82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#5637 Sokminden nem került még bele a gameba. -
#5636 Hold törölte a FAQ-ot meg úgy az egész tárhelyet. Nálam le van mentve (számoltam ezzel a lépésével) a küldi leírások is megvannak. Szerkesztek rajta (pl fórumszabályzatot kicsit átírom meg teszek bele holnap este egy kis leírást az SP farm értelméről és egyebekről) azután holnap holnapután visszateszem. -
#5635 Még nincs benne a játékban (állítólag). -
#5634 elvileg, hogyha +olnád a tárgyat, akkor a steady bizonyos esetekben megakadályozza azt, hogy a tárgyról lemenjenek a +ok. gyakorlatilag ez nem nagyon műxik, legalábbis nekem még sosem jött be... valaki meg tud nyugtatni egy ellenpéldával? :D -
#5633 lol. :D
én ezzel a kihagyással meguntam egy kicsit a full strt, és kipróbálom asszem a full intet. amit én fogok csinálni. (pár óra fórumozgatás után alakult ki bennem ez a nézet... :))
1. full int
2. titok :)
3. férfi :)
4. 1-2 szint farm
5. ezt annyira nem értem, mire gondolsz? :D ha XP szerzésre, akkor pl 38nál már Small Bungwang, vagy sima, mert 2 ütés lesz. szóval lehet, h a farm még változni fog, majd meglátom.
garment v armor: részemről garment. autopottal nem olyan könnyű meghalni, és gyorsabb fejlődés.
dupla xp, maki: ezek kellenének. :)
skillek: fire imbue főleg, nuke-k (cold nem), másodlagos skillként lightning, de a 2t kb ugyanúgy fejlesztem. heuksai 20ig. ebből ki lehet találni, h speares leszek, mert nagyobb a sebzése. ha már én sebződöm, az rég rossz. :)
kíváncsi vagyok, mien ez a karakter, miféle "új színt" hoz a full str nyugalmas élete után... :) -
#5632 hold féle faq ot vissza tudja varázsolni valaki? mert most nemtudom mire jo a steady!? -
#5631 faq valami ? holvan ? -
#5630 egyébként megtudnád nekem mondani hogy ez a ghost walk hogy is megy? ugyanugy mintha arréb akarnék menni csak hoppszala odateleportál? hmm és az int-es karakter armor-t viseljen vagy inkább garmentet?
áh mért ilyen nehéz az élet? ^^
blade-ről jutt eszemben az a karakter is nagyon tetszik egyedül a bow-s nem tetszik meg a swordos wáh esküszöm ha a silkben lévő nehézségi sorrendet fel kéne állitani az a következő lenne
1. int vagy str
2. karakternév
3. karakterkinézet
4. sp farmoljam vagy sem?
5. expelés magas szinten
:P
olyan rossz érzés amikor az ember mindent ki akar probálni egyszere, közben folyamatosan olvasom a forumokat és ott szinte mindenki a full str felé huzza magát pvpben és nem intre wáh hja és még vmi flying dragonrol mi a véleményed? mert ha pl nyomok egy fire river-t és eldobom a glavie-t akkor az együtt sebez nem szóval tüzesen ér oda mert láttam karikat akik 2k-s dmg-eket dobálnak csak ugy mert megtehetik ami sztem elégé szép? ( tényleg str/ fire/glaviesnál a fire mastery-t meddig kell felhuzni? posion fire river kell neki? vagy elég lvl 24-re és inkább a heuskalra concentrálni? ) ja és a kérdés amire még nem kaptam választ conc-t minden karinál érdemes min lvl 1-re kifejleszteni?
egyébként bocsi bucser ha sok a kérdés de még kezdő vagyok és szeretek egy játékban elöször tapasztaltot szerezni kivülről aztán belecsapni a lecsoba nem pedig jajdearanyosakarim és kiderül 10szintel később hogy ez bezony kuka :) -
#5629 INT-est csakis FARMOLVA érdemes vinni ha értelmeset akarsz csinálni!
Szerintem. -
#5628 egyébként szerinted az jó 5let hogyha mivel a int-es veszet gyorsan öl és összeállitotam egy buildot amihez kö kemény 5000sp kell lvl 36-ig :) és jutt ebből a fire/cold forgo bigyuszokra is márha jól számoltam 2-s sp farmal gyorsan felnyomom nagy szintre ott tradelgetek hogy legyen sok pénzem aztán mikor már nagyon sok pénzem van megveszem a megfelelő sos cuccokat lvl 16/24... etc etc
majd megcsinálom azt a karaktert amivel pvp-ni fogok?
