Silkroad Online (iSRO)
  • Lord Nomak
    hm, amikor az Oasisra szerver megnyitotta kapuit, átmentem rá, mivel az acc-omat feltörte valaki ügyes, és mindent kiszedett belőle, van egy csupasz 39-es bow+ice skilles karim, gondoltam, hogy fegyvertelenül és pénztelenül nem tudok harcolni és összeszedni kb 1 millát, hogy megvegyek ismét mindent. Ezért arra a döntésre jutottam, hogy átmegyek Oasisra, át is mentem, elkezdtem egy karaktert ami sword+shield+fire volt, hát nem tetszett ( 25-ös szintnél abba is hagytam ) eladtam onnan mindent, és elkezdtem egy karaktert ami most 16os speares+lighningos, vizsgák miatt kihagytam 2 hét játékot, mire visszamentem, beléptem az új party match systemmel egy partyba, ott tartozkodott egy BananaKing nevü játékos aki 64-es szintü. Ezek után kérdem én azt, hogy kb másfél hónap alatt, hogy érte el azt a szintet úgy hogy semmi okosságot nem használt, és mielött valaki azt a választ adja, hogy 2* exp scroll.. Hát azt nem nagyon hiszem el, mert amikor elkezdődött a szerver még nem volt olyan, és akkor is 4 nap után 39-es szinten volt, és egyedül mászkált skorpióknál. Egyébként már nem is tudom kinek mondtam, de ha jól emlékszem Sig-nek, hogy a ligtning + spear az szar. Ezúton kérnék elnézést mert tévedtem, most azzal a karival 16-os szinten lecsapom a 22-23 traderek thiefjeit.