82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Madmano #5597 Szóval,ha azt akarom,mindkét vállamon legyen védő,akkor armort vegyek? -
#5596 Sziasztok! Miért van az, hogy Uptade-eltem és be akartok lépni erre ezt írja ki:
GameGuard error: 610
Error has occurred during running of GameGuard. Send an email to [email protected], and attatch the *.erl files located in the GameGuard folder inside the game installation path. -
#5595 hát, mert a garment az nem is véd, csak lebeg feletted (lásd: alacsony fizikai védelem), a protector félvállról veszi a dolgokat, azaz már jobb a pdef-je, de a legjobban az armor véd, mert az ugye mind2 testfeledet védi. :) -
#5594 Az azért van, mert protector vállvédő... az armor az mindkét vállon megjelenik, de a protector shell csak 1iken :) -
Madmano #5593 Hali.Egy kérdés:ha veszek a foszeromra vállvédöt,miért csak egyik oldalon jelenik meg rajta?Vagy kettőt vegyek?Mondjuk akkor is ugyanez a helyzet... -
#5592 Innen ki játszik a TROY-on (DATango-t kivéve)? -
#5591 Nyisd meg a C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts.ini-t
A végére biggyeszd oda a :
80.15.232.4 nprotect.nefficient.com
sort. -
#5590 faq-ban le volt írva de kivették -
izem #5589 Hi
valami gond van a gaméval?
kidob 1 win kisablakot,valami szöveggel ,és nem indul:-(((( -
#5588 és nem, nem SROztam, csak most jöttem bulizásból :) -
#5587 viszont 3(-blade) ról beszélhetek neked elég sokat, bár az uccsó pár oldalban megosztottam elég sokmindent a karimmal való tapasztalataimról. :) (ez de értelmetlen lett) amúgy 41es skill rox, meg vkit meg kéne kérdezni, hogy a ~41es első oszlopos BICHEON skill mennyit sebez? -
#5586 hmm, én tanácsom: speares karival max 20as heuksai skilled legyen, tovább nem nagyon kell, inkább a force skilleket kelll erőltetni. nukeolásról nem nagyon tudok még nyilatkozni, mivel nincs sok tapasztalatom inttel. :D
az egyes verziókkal kaplszolatban: 1. = sztem ezt egyértelműen glaive-re van kihegyezve, mással nem éri meg kipróbálni. 2. = light+spear, kicsit csinszolni kell csak rajta, emg eldönteni, mien skillek kellenek valójában... amúgy nagyon gyorsan fejlődik 60ra, de mégis csak ~30as heuksai skillek kellenek neki sztem, mert 51+ felett úgyis áttér swordre, a pajzs miatt... -
Danyi #5585 Köszi :) Léptem 1 szintet :) -
#5584 A Str buildnek 30+-ra ugyanannyi HP-ja lesz mint az Intesnek mannaja és tuti lehetsz hogy az nem 6000 hanem inkabb csak 3:D és a manna meg olyan 1300 körül van ilyenkor. (nincs előttem a karim (full intes vagyok) Viszont az intes ha már nem farmol lazán betesz TB-vel annyit egy szerencsés krittel mint amennyi a Strengthes HP-ja. Ráadásul ez pure mágikus sebzés szóval nagyon a STR buildelés csak a HP-ban segít más sebzést nem igazán fog vele elnylni. Egy dologban tuti lehetsz. Az intesnek bennt lesz 1 lionshout első körben aztan azonnal fagyasztas és már rád is tolta a TB-t és leterülsz mint nagyalföld. Lionshout megállítja a skillt amit kezdtél kapsz shockot amit csökkenti a kivédhető sebzést erre rájön a fagyasztás pillezhetsz de addigra mire egy magsabb szintű fagyasztás kipillezel már rajtad van a TB amitől megfekszel ha jól időzített. Ja és természetesen wind walk maxolva nála és lehet már van teleportja is tehat nem biztos hogy közel érsz hozza:) Ja 32-n már megvan neki a rövidtávú teleportálás. úgyhogy fagyaszt teleportál nukeol:) Te meg azt sem tudod honnan kapod az áldást:D
Szóval 2.ra voksolok annyiban hogy a grasswalk helyett a ghostwalk phantom legyen a cél soul spear nem ér egy kalap szart sem pvp-ben mert lassú és könnyen megszakítható. inkább Ghost spear petal mert azt azonnal eltolja és közvetlen utanna mehet bármi amig tölt a skill igaz kisebbet sebez. és ugye minden passive skjill legalább lvl 1-en és a buffokbol a physicalosak biztosan kellenek mega oparryt növelő.. dmaage-d ugyis lesz annyi mint a szemét magia ellen meg ott a garment és a magas int ez annyit nem tesz már hozzá.
