82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #5677
    ez mei kserver ? :D
  • Maala
    ehh... nem is tudom... valahogy most nehéz visszavergődni a játékba. :)
  • Jagi
    :)
  • inter15
    Ezt estére kérjük az Uruchi -val is megismételni.
  • Bucser
    MEKKORA LOL:D Hullottak a n00bok mint aratáskor a búzakalász:D
  • Jagi
    Lehet összefostam volna magam, mikor kilovagolok Jang-ból és ott vér a kapu előtt a Tigergirl :DDDDDD
    Jó hogy nem voltam ott... :D egyszer láttam hozzá is tudtam érni, csak a kölcsönös érintkezésben már meghaltam :)
  • Maala
    hmm, át kellett volna neveznem a képeket, bocs a hüjeségemért. ígérem, legközelebb linkelés közben kikapcsolom SROt... :) (és még az előző hszt is szétcsúsztattam, nagyon ügyes vok :-/)
    a_hajsza_kezdete
    majdnem_Janganban
    a_nep_odasereglik
    bemenni_vagy_nem_bemenni
    a_nyertes
  • Bucser
    NEmnyert hangszórót próbáld a képeket újra pls:D
  • Maala
    no, akkor a képek. (remélem, idősorrendben)
    a_hajsza_kezdete
    majdnem_ Janganban
    itt elgondolkodtam, hogy csak simán bevigyem Janganba, vagy leszálljak-e a lóról... utóbbi mellett döntöttem, és nem bántam meg :)
    a_nep_odasereglik
    és íme a nyertes, aki végül a nevét tudhatta a képernyőn. bowwal volt, és 1 darab dropot nem szedett fel. pedig elhihetitek, elég sok drop volt. :)a nép azonban úgy eltüntette, hogy mp-nként többszöri gombnyomásra sem jutott nekem semmi. :) egyébként ő is Athensről ruccant ki. a dolog pikantériája, hogy miközben Jangan felé tartottam, és már tudtam, hogy ott van, valamint azt is, hogy van Global Chat-e, ŐT akartam megkérni, hogy szóljon az embereknek a közösben...
    sztem elég poénos kis "event" lett ebből. (amúgy sokan azt kérdezték utána, hogy mikor lesz még ilyen esemény... :))
    bemenni_vagy_nem_bemenni
    ezután már nyílvánvaló volt, hogy hála a bow-osoknak, meg fog halni a kedves. :D
    a_nyertes_pedig_nem_mas_mint
  • Maala
    no, meg is halt. új szerver, jó mi? :D
  • Maala
    HAHAHAHA :D
    majd kaptok pár képet. "valaki" (én) odavitte TGt a South Gate-hez... affene...
  • Maala
    hmm, megjelent tiger girl az új szerveren első alkalommal. :) gratz neki. :)
  • Jagi
    :DD rajtam volt a sál és mellettem pvp-ztek a faszikám lightningja engem is fingatott mert ott álltam mellette :DDDD
  • Jagi
    Az a Chainlightning, de nem tudom van-e itt ilyen...
  • Bucser
    Az áramnál 2 nuke skill van az egyik a Lionshout sorozat ez kicsit sebez viszont sokkal rövidebb a cooldownja és azonnal elsül. A Wolf's Thunderbolt pedig írtózatosan nagyot üt viszont amíg tart a cooldownja 2 lionshoutot eltolhatsz. ÉS ugen bizonyos körön belül akár 5 mobot is üthet egyszerre ezért néha kicsit vigyázni is kell vele:)
  • Lord Nomak
    jahm értem =) köszi

egyébként a jég skillnél ott van a jégesső, a tűznél a meteor, az áramnál mi van ? az ami körbeszalad 3-4 emberen akár ?
  • Bucser
    Pure int az amikor valaki csak az intelligence-re tesz a STrengthre egyáltalán nem tesz pontokat. A nuke-ot pedig leírtam #5658-ban:)
  • Bucser
    Úgy csinálja, hogy hárman játszák 0/24-ben. A bot nem tud ennyire gyorsan fejlődni.
  • Lord Nomak
    Meg még annyit kérnék, hogy valaki magyarázza el nekem ezeket a szavakat meg rövidítéseket, mivel 5 évig cs-ztem, és jelenleg is cs-zek, és az ilyen pure, int, nuke meg a társaik ott nem használatosak =D Wow-ban meg nem foglalkoztam semmivel, mindig kilőttem a boxot, szóval nekem ezek új szavak :S
  • Bucser
    Amikor úgy öl a kari, hogy nem használ fegyvert tehat nem lő az ijjal és nem üt a fegyoval és túlképp fegyver sem kell az elsütéshez hanem puszta kézzel harcol túlképp. Azert szoktak fegyvert hasznalni mellé hogy erősítse a hatását.

Tehat a Lionshout az kis nuke a Thunderbolt meg nagy nuke:) és ugyanez megvan a tűznél a fireball a jégnél meg a frostnova és a Iceshower asszem így hívják.
