Silkroad Online (iSRO)
  • shaime01
    egyébként megtudnád nekem mondani hogy ez a ghost walk hogy is megy? ugyanugy mintha arréb akarnék menni csak hoppszala odateleportál? hmm és az int-es karakter armor-t viseljen vagy inkább garmentet?
    áh mért ilyen nehéz az élet? ^^
    blade-ről jutt eszemben az a karakter is nagyon tetszik egyedül a bow-s nem tetszik meg a swordos wáh esküszöm ha a silkben lévő nehézségi sorrendet fel kéne állitani az a következő lenne

1. int vagy str
    2. karakternév
    3. karakterkinézet
    4. sp farmoljam vagy sem?
    5. expelés magas szinten
    :P

olyan rossz érzés amikor az ember mindent ki akar probálni egyszere, közben folyamatosan olvasom a forumokat és ott szinte mindenki a full str felé huzza magát pvpben és nem intre wáh hja és még vmi flying dragonrol mi a véleményed? mert ha pl nyomok egy fire river-t és eldobom a glavie-t akkor az együtt sebez nem szóval tüzesen ér oda mert láttam karikat akik 2k-s dmg-eket dobálnak csak ugy mert megtehetik ami sztem elégé szép? ( tényleg str/ fire/glaviesnál a fire mastery-t meddig kell felhuzni? posion fire river kell neki? vagy elég lvl 24-re és inkább a heuskalra concentrálni? ) ja és a kérdés amire még nem kaptam választ conc-t minden karinál érdemes min lvl 1-re kifejleszteni?
    egyébként bocsi bucser ha sok a kérdés de még kezdő vagyok és szeretek egy játékban elöször tapasztaltot szerezni kivülről aztán belecsapni a lecsoba nem pedig jajdearanyosakarim és kiderül 10szintel később hogy ez bezony kuka :)