EZ Szigorúan SZVSZ és meg is cáfolhatnak én így látom és ezen szellemben készül a karim:D -
#5583 áá bocsesz véletlen rosszra mentem:)
hellosztok én még uj vagyok itt , már irni akartam csak van valami 24 orás korlát ami miatt nem tudtam irni.
Nah ha tudnátok segiteni lenne 3db kérdésem, lehet mindenki unja már a témát de engem még mindig foglalkoztat
az uj serveren fogok játszani és ott szeretném megcsinálni életem kariját:)
1. egyik haverom azt mondta hogy aki full int-es az gyorsan fejlödik nagyott sebez és nincs ellenfele se pvm-ben sem pvp-ben, nah én ezen gondolkozok mert mindenképpen egy full int spear/light vagy full str glavie/fire-t vagy full str cold/blade vagy fire/cold/blade fogok inditani a fejlödés nem akadály nálam szóval képes vagyok órákat exp-elni a következő szintig kapjak akár 0,2%-t exp-t :) nah szóval szerintetek egy sok sp-vel ellátot full str fire/glavie | full str cold/blade a jobb PVP-re kifejezetten pvp-re vagy pedig egy full int spear/light mert elgondolkotam azon hogy ha a full str-nek 30+-ra van 6k hpja ha jól tudom a int-esnek van 1k akkor ha pl eldobok egy flydragon/soul cut-t és sebzek vele mondjuk 2k- hp-t akkor a int-es belehal nemigaz? :)
hja és leirom azt a verziokat amire én gondoltam
1. verzió
fire series első skillje lvl 1 vagy max esetleg a többi könyv ebből
soul spear max
ghost 1
fly max
5-s combo lvl 1 ( jól jön szörnyek ellen )
cheolsam max ( hp miatt )
force-ból az élesztés
fire basic prot max
ice guard max
mind2 fizikai ill. mágia sebzést elnyelő forgo izéket szeretném maxolni mivel pvp-ben MINDIG jól jön tapasztaltaim szerint :)
fire-ból még a phy dmg-et adot
concentration 1?
2.ik verzio
light első skillje
must piercing max
shock lion max
wolf's max ( később a másik de még nem voltam 54-es szóval még nem tudom :) )
grasswalk 1
soul spear max
fly max
és a 2 phy ill mágia ellen védő forgo izé
chelsam max
heaven force
concentration 1
3-ik verzió ( alternativa:) )
cold series első skill
combo-ból az utolso-ra 1 vagy max?
cut blade-ból az első max vagy az utolso ( ha jól tudom ez a távolsági skill )
blood max
flower 1 vagy max?
snake max?
ill. mind2 phy és mágia forgo izé maxolva
shield protection max
concentration 1
nah tudom ezek a buildek elsőre horribilis sp mennyiséget jelentenek de mint irtam nem probléma a farmolás:)
nem tagadom azért csinálom hogy egy joval tapasztaltabb játékos buildját illetve karijának méltó ellenfele legyek az uj szerveren :P
nah ebben szeretném a segitségetek kérni szerintetek ezek közül melyik az a build // nyugodtan belejavithatok hogy mit kéne inkább maxolni és mit nem //
ami nyerő lenne egy pvp beállitotságu karinak.
hja és bocsi ha picit hosszura sikerült:) -
#5582 ? -
#5581 3 -
#5580 Ismerős:) Minket mindig akkor kaptak el így ha tevével mentünk. Ha lóval nem igazán spawnoltattak ránk semmit. Amit nagyon utálok mikor a hülye teve beakad valahova miközben én a mobbal verekszem.. és haladok előre tisztítva az utata hülye Thief meg a ló mögött spawnol elő... -
#5579 Nah, szépen jártam ma...