  • Lord Nomak
    Ja és ami az abszolút vicces, a karakter pontok amiket kapok szintlépésnél még nincsenek elosztva, kiváncsi leszek, hogy meddig fogom bírni, hogy ne kelljen szétosztani. Mondjuk spear skilleknek köszönhető hogy +106 hp-t hozzáírtam az életemhez, igaz kicsit sokban van a poti most mint alapból lenne, dehát hajt a kiváncsiság, meg elöző karim a szerveren hagyott nekem 960 ezret, szóval még bírom potival még egy darabig :P Egyébként, sokkal jobb érzés volt leülni játszani 2 hét szünet után, teljesen új karival szinte. Nagyobb az izgalom új fegyver meg skillek miatt, meg nem érzem a monoton questek ismétlését ( még ) :)
  • Lord Nomak
    hm, amikor az Oasisra szerver megnyitotta kapuit, átmentem rá, mivel az acc-omat feltörte valaki ügyes, és mindent kiszedett belőle, van egy csupasz 39-es bow+ice skilles karim, gondoltam, hogy fegyvertelenül és pénztelenül nem tudok harcolni és összeszedni kb 1 millát, hogy megvegyek ismét mindent. Ezért arra a döntésre jutottam, hogy átmegyek Oasisra, át is mentem, elkezdtem egy karaktert ami sword+shield+fire volt, hát nem tetszett ( 25-ös szintnél abba is hagytam ) eladtam onnan mindent, és elkezdtem egy karaktert ami most 16os speares+lighningos, vizsgák miatt kihagytam 2 hét játékot, mire visszamentem, beléptem az új party match systemmel egy partyba, ott tartozkodott egy BananaKing nevü játékos aki 64-es szintü. Ezek után kérdem én azt, hogy kb másfél hónap alatt, hogy érte el azt a szintet úgy hogy semmi okosságot nem használt, és mielött valaki azt a választ adja, hogy 2* exp scroll.. Hát azt nem nagyon hiszem el, mert amikor elkezdődött a szerver még nem volt olyan, és akkor is 4 nap után 39-es szinten volt, és egyedül mászkált skorpióknál. Egyébként már nem is tudom kinek mondtam, de ha jól emlékszem Sig-nek, hogy a ligtning + spear az szar. Ezúton kérnék elnézést mert tévedtem, most azzal a karival 16-os szinten lecsapom a 22-23 traderek thiefjeit.
  • datango
    mi az a nuke ? láttam már korábban leírva hogy nuke de miis az pls help! :)
  • Maala
    hmm, nekem a sebesség számít, elvégre ez most csak poénkari... (ha főkari lenne, akkor ugye a minőség számítana) szóval nem kell 2-3s passzív mindenből, ahhoz farmolni kéne. :D
    mellesleg a blockról. ha megvan a 10es passzív bicheonból, akkor is lesz blockolás, "minden 100. ütés" (1% ugye :)) de hogy a heuksai 10. sorában is van blockot erősítő skill, ezen lehidaltam. go sleep --> páz
  • Bucser
    Az nekem is csak unalmas volt mert egy lionshout és egy imbue sima támadással halt mindket Hyungo:D és le volt hagyva 5-el a masterym:) Ja és meglenne az összes passive 3-asra felhúzva természetesen.
  • Maala
    ehh... lol? :D
    enyimhez ~5600 SP kell úgy, hogy 30as szinten fel vannak húzva a skillek. ami sztem egyáltalán nem teljesíthetetlen... persze Fire-ből nincsenek benne az olyan skillek, amik PvPhez kellenek... azt később :) (pl a status effect csökkentő buff)
    "szegény kari kicsit könnyen halna"... még jóhogy. :) elvégere full intről beszélünk. ez nem full str, hogy megcsinálom a 2. Hyungo flages questet HP poti-használat nélkül. :)
  • Bucser
    hmm:D ahhoz amit én szeretnék 31-es szintre 10550 SP kell:) 0-ról egészen addig:) nem is rossz csak szegény kari kicsit könnyen halna:D viszont 3 nuke.ja lenne meg 3-as harmony-ja:D meg 7--es ghost spearje. Ez abszolút csak PVP build bár megállná a helyét mobok ellen is potival.
  • Bucser
    igen hogy mennyivel hagyd le hozzá a szintedtől a masterydet
  • Maala
    jah. :) pl ráklikkelsz a masterykre, akkor kibontod az adott skill-ágat. :D (2. számolásra már siekrült rájönnöm, hehe... :)
    "Required Mastery Separation" viszont erről 5letem sincs, mi lehet... talán a farmolás mennyiségét akarná megadni?
  • Bucser
    Tiszta sor:) Ez nem kőbe vésett elvégre ez nema 10 parancsolat. Felteszem majd amit megcsináltam aztán aki gondolja és talált benne hibát az küld nekem privátot és hozzáteszünk, vagy javítunk. A Gondom az hogy nekem ma tanulnom kell (nem hiszem hogy fogok aludni mert holnap ipargazdaságtan Vizsgám lesz) holnap vizsga utan alszok és utanna megcsinálom és feltöltöm.
  • Bucser
    IGen ez az. Én egy régebbit linkeltem be anno. Ez is majd belekerül a FAQ_ba nagyon sokat tud segíteni csak értelmesen kell használni.
  • Maala
    ezt találtam, ez az?
    http://www.nerdwerx.nl/sro/index.php
  • Maala
    ehh... akkor már ennyi erővel ki is lehetne javítani, ami hiba van benne... azt a párat.
  • datango
    ok köszi!
  • Maala
    hmm, mintha azt olvastam volna utána, hogy az a link már nem műxik...
  • Husimoto
    Bucser belinkelte az offtopikban nemrég ott megtalálod ha minden igaz:)
  • Maala
    hmm, az vok jah. :D nagyon jó a pajzs. :) szóval attól még fogom húzni, ha jó pajzsot találok. :D hol van az a skillpontszámoló?
  • Bucser
    Fejlődni jó a Glavie viszont PVP-ben a pajzsból jövő blokk nagyon jól tud jönni:D ÉS mivel intes nagyrészt nuke-ol harcban sokan csinálják, hogy kiváltják a glaviebe ölt skillpontokat és a block ratiot növelő skilleket használnak. aztán ez vagy bejön vagy nem:D
  • shaime01
    hja jó nem tudok olvasni sry :)
  • shaime01
    full int swordos leszel? mert te elégé pajzsika mániás vagy nem? :)