Silkroad Online (iSRO)
-
A Str buildnek 30+-ra ugyanannyi HP-ja lesz mint az Intesnek mannaja és tuti lehetsz hogy az nem 6000 hanem inkabb csak 3:D és a manna meg olyan 1300 körül van ilyenkor. (nincs előttem a karim (full intes vagyok) Viszont az intes ha már nem farmol lazán betesz TB-vel annyit egy szerencsés krittel mint amennyi a Strengthes HP-ja. Ráadásul ez pure mágikus sebzés szóval nagyon a STR buildelés csak a HP-ban segít más sebzést nem igazán fog vele elnylni. Egy dologban tuti lehetsz. Az intesnek bennt lesz 1 lionshout első körben aztan azonnal fagyasztas és már rád is tolta a TB-t és leterülsz mint nagyalföld. Lionshout megállítja a skillt amit kezdtél kapsz shockot amit csökkenti a kivédhető sebzést erre rájön a fagyasztás pillezhetsz de addigra mire egy magsabb szintű fagyasztás kipillezel már rajtad van a TB amitől megfekszel ha jól időzített. Ja és természetesen wind walk maxolva nála és lehet már van teleportja is tehat nem biztos hogy közel érsz hozza:) Ja 32-n már megvan neki a rövidtávú teleportálás. úgyhogy fagyaszt teleportál nukeol:) Te meg azt sem tudod honnan kapod az áldást:D
Szóval 2.ra voksolok annyiban hogy a grasswalk helyett a ghostwalk phantom legyen a cél soul spear nem ér egy kalap szart sem pvp-ben mert lassú és könnyen megszakítható. inkább Ghost spear petal mert azt azonnal eltolja és közvetlen utanna mehet bármi amig tölt a skill igaz kisebbet sebez. és ugye minden passive skjill legalább lvl 1-en és a buffokbol a physicalosak biztosan kellenek mega oparryt növelő.. dmaage-d ugyis lesz annyi mint a szemét magia ellen meg ott a garment és a magas int ez annyit nem tesz már hozzá.
EZ Szigorúan SZVSZ és meg is cáfolhatnak én így látom és ezen szellemben készül a karim:D