiai kockáknak fejlesztették, akiknél nem ritka, hogy a gép elõtt halnak szomjan...

Lord Nomak

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Egyszerûbb neki az istent játszani csak fogalma sincs magáról Joymaxról és a botok helyzetérõl, egyszer olvas valahol valamit és azt hiszi az lesz vagy az a helyes.. mint sokan mások is.
Abban meg valahol igazad van, hogy botot használni egyszerûbb mert van élete is az embernek, csak hát senki se kérte az embereket arra, hogy 3-4 hónap alatt húzzanak fel egy karit fullosra, lehet ezt nyugodtan is játszani, 1 év alatt is lehet full farmed karaktere bárkinek de ahhoz türelem kell azért.

A jatek ugy lett megtervezve, hogy botot kelljen venned. Ezen nincs mit tovabb vitatkozni. Aki kezzel maxolja a karakteret annak sziplan nincs maganelete.

Lord Nomak
Szerencse hogy ennyire belelátsz a fejembe barátom. lol. Neked a parlamentbe lenne a helyed a sok birka között az ilyen kommentekkel. Van egy olyan érzésem, hogy csak az elmúlt 1 évben több olyan dolgot tettem amit te az X éved alatt nem.
Ha továbbiakban mondandód van elöbb gondold át kinek mondod azt és mire fel mert nem minden esetben ítélkezel helyesen.. nem mint ha ítélkezhetnél bárki felett is.
Az meg hogy rev6ot el tudod olvasni vagy más fórumokat hûha.. bizonyíték ? Van ? Nincs.. akkor mirõl beszélünk ?

Super Saiyan
"aki nem fizet premiumot és nem fizet premiumot" <#idiota>

>:C

egyébként at16 ki a nagyobb kocka: Aki éjjel nappal 14+ órákat tolja és arra veri a nyálát hogy ott 1 botter de nagyon nagyot fog szívni majd 1x csak. vagy az aki : Bottol közben el megy a barátjaihoz aztán csajozik és neki van élete és nem olyan no lifer mint a kézzel grindelõk, mert be vallom, én se használtam botot, nem vettem silket, lett is eredménye rendesen! No lifer lettem de már le szoktam! At neked is ezt ajánlom! Szerezz botot vagy hagyd a fenébe!

Lord Nomak
Az jó, update után mikor multi megjelent 4 karakterrel léptem be csak összesen, azóta még mindig nincs bajom egyikkel sem. xD
Rev6 is tud ám..

doxadmin
Hi

Ez a rev6-ra is ki volt írva hogy update után min 24 órával lépjenek csak be bottal, mert figyelik. Nah jó vicc.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

at16, figyelj te most itt írod hogy mi jaj de nagyot fogsz röhögni a bottereken 2 hét mulva... joymax pont arra megy aki nem botol! aki nem fizet premiumot és nem fizet premiumot azt kapásból bannolják.at16 ajánlom hogy minnél elöbb vegyél silket és kezdj el botolni és úgy nem bannolják a karid. ennyit errõl...

Senki nem sértegetett téged, te akarsz röhögni rajtam (igen botolok) és te parasztozol másokat.
Nõj fel és járj suliba, olvass sok könyvet attól lesz majd szókincsed is, és rálátásod is a dolgok menetére.
No mentem kockulni, neked meg jó "röhögést" a "botbannhoz".

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Super Saiyan
hát neked sem a szomszédod a hülye XD

>:C

byzhouse
te csináltad a feszültséget

at16: "botoljatok csak nyugodtan nincs még botírtás😄
csak én tudok egy nagy titkot amivel mind mind meg fogjátok szivni LOL de várom már"

... (lusta vok leírni)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

kár hogy ilyen emberek vannak, :S remélem mire felnövök normális emberkékkel fogok összetalálkozni nem ilyen : "kivagy te at16 he? mivan veled bann? haggyadmármagad na takarodj innen!" parasztokkal...

kockuljatok tovább ........

Ah látom a "haverod olvasta valahol".
Akkor nyertem, nem is volt neked ötleted 😄

byzhouse
ez volt az a NAGY titok ne röhögtes 😊

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

majd ha agyatlanul gondolatok nélkül kidüllett szemmel nyomkodod bill.t, h megcsináld azt arohadt szintet, akkor rá fogsz jönni miért botolnak itt sokan... itt nem az a kérdés jó vagy rossz ember, hanem h egyáltalán ember 😄

asd

Hmm lv52, az kemény 😊
Ez a "majd meglátjátok" számomra azt jelenti, hogy te is röhejesnek tartod az ötleted.
Ha van egyáltalán neked olyan 😄

és miért nem? lol
csak azt tudom hogy az update után aki egybõl vagy botol vagy No-dc kliensezik azt bannolják és ne kérdezd honnan haverom olvasta egy fórumban.
mellesleg lehet hogy nem lesz belõle semmi mint ahogy mondtam

byzhouse
szerintem nyáron lesz nyuszika event :$

kyron!

volt egy 52 es karim teljesen kifarmolva és még játszottam volna még vele csak mindenhol sajna azt láttam hogy bot bot hátán és én ott egyedül kézzel ölöm õket... na mondtam elég....

és igen 52 es kari hu de nagy kari oltogassatok csak nem értem miért kell köcsögnek lenni egymással :S

még nem tettem le semmit se az asztalra de le fogok
de te igy hogyha esetleg csalsz a játékban az életben se lehetsz/leszel valami jó ember..

Lord Nomak
Mivel über pro vagy hiszünk neked, tettél már le valamit az asztalra egyébként ? Én még nem láttam.

cement
2HÉT? UUU TUDOM MIRE GONDOLSZ MAR
EASTER EVENT? 😄😄D lol

respect to the man in the ice cream van

nem értem mi hasznod származna 1 igazi botirtásból, max káröröm...
van 1 olyan tippem, hogy te még 1 botmentes sroban sem lennél képes felvinni egy karit 72+ra kézzel, mint azt itt legtöbben tették...

Nem tudom, hogy manapsage letezik-e ingyen bot. Ha igen, es valaki hasznalja is, nos az meg is erdemli.

Masfelol rohogj csak a markodba. Amig a JOYMAX nem megy csodbe - marpedig ez nem varhato a kozeljovoben - addig az iSRO tele lesz botterekkel.

Ez a JOYMAX-nak kemeny uzlet, es eppen ezert nem fogjak nehany legit kedveert lecserelni a jol bevalt uzleti modellt.

igen gondoltam hogy ez fog lejönni belõle 😄
de majd meglátjátok kb 2 héten belül

én nem is mondtam hogy itt botolnak, csak hogy aki botol......... 😄

Természetesed a második és a harmadik mondat at16-nak ment.

Legalábbis 2 év 0 ban alapján azért már tudom mit merre hogyan.
De azért kíváncsi lennék a megcáfolhatatlan tudásodra amit senki más nem tud...
Bár gondolom ezt nem fogod megosztani (talán nem is tudsz semmit?).

lol
itt legtöbben játszanak már vagy 2-2.5 éve, ezalatt az idõ alatt sztem minden titokra fényderült xD

asd

cement
itt senki sem botozik menj innen sipirc

respect to the man in the ice cream van

😄😄😄😄😄

😄DDDDDDDDDDDDDD

asd