82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Madmano
    Az ijjász bandita küldihez a JUHO nevü NPC-t hol találom?
  • Maala
    állítólag most 90re fogják emelni a lvl capet, mmint legközelebb... de sztem csak 80ra, és utána majd 90re... :) viszont 80hoz tényleg kéne vagy 100 új max mastery. :)
    sweech, mind2nek volt külön karija amúgy... :) öcsike, és a bátyja (úristen, olyan rég írtam le ezt a szót, így kell írni?), külön-külön géppel és karival.
    amúgy azért jobb, h a2en tolnak 1 karit, mert egyik éjjel, másik nappal, 24 órán át mindig van vki a karival, sokkal jobban fejlődik, mint a mob, etc...
    ez a 2x dupla XP scroll nem rossz, egész jól lehet vele haladni... (fél óra kiesett 1 trade miatt, így csak 45% :-/ jah, de még van 15 percem, most jut eszembe)
    SP farm. 101x is leírom, van idő... van a karakter szintje, meg van a legnagyobb masteryd szintje. ha a 2 nem egyezik (ugye csak a kariszinted lehet nagyobb -a meghalós farmot most hagyjuk ki plz :)), akkor szintenként -10% XPt kapsz a MOBoktól, és +10% SPXP-t kapsz a MOBoktól (questre nem vonatkozik). de sima XPt mindenképp kapsz 10%ot, tehát ha 10 szinttel vagy lemaradva, akkor teszem azt 200% SPXPt kapsz, és 10% XPt (mert ha nem lenne a szabály, akkor nem kapnál XPt... :D)
    de ehhez kell egy jó SoS fegyó, 20 alatt pl kitűnő az SoS bow, mert nem ér oda hozzád a mob, ergó nem sebez, és nem halsz meg, mint a kisbot. :)
    (no vajon hányan írták le ugyanezt, míg én válaszoltam? :D)
  • Madmano
    Akkor sp-farm.
  • sweech
    miért jó 2-en vinni egy karaktert?
  • Szaruman
    Gondolod?:) Nem említették, h emelni fogják. És ciki lenne, ha úgy fejlesztene, h majd emelik, és mégse:)

Xp farm: olyanról még nem hallottam:)
  • Madmano
    Egy láma kérdés:mi az az"xp farmolás"?
  • Maala
    mastery cap sztem nem olyan nagy téma... de mire a mastery capbe ütközne, addigra már emelve lesz... :D
  • mempfo
    sziasztok áááááá minya 32 tok jóó
  • Szaruman
    Mindenképp 1-et válasszon, különben beledöglik az spfarmba:) Meg a mastery lvl cap-ba...
  • Kavácska
    pedig azért nem árt ha mondjuk egy 4000-es ütésre annyit ír: BLOCK
    és persze Murphi törvényei alapján úgyis a legnagyob ütést védi ki, amire 3 mp-ig készül az ellen :D Ezt persze az ő Murphi-je mondaná csak, a tied tuti a 300as sebzést blokkolja inkább lol
  • Jagi
    Majd meglátjuk... :)
    Ütök oszt meghal :) blokkolhat ahol akar ;)
    Mondjuk ehez még nőni kell :)
    De a koncepció nem rossz... csak 28 szint alatt hozzánőtt a karimhoz a Glavie. Elképzelni sem tudom karddal+pajzzsal :)
  • Maala
    dehogynem jó. csak én így csinálnám. :) csak egy elképzelést írtam le, nem parancsolgattam... :)
    de magas szinten azért már fontosabb a block, mint a nagyobb sebzés. (legalábbis a köcsög nagyok mind megveszik a jobb pajzsokat :))
  • Jagi
    52+ on már nem jó a spear? Én az maradok végig, még ha ki is nyírnak minden lépésben :)
  • Maala
    nem nyert! hidd el, láttam, mit művelt, meg dumáltam vele. kockának kocka, az tuti. :D (like me :-/)
    szóval a tesójával játszik, 60+osak, és gondolom összedobták a pénzüket. a gyerek megbeszélte egy másikkal, h stallban eladja neki a cuccokat, előttem vett meg 1majmot meg 8 órát... és még 2t keresett a tesójának... :) durva. gondolom vettek vagy 20-20 db 4hetes dupla XPt is... :D

