Silkroad Online (iSRO)
  • Maala
    állítólag most 90re fogják emelni a lvl capet, mmint legközelebb... de sztem csak 80ra, és utána majd 90re... :) viszont 80hoz tényleg kéne vagy 100 új max mastery. :)
    sweech, mind2nek volt külön karija amúgy... :) öcsike, és a bátyja (úristen, olyan rég írtam le ezt a szót, így kell írni?), külön-külön géppel és karival.
    amúgy azért jobb, h a2en tolnak 1 karit, mert egyik éjjel, másik nappal, 24 órán át mindig van vki a karival, sokkal jobban fejlődik, mint a mob, etc...
    ez a 2x dupla XP scroll nem rossz, egész jól lehet vele haladni... (fél óra kiesett 1 trade miatt, így csak 45% :-/ jah, de még van 15 percem, most jut eszembe)
    SP farm. 101x is leírom, van idő... van a karakter szintje, meg van a legnagyobb masteryd szintje. ha a 2 nem egyezik (ugye csak a kariszinted lehet nagyobb -a meghalós farmot most hagyjuk ki plz :)), akkor szintenként -10% XPt kapsz a MOBoktól, és +10% SPXP-t kapsz a MOBoktól (questre nem vonatkozik). de sima XPt mindenképp kapsz 10%ot, tehát ha 10 szinttel vagy lemaradva, akkor teszem azt 200% SPXPt kapsz, és 10% XPt (mert ha nem lenne a szabály, akkor nem kapnál XPt... :D)
    de ehhez kell egy jó SoS fegyó, 20 alatt pl kitűnő az SoS bow, mert nem ér oda hozzád a mob, ergó nem sebez, és nem halsz meg, mint a kisbot. :)
    (no vajon hányan írták le ugyanezt, míg én válaszoltam? :D)