szóval az intes lenne az előkari ! aztán lehet hogy az uj is int-es lesz de már szépen lassan sp farmolt karakter lenne ami vélemény szerint jobb mint egy sima
vélemény? lassan ugy is nyilik az uj server :) -
#5627 Pont ez a jó ebben a gameban... nincs ultimate karakter. HA PVP-zel akkor lehet hogy egy nálad sokkal ügyesebben játszó karival kerülsz szembe és kicsinál de lehet hogy egyszer valakinél te leszel az ügyesebb. Taktikákat lehet kidolgozni és tesztelni. etc. etc. Nincs legjobb. Mindennek megvan az előnye és a hátránya is. És igen ah az ember a nagyszámok törvényét nézi akkor 50-50 -es egálban van a STR build az INt-el szemben:) mindennel lehet jól játszani:) Csak az intnek jobban kell figyelnie magának:) viszont esztelen gyorsan öl:D -
#5626 még valami az uj server koreai idő szerint indul vagy europai? mert koreában már 30-ika van csak azért -
#5625 még midnig vacilálok hogy
full int spear/light vs full str fire/glavie
ááh nehéz az élet :) , de bucser az hogy teleportál oké meg minden de nemtudom, mert nézegetem pvp videokat full str és full intről sőt még pvp-ket is néztem de azt vettem észre hogy pl 2db 60-s harcol 1-ik int másik str-es 1xer egyik 1xer a másik kimagaslo fölénye nem volt.
ja és egy kérdés concentration-t érdemes fejleszteni fire/glavie-snél? mert ugy néz ki str-es leszek ! hogy mért, magasabb critical arány , nagy sebzés legalábbis szerintem ahogy elnéztem ( vagy nem? ) jó pve-ben is pvp-ben is ^^
váá mért ilyen nehéz a döntés hogy int vagy str belefogok örülni ebbe a játékba -
#5624 Szerintem az asoulspear vagy a Ghost spears köv szintje volt. -
Cat 02 #5623 azta qva !!!!
láttam két 60 at harcolni erre az egyik oylat csinál : lerakja földre botját és ilyne pörgörúgés a boton és csap egyeT :D -
#5622 NEm a gyors fejlődés titka a 4 hetes gold Scroll:D
Moonnal kapcsolatban: senki nem üldözött senkit el csak megvonták a jogait. Ő ezt nem bírta elviselni és személyes átmadásnak vette ezért inkább elment. MIelőtt megvonták a jogait felmentem hozzá TS-re, hogy beszéljük meg a dolgot de baromira nem értette meg amit mondani akartam neki. Az utolsó szög a házigazdaságban meg azvolt mikor felülbírált egy moderátort. Az ő dolga meg a többieké én inkább híve vagyok a szabad társalgásnak minthogy állandóan szanaszéjjel moderáljanak. Na kb ennyi. -
#5621 inkább 4hetesre gyűjts. -
#5620 Megszünt... csináltam egy spyszüréest es nem dobi az üzit... csak most meg harcolni kell a szerverrel :)) -
#5619 Hunter-e? -
Cat 02 #5618 Aege-n eddig lagg volt hetekig most meg full lag nélkül :D -
Avicularia #5617 Pure INT ijász,villámos-jeges -
#5616 LoL, megszünt a lag? Ma 4 órát játszottam, folyamatos lag volt... -
#5615 aszogya küldjek émélt a blablabla címre, de úgy is leszarják...
-
#5614 ez engem is érdekelne nekem is azt csinállja... -
Cat 02 #5613 mér nem laggol a gém ? :D
úgy megszotkam :D -
#5612 gyors fejlődés titka elvileg az 1 day gold exp scroll! .) kb 600k a piacon :)
-
#5611 Miért állt volna meg? Nekem nem hiányoznak:) Dobj föl vmi témát, és beszélgessünk. :P -
#5610 Mit kell azzal csinálni ha hibaüzit vág a gameguard?
-
#5609 megallt az elet miota elmentek moon ék ! :((( nemár! -
#5608 milyen kaszt?
-
Avicularia #5607 én Troy-on vagyok,lvl46 -
#5606 lol, ebben egyetértünk. :) -
#5605 80.15.232.4 nprotect.nefficient.com -
Goth #5604 garment roxx -
#5603 armor: magas fizikai védelem.
protector: fizikai és mágikus vég. (mág nagyobb egy kicsivel
gearment: magas mágikus védelem...
Kinek mi kell az armor és protectos keverhető, nekem vegyesen van mindkettő... -
Cat 02 #5602 igen de ha protectorso vayg inkább legyél az mert az ad + bónuszt -
#5601 Megnéztem a hiv. honlapot megcsináltam amit kértek, de még kéne az a sor amit a HOSTS fájlba kell betenni azt hol találom meg? emléxem itt fentvolt... -
#5600 #5591 -
#5599 lol, ha ennyire fontos neked az öltözködés, akkor vegyél. :) de sztem inkább a gyorsabb haladáshoz mérten öltözködj. :)
Szaruman, nem mindenki tud angolul. :/ -
#5598 Ki van írva a hiv. honlapra.