Madmano: sztem húzd 30ig a speart, onnan hagyd a fenébe, addig megtanulod a heudkasi-ból a passzíokat, a 30as skillt, chain spear, soul spear, ghost spear (asszem ennyi), a többi pontot mind force-kra rakod (persze farm kell), és majd ha netán 52es leszel, váltasz swordre. :) de ez csak az én véleményem. (amúgy alacsony szinten -~16- való farmra, egyértelmű, hogy SoM +3 bowot ajánlom :D:D:D)
  • Jagi
    válassz ki egyet és szerintem azt húzd... ha nem akarsz nagyon nagyon sokat sp farmolni :)
  • Madmano
    19
  • Jagi
    Hanyadik szintű vagy? A helyedben csak egyre gyúrnék...
  • Madmano
    Főleg a kardot.De csak 1-2szintel van elmaradva mögötte a spear.
  • Jagi
    Miért? Melyiket húztad?
  • Szaruman
    Amilyen skilleket fejlesztettél, triviális:D
  • Jagi
    De a kard + pajzzsal is lehet boldogulni...
    Ők ugyebár egyszerre többen is jöhetnek és ha jól emlékszem annak idején nagyot is ütöttek szal én a glavie-ra szavazok, mert ha jól helyezkedsz 2-3-at is sebzel 1x-re.
  • Jagi
    Nekem a Glavie nagyon bejött rájuk :)
  • Madmano
    Hali.Nem tudom eldönteni,melyik legyen a fegyverem:kard pajzsal vagy egy elég bika spear?Amennyivel jobb a pajzs blokkolásnál,annyival erősebbet üt a spear.Konkrétan tigrisről van szó ellenfélként.
  • Szaruman
    Kis kocka pénzeszsák lehet az illető:)
  • Jagi
    Ja, úgy viszont: pááászmek!
  • Szaruman
    Annyi van még neki hátra.
  • Jagi
    Nincs is item mall annyi ideje! :P :DDDDDDDD
  • Maala
    ehh... láttam egyik 60+osnál olyan majmot, miben van 600+ nap. aszittem, rosszul látok. :) de mostmár az én majmomra is elnyomtam az órát, úgyhogy abban is van 38 napocska... :) (azért kis különbség, AZ MAJDNEM 2 ÉV!!!)
  • sweech
    huh még jó hogy vettem tegnap egy xpduplázót 650ért...még van belőle 2 óra :)
  • Maala
    hehe... hát igen, azzal már szépen tudsz farmolni. de pl egy 32 SoSu +3as blade/glaive-vel még jobban... :D
    fél óra, és nem lesz több itam mallos cserebere, egyesek meg még feljebb viszik az áraikat... érdekes. :)
  • shaime01
    16+5 8crit blade akkor most 21-esnek felel meg? mert akkor ezzel már tudok normálisan farmolni majd lvl 16-n hwhw
  • sweech
    én meg reflexből megvettem volna :D
  • Kavácska
    én is ledöbbentem volna, ha 1 aranyért látom...
  • WuFraZselic
    Huh, nekem ez a 35ös quest bonyolultnak tűnik :D nem vágom mit kell csinálni igy első olvasásra, de majd rájövök :D megöltem ma 4 giant ongot, kb 30 simát, 10-12 blood ongot, de gyűrű sehol... itt is elleszek egy darabig asszem... :D
  • gameplusz
    Nem, már éjjel 2 volt, de azért sajnálom... (és voltak előttem ott, csak látom, hogy veszik előttem...)
  • Maala
    bocsi, ha megsértelek, de gondolom te is érzed, erre nincsen jobb szó: noob :D
  • gameplusz
    Tegnap olyas valamit láttam, amit sose fogok elfelejteni, és okolni fogom magam egy életen át...

Benézek egy stallba, ott egy sos, 1 aranyért, mondom faja, 32-es blade, akarom venni, közben elbambulok, és elviszik előlem...
  • sweech
    húúú de jó játék a silkroad
  • sweech
    jah így értem
  • Bucser
    Igazából annak akarják elejét venni, hogy egyesek így keressenek pénzt. elmentek az ebay.comra 5-6 dollárért árulják a silkroad gold millióját. Nos vesz silkért majmot eladja 1-2 milláért dupla haszon amibőől keres 16 dollárt ami már 160 silk.. ÉS ugye a 160 silkből nem csak 1 majmot tudna venni újra hanem 2-t. Azaz duplázza apénzét minden egyes újraforgatással... Nem kicsi üzlet és valszeg ennek akarják elejét venni.