Felléptem a szerverre gondoltam viszek egy 1*-os trédet Donwhangból Janganba, úgyis kell a lóvé. Jól indult az eleje, lagnak se híre-se hamva. Átmegyek a kompnál, rövid időn belül jön egy vörös npc tolvaj két ütésből levág. Honnan került elő nem tudom. Kis idő múlva feltámasztanak, épp akkor ért oda két pc tolvaj, pont előttük össze tudtam szedni a cuccomat. Gyorsan elhúztam előlük, mert mintha arra játszottak volna, hogy a magas szintű npc tolvajaik majd lemészárolják a kereskedőket. Megyek tovább, már elég közel voltam Janganhoz, erre elmegy mellettem egy 42+ kereskedő, megjelenik mellete egy npc tolvaj, ami tutira engem támad meg. Hát ennek is két ütés voltam. Kereskedő persze rég elhúzott, környéken senki. Nemsokára jön egy csávó, megáll mellettem, mondom neki "help". Erre felveszi a tolvaj szerelését és meglép a cuccal...
Szóval utálom a magas szintű trédereket... -
#5578 Csak ha az Item mallban akarsz vásárolni. egyébként free to play forever. Csak hasznos ha csekkolod néha a hivatalos oldalt is:) -
Cat 02 #5577 új kártyákka lehet Silk-et venni :D -
Danyi #5576 Amikor indítottam a SilkRoadot, az láttam, hogy frissít. Nézem az ablakot ahol írja, hogy mit frissített. Patch. Addig oké. A Patch első tulajdonsága:
-Paypal addition Ezentúl fizetni kell a gamért? :( Vagy csak a silkekért továbbra is? -
#5575 imho minden a farmolás mértékétől függ... power levellinggel nagyon kevés idő. -
#5574 Nekem egy 20-as kb 12-13 óra maximum. -
Cat 02 #5573 nekem se :D főleg úgy hogy 14-en jött a 2 hétetes nagy leállás :D akkor hagyták abba rohadt sokan :( -
#5572 nekem se 3 nap volt a 20 as kari :P -
Danyi #5571 nemtudom... Nekem nincs túl sok időm, ez a 13-as szintig menés is 5 nap volt... -
#5570 lkb 2-3 nap játék felhúzni egy karit 20-ig szóval nem vesztesz szerintem sokat ha eldood és csináloda sajátodat... -
Danyi #5569 Ohh, bocsánat :) A kapott karakter (meg a sajátjaim is [Danyi2 lvl 13, meg egy régebbi Danyi lvl 11-csak ezt abbahagytam, mert eltoltama fejlesztését :(] néven) Mindegyik az Aege szerveren van. Megnéztem a Storeget semmi nincs benne. Szóval tök üres karakter, 0la arannyal, semmiruházattal, semmi fegyverrel... Viszont 21es szinten van. -
#5568 sztem 10 goldért veszik meg a bad charmot, de mind1 :D és én el tudtam adni "good" charmok mellett is. :) -
#5567 Elfelejtettem :
Csak abban sz esetben adhatod el ha nincs aktív charm-os küldid. -
#5566 El. Akármelyik npc megveszi darabját 2 gold-ért -
izem #5565 tudom többször kérdezték már,de én is:-))
A bad charm-t el lehet dobni?nem kell már semmire?
(taoista küldi) -
#5564 Mondjuk találkoztam már jópár karakterrel akik órákon keresztül egy fán vagy egy falon akartak átsétálni. -
#5563 Szeritem Frapsos feljelentgetés...
Hisz tudjuk milyen jóakaróak egymással szemben a highlvl playerek:D -
#5562 Azért arra kíváncsi lennék , hogy hogyan buktak le. Mert ha eddig is nyomon tudták követni ki bot-ol , akkor miért nem tették meg eddig ????? -
#5561 Jó, lehet állítani, helyes :) -
#5560 Ilyen lesz állítólag
-
#5559 LOL
-
#5558 [Babel]
Character ID : Angel - 2 weeks block
Character ID : Redskin350 - 2 weeks block
Mind a 2-en 60+